Opublikowano 25 stycznia 201510 l Witam, chciałbym potworzyć osobiste albumy muzyczne za pomocą jakiegoś programu w którym mając dodane utwory mógłbym je prosto z edytować w kategorii album, numer utworu itd. Wszystko można zrobić ręcznie, ale kawałków mam od groma i byłaby to żmudna robota. Używając ipoda przez większość czasu słucham muzyki z albumów i denerwuję mnie kiedy pośród kolekcji wyskakują "albumy" z jednym utworem. W itunes takiej opcji nie zauważyłem, a w google widocznie źle szukam. Dzięki za pomoc.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Mam ten sam problem i planuję dodać do iTunes "wykonawca albumu", tylko tym zespołom, które mam pełne płyty zgrane do iTunes. A we wszelkich randomowych utworach, nic tam nie wpisywać. No i w iPodzie wybrać "słuchaj wg. wykonawcy albumu". Wtedy ominiesz pojedyncze utwory.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Autor No chyba nie ma innego wyjścia jak ustawiać to ręcznie. Dziwne, bo myślałem, że będzie na to jakaś rada. Dzięki za pomoc.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Darmowy foobar ściągnij, zaznaczasz utwory, właściwości i globalnie możesz zmienić nazwę albumu