September 21, 201411 yr Lubicie chłopaki tych pionierów technicznego śmiertelnego metalu? Ja ich słucham ze 14 lat i ciągle mało. Parę lat temu poskładali skład z powrotem do kupy z geniuszem Krimhem na bębnach i wydali rewelacyjny 'Carnival is Forever' a za dosłownie parę dni wychodzi 'Blood Mantra' z związku z czym mam potężne upławy i krwawnienie odbytu ze szczęścia Przy okazji słychać, że Rafał podciągnął trochę growle.
September 21, 201411 yr Decapitated - Blood Mantra 01. Exiled In Flesh02. The Blasphemous Psalm To The Dummy God Creation03. Veins04. Blood Mantra05. Nest06. Instinct07. Blindness08. Red SunDigipak Bonus-Track:09. Moth Defect http://www12.zippyshare.com/v/15904540/file.html
September 13, 20178 yr Ahaha o (pipi)a! O Jakie dobre! Już kilka dni temu czytałem takie komentarze. Edited September 13, 20178 yr by ornit
September 13, 20178 yr Ahaha o (pipi)! O Jakie dobre! Już kilka dni temu czytałem takie komentarze. Ciesze sie niezmiernie.