Skocz do zawartości

Kendrick Lamar - To Pimp A Butterfly

Featured Replies

Opublikowano

Cisza bo pewnie wszyscy oczekiwali bangerków, a tu dżezowo-fankowy album. Najbardziej hajpowany obecnie raper robi sobie album taki jaki chce. Piękne.

• Odpowiedzi 102
  • Wyświetleń 5,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cisza bo pewnie wszyscy oczekiwali bangerków, a tu dżezowo-fankowy album. Najbardziej hajpowany obecnie raper robi sobie album taki jaki chce. Piękne.

• Bardzo go lubię i robi bardzo super muzykę, ale lata 90 to jednak najlepszy okres dlaa rapu.

• No dobra, ale Kendrick to niee jest cały Rap dzisiaj. Zgadzamm się, że jest super, alee oprócz niego jest jeszcze mnóstwo karakanów.   Ciężko z Wami dyskutować, bo mam 100% pewności, że 16-17 lat t

Opublikowano

Zabieram się za odsłuch. Póki co mam mieszane uczucia, obawiam się że nie podejdzie mi tak bardzo jak gkmc. No ale to zweryfikujemy po odsłuchaniu. ;)

Opublikowano

Cisza bo pewnie wszyscy oczekiwali bangerków, a tu dżezowo-fankowy album. Najbardziej hajpowany obecnie raper robi sobie album taki jaki chce. Piękne.

TO NIE JEST HIP HOP

Opublikowano

Przynajmniej oddzieli to januszów.

A co do płyty - arcydzieło.

Opublikowano

Nie no nuda troche i za długi.

Opublikowano

No, jednego już mniej, jeszcze bartula, uff.

Opublikowano

To się dopiero nazywa murzyńska muzyka.

Opublikowano

NIE MA TRAPOWYCH BANGERÓW - GÓWNO OBESRANE

A tak całkiem serio, to jestem po pierwszym odsłuchu i piękny jest to album (These Walls <3). Taki rapowy odpowiednik Black Messiah od D'Angelo.

Opublikowano

image2.jpg

Opublikowano

Niesamowicie wchodzi ten album. Boję się siebie samego w aucie, w nocy, na dobrym graniu. Mimo, że mniej tu ponurego, nocnego stuffu jak np w Control System.

U to nowy poziom rapsów. 

Opublikowano

Ostatnia rozmowa wrzuca ciary na plecy, geniusz.

Opublikowano

U :mog:

Opublikowano

9.3 i BNM na Pitchforku, no ale nikt niższej oceny się nie spodziewał.

Opublikowano

Pitchfork xd

Opublikowano

Ale początek Wesley Theory jest piękny  :wub:  W ogóle cała ta nuta jest odjechana.

Opublikowano

czyli kto

Antek Fantano, Needle Drop.

Opublikowano

Tak jak i ty.