September 5, 201411 yr No pogralbym z checial, ale niestety po kazdym wyscigu pojawia mi sie blad C2-12828-1 i aplikacja musi zostac zamknieta. Ktos pomoze ?
September 5, 201411 yr usun i sciagnij raz jeszcze - dziwne bo u mnie bez problemu, a zdunek gra w to nonstop i tez nie narzeka
September 5, 201411 yr Author To samo - znalazlem jeszcze: Restart the application. If this fails, please restart the system. Delete the application's saved data. Reformat the memory card. Reformat the PS®Vita system. Przegram wszystko na dysk komputera i sprawdze.
September 5, 201411 yr Author Musialem zrobic wszytsko - format, reset Vity do ustawien fabrycznych a i tak mi sie aplikacja juz raz wykrzaczyla...
September 5, 201411 yr Po pierwszym zainstalowaniu wszystko chodziło u mnie jak trzeba. Na drugi dzień zaczęło sypać errorami. Po każdym wyścigu - error. Olewam to na razie, bo nie chce mi się zgrywać karty 32GB na dysk a potem znowu na kartę. Zresztą jak napisał easye - nic to nie dało.
September 5, 201411 yr a graliscie offline lub w trybie samolotowym? moze sa klopoty z serwerami i leaderbordami i rejestracja wynikow i stad wywala - swego czasu olli olli mialo taki problem
September 5, 201411 yr Author Mozliwe. poki co nie ma sensu robic tego co ja - tylko save z Dragons Crown najprawdopodobniej przez to mi poszedl.