Skocz do zawartości

Evolve otwarta beta

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 15,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak najbardziej :)

Opublikowano

i co graliście coś, jak wrażenia? kolejny pif paf czy coś świeżego?

Opublikowano

Nawet ściągać nie będę. Gra mi nie podszedła jak jeszcze była beta na PS4

Opublikowano
  • Autor

kermit, ja wszedlem o 22 to Kyo juz gral i nie przyjal mojego zaproszenia do grupy :P ogralem sobie tutoriale i musze przyznać, ze sterowanie i zalozenia sa dosc ciekawe, nie jest to na pewno "zwykly fps".

Jak cos to dalej jestem chetny obczaić w 5 osobowym teamie jak sie w to gra z ludzmi, z godzina sie moge dostosowac w miare, takze piszcie jak wam pasuje.

Opublikowano

Dostałem wczoraj zaproszenie do grupy i nie wiedziałem od kogo, a formaldeath to Ty Copper :)

Opublikowano

Ile waży beta?

Opublikowano

Szybko leci jak nie masz łącza 6/7 Mb :P Ja odpadam.

Opublikowano

Ej sorry - myślałem że to jakiś random :D Teraz już będę pamiętał :sorcerer:

A co do samej gry to imo podszlifowali grafę i kolorystykę polepszyli w stosunku do tej pierwszej zamkniętej bety.

Don - dawaj, ściągaj - już pół godziny byś pobierał. Na XOne wszystko pobiera mi na max łącza (30mbps)

Opublikowano

No to co najwyżej jutro mogę zagrać, bo teraz ściągania nie odpalę, bo Xone zasysa mi max przepustowości łącza i mało co na neta zostaje :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gra ktoś w evolve? Szukam kompanów.