Opublikowano 3 kwietnia 20169 l No i dobrze, Tidal'a moge wyrzucic, sciagam album na Apple Music i Spotify.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Jakis czas temu Kanye dodal nowy kawalek do albumu, nazywa sie Saint Pablo. Na Tidalu byl wczoraj livestream z pokazu nowego teledysku Famous: Nie bede wklejal tutaj teledysku, bo wiadomo jakie tresci zawiera. Father Stretch My Hands, Pt.2
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Kanye jest w trasie koncertowej - Saint Pablo Tour. Strasznie mi sie podoba ten stage Moze w nastepnym roku zagosci do Europy
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Oby wypuscil w tym roku Turbo Grafx ('17). Kid Cudi na bank bedzie goscil w tym albumie
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l http://www.cgm.pl/aktualnosci,48994,kanye_west_z_pierwsza_w_historii_platyna_uzyskana_jedynie_za_streaming,news.html Nie zmienia to faktu, ze jest to asluchalna plyta...
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l PUSHA T 25 maja Collab Cudi & West 8 czerwca Teyana Taylor 22 czerwca GOOD MUSIC POWRACA Nie potrzebnie wrzucales, bo na tym forum jedynie sluchaja bezbekow. Nie maja gustu co do muzyki. TFU Edytowane 19 kwietnia 20187 l przez Mroku
Opublikowano 25 kwietnia 20187 l o jak fajnie, nas będzie mial w końcu dobre bity. Puszaty musi zniszczyć, musi
Opublikowano 31 maja 20186 l Dzisiaj podobno listening party nowego albumu Kańego, czyżby premiera jutro faktycznie? Na okładce ma być lekarz, który spowodował śmierć jego matki.
Opublikowano 1 czerwca 20186 l 11 godzin temu, Rozi napisał: Dzisiaj podobno listening party nowego albumu Kańego, czyżby premiera jutro faktycznie? Na okładce ma być lekarz, który spowodował śmierć jego matki. Oho to czyli mamy bossa z prologu do tej gry co tam niby miała powstać o prowadzeniu matki kennego do nieba.
Opublikowano 1 czerwca 20186 l Tak na szybko przeleciałem, chyba nie jest tak źle jak się spodziewałem. Będzie słuchane wieczorem.