czarek250885 309 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dużymi krokami zbliża się koniec roku i tak się złożyło, iż wpadnie do nas kilku znajomych. Chcąc urozmaicić zabawę pomyślałem o zakupie sing stara na Ps4, jednakże wycie do komórki wydaje się debilne stąd moje pytanie, czy kontrolery (mikrofony) z ps3 działają również na obecnej generacji? Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam jeśli już było to gdzieś wałkowane a ja wracam do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Mam i dzialaja. A ten nowy singstar impreza ma bardzo fajne utwory i polecam. DO komorki nie dosc ze gorszy dzwiek, jakos tak cicho, to jeszcze opoznienie dobija, no i kijowo sie tel trzyma zamiast mikrofonu. Nie mozna tez zrobic tak ze jedna osoba spiewa na majku, a druga do smartfona, przynajmniej mi sie nie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 A da się jakoś usunąć tego sing stara z menusów PS3? Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dzięki za odpowiedź. To lecę do sklepu jeszcze zdążę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi