Skocz do zawartości

PSX Extreme 210

Oceń okładkę PSX Extreme 210 35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 210

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Chodziło mi raczej o to, że pierwszy raz w serii, ale faktycznie - może napisałem niejasno. Co do zaprojektowania od dawna, to wydaje mi się, że nie ma jednego kanonicznego Gotham, bo przecież inne było w filmach Tima Burtona a inne np. w Batman Forever, zresztą Rocksteady lubi projektować wszystko po swojemu (vide Pingwin w AC z butelką wbitą w oko zamiast monokla) więc zakładałbym, że sami też projektują, przynajmniej w części, swoje Gotham.

• Odpowiedzi 100
  • Wyświetleń 22,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kasias - dlaczego grałem w Resident Evil HD Remaster na very easy? Z dwóch powodów: 1. Jest to nowy poziom trudności, którego nie było w edycji z GC i Wii. Był to więc oczywisty wybór w celu ustaleni

• Numer Wypas. Far Cry 4, grą 2014 roku. Nie dziwie się. To zarąbista giera. Ale Obcy Izolacja jest moją grą 2014 roku.  Ale teraz przepraszam, jestem bardzo zajęty bo !! Dying Light RZĄDZI !!! Jak z

• Gość Kasias
    Gość Kasias

Pytanie do REDAKTORA KOMODO.   Rozumiem, że to Ty recenzowałeś Resident Evil HD. Zatem dlaczego przechodziłeś SURVIVAL HORROR na poziomie trudności VERY EASY? Przecież to już nie tylko niepoważne po