Opublikowano 15 stycznia 201510 l Halo, nie wierzę, że nikt nie czeka na ten tytuł? Dzisiaj rusza otwarta beta, gramy coś wieczorem?
Opublikowano 16 stycznia 201510 l i co graliście coś, jak wrażenia? kolejny pif paf czy coś świeżego?
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Nawet ściągać nie będę. Gra mi nie podszedła jak jeszcze była beta na PS4
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Autor kermit, ja wszedlem o 22 to Kyo juz gral i nie przyjal mojego zaproszenia do grupy ogralem sobie tutoriale i musze przyznać, ze sterowanie i zalozenia sa dosc ciekawe, nie jest to na pewno "zwykly fps". Jak cos to dalej jestem chetny obczaić w 5 osobowym teamie jak sie w to gra z ludzmi, z godzina sie moge dostosowac w miare, takze piszcie jak wam pasuje.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Dostałem wczoraj zaproszenie do grupy i nie wiedziałem od kogo, a formaldeath to Ty Copper
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Ej sorry - myślałem że to jakiś random Teraz już będę pamiętał A co do samej gry to imo podszlifowali grafę i kolorystykę polepszyli w stosunku do tej pierwszej zamkniętej bety. Don - dawaj, ściągaj - już pół godziny byś pobierał. Na XOne wszystko pobiera mi na max łącza (30mbps)
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Autor No wystarczy na noc na instant on zostawic i sie sciagnie spokojnie na 7mega, a pradu malo wezmie
Opublikowano 16 stycznia 201510 l No to co najwyżej jutro mogę zagrać, bo teraz ściągania nie odpalę, bo Xone zasysa mi max przepustowości łącza i mało co na neta zostaje