Opublikowano 16 marca 201510 l Cisza bo pewnie wszyscy oczekiwali bangerków, a tu dżezowo-fankowy album. Najbardziej hajpowany obecnie raper robi sobie album taki jaki chce. Piękne.
Opublikowano 16 marca 201510 l Zabieram się za odsłuch. Póki co mam mieszane uczucia, obawiam się że nie podejdzie mi tak bardzo jak gkmc. No ale to zweryfikujemy po odsłuchaniu.
Opublikowano 16 marca 201510 l Cisza bo pewnie wszyscy oczekiwali bangerków, a tu dżezowo-fankowy album. Najbardziej hajpowany obecnie raper robi sobie album taki jaki chce. Piękne. TO NIE JEST HIP HOP
Opublikowano 16 marca 201510 l Cisza bo pewnie wszyscy oczekiwali bangerków, a tu dżezowo-fankowy album. Najbardziej hajpowany obecnie raper robi sobie album taki jaki chce. Piękne. Przynajmniej oddzieli to januszów. A co do płyty - arcydzieło.
Opublikowano 16 marca 201510 l NIE MA TRAPOWYCH BANGERÓW - GÓWNO OBESRANE A tak całkiem serio, to jestem po pierwszym odsłuchu i piękny jest to album (These Walls <3). Taki rapowy odpowiednik Black Messiah od D'Angelo.
Opublikowano 16 marca 201510 l Niesamowicie wchodzi ten album. Boję się siebie samego w aucie, w nocy, na dobrym graniu. Mimo, że mniej tu ponurego, nocnego stuffu jak np w Control System. U to nowy poziom rapsów.
Opublikowano 19 marca 201510 l 9.3 i BNM na Pitchforku, no ale nikt niższej oceny się nie spodziewał.
Opublikowano 19 marca 201510 l Ale początek Wesley Theory jest piękny W ogóle cała ta nuta jest odjechana.
Opublikowano 20 marca 201510 l http://genius.com/Genius-an-exegetical-study-of-to-pimp-a-butterfly-lyrics?