Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

You Can't Come #13: tylko z paszportem szczepien

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 164 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Trochę podłubałem i oto oficjalny plakat drugiej edycji     I jak by ktoś chciał specjalna licencjonowana sygna dla bywalców Czezkych salonów  

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Ogarnę grafik i jutro dam znać. Jeśli temat dalej aktualny, to tym razem poza emu gościnnie wystąpi:    

Opublikowano

Bylo zaje.biscie. Polecam. Multi offline to jednak niesmiertelna rozrywka. Brawo Czez za taka inicjatywe.

Opublikowano

Team skarpetki pumy#

Opublikowano

No i promocja u Czezkiego 4 pizze w cenie 8

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Xddd

Opublikowano

było dobrze :D

mimo że temperatura w mieszkaniu dochodziła do 60*C to i tak za(pipi)iscie sie grało, no i mamy kilka nowych faworytów jesli chodzi o bekowe gierki

ale zarazem turbo bejzbol z poprzedniego spotkania - dziś też zarządził

Opublikowano

Najbardziej bekowe były ku.tasy. Polecam

Opublikowano

Bylo zayebiscie :banderas:

Świetna ekipa, świetne gierki i świetny gospodarz. 8 pizz z pizza hut zawsze na propsie. Mam nadzieje ze kiedys to powtórzymy.

No i nie moge wyrzucic z glowy pewnego mega utworu:

Opublikowano

14h napyerdalania w kozackie tytuly :banderas:

Co to bedzie z crawl jak go skoncza :obama: Piekna rzecz. 

Ekipa dopisala, pelna kultura i cudowna silnie heteroseksualna bro-atmosfera. 

PS. 8 pizz bysmy nigdy nie zjedli, bo nawet nie zjedlismy tych 4 ;] i to nie byly 4 pizze w cenie 8. Sprawdźcie pizzahut pl. 

Jeszcze gratisy dostaliśmy. 

PSS. Czekam na granie u Veliusa -  Velplay #1 ;] 

Opublikowano

Następnym razem proszę o lepszą jakość dźwięku i partyjkę w Crash Team Racing oraz Crash Bash.

Opublikowano

To dlatego bo muza byla konkretna i cicho nie mielismy zamiaru jej sluchac ze wzgledu na 5 osob, ktore to oglądały ;] 

Opublikowano

Nastepnym razem gdzies indziej postawi sie kamerke zeby nie stala przy kolumnach.

Opublikowano

No świetne spotkanie ekipa dopisała piwa wypilo się całkiem sporo i obyło się bez scen czy strat w ludziach ( tylko w pewnym momencie myślałem że "Indianin" z gorącą zejdzie ) Gry fantastyczne kilka must buy

Samurai and Gun GOTY wymiata ja też wymiatam team Kabuki silna psycha w końcówkach

Krasnale umcy umcy umcy umcy umcy umcy BUM BUM nic więcej nie trzeba mówić ( też wymiatam )

Leathal League moje osobiste nr1 ściągam jak wrócę do UK i gram ostro

Penisy ... Gra (pipi)owa ale mega beczunia z tego co się dzieje i super party game

Crawl ta gra jak będzie ukończona to kupię i będę grał mocno jak na razie to dla mnie widać spory brak balansu ale pierwsze wrażenie wywołało efekt WOW

Reszta to jakieś crapy Kaszaloty w kosmosie Rakietki (pipi) wie co jeszcze te gry nawet na telefon by się nie nadawały

Yaczes dzięki za zlocik jesteś mega cool bro i świetnie było się znowu zobaczyć, dzięki za gościnę i bałagan w twojej głowie ( kup z Centralnego! No pojedziemy wcześniej bo na Centralnym jest 12 peronów! Yaczes gdzie jedziesz? Na Zachodnią! xD )

Było super Warszawska Bucerka jest świetna ekipa i można się zaskoczyć np tym ze Yano wcale nie jest bucem tylko w miare ogarnietym rudzielcem Yaczes zamawia 4 pizzę w cenie 8 a najlepszy Kebab w Warszawie to straszna nieostra konina czyli w wolnym tłumaczeniu ( Warszawa jest spoko tylko nikomu nie mówcie )

W takich chwilach żal ze nie ma mnie w PL bo brał bym abonament na gransko i miesięczny na Pendolino

Jeszcze raz dzięki wszystkim a zwlaszca Yaczesowi i Monice i mam nadzieję że do następnego

Opublikowano

Oglądałem wczoraj urywki. Zaraz potem poszedłem instalować te gierki u siebie, pograłem, upiłem się i też było fajowo. Dzięki

Opublikowano

No świetne spotkanie ekipa dopisała piwa wypilo się całkiem sporo i obyło się bez scen czy strat w ludziach ( tylko w pewnym momencie myślałem że "Indianin" z gorącą zejdzie ) Gry fantastyczne kilka must buy

Samurai and Gun GOTY wymiata ja też wymiatam team Kabuki silna psycha w końcówkach

Krasnale umcy umcy umcy umcy umcy umcy BUM BUM nic więcej nie trzeba mówić ( też wymiatam )

Leathal League moje osobiste nr1 ściągam jak wrócę do UK i gram ostro

Penisy ... Gra (pipi)owa ale mega beczunia z tego co się dzieje i super party game

Crawl ta gra jak będzie ukończona to kupię i będę grał mocno jak na razie to dla mnie widać spory brak balansu ale pierwsze wrażenie wywołało efekt WOW

Reszta to jakieś crapy Kaszaloty w kosmosie Rakietki (pipi) wie co jeszcze te gry nawet na telefon by się nie nadawały

Yaczes dzięki za zlocik jesteś mega cool bro i świetnie było się znowu zobaczyć, dzięki za gościnę i bałagan w twojej głowie ( kup z Centralnego! No pojedziemy wcześniej bo na Centralnym jest 12 peronów! Yaczes gdzie jedziesz? Na Zachodnią! xD )

Było super Warszawska Bucerka jest świetna ekipa i można się zaskoczyć np tym ze Yano wcale nie jest bucem tylko w miare ogarnietym rudzielcem Yaczes zamawia 4 pizzę w cenie 8 a najlepszy Kebab w Warszawie to straszna nieostra konina czyli w wolnym tłumaczeniu ( Warszawa jest spoko tylko nikomu nie mówcie )

W takich chwilach żal ze nie ma mnie w PL bo brał bym abonament na gransko i miesięczny na Pendolino

Jeszcze raz dzięki wszystkim a zwlaszca Yaczesowi i Monice i mam nadzieję że do następnego

No i windą sobie pojeździłeś :pawel:

Lethal League jednak 10 euro a nie 4, wiec jeszcze wiecej oszczedzania hajsu zeby kupic :reggie:

Dobrze bylo sie znowu zobaczyc po latach i mam nadzieje ze jak jeszcze bedziesz kiedys w PL to to powtórzymy u kogoś.

P.S. @Codename czekamy na dyski SSD :D

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Lethal byl na summer sale.

Bedziemy grac na necie :banderas:

Trzeba tutoriale ogarnac.

Opublikowano

No mozna na cztery osoby partyjki online porobic, ja bardzo chetnie.

Tutorial nie potrzebny, bierzesz murzyna z paletkami i wygrywasz.

Opublikowano

Tutorial + practice + murzyn z paletkami = godlike

Willy zapomniales o blazerush - micromachines z broniami i bardzo dobrym modelem jazdy.

Dla mnie mozno na propsie.

Opublikowano

Ta melodijka z dwarfów juz sciagnieta na pedrajwa, odpalam alfe, bass na full i jade sie powozić. 

A co do Yano to tak samo jak willy, pozytywne zaskoczenie, spodziewałem sie lekkiego czubka coś jak rudy ogór a tutaj naprawde spoko koleszka i do pogadania i do pożartowania. Nigdy bym sie nie spodziewał po jego postach którcyh nigdy nie czytam do konca. 

Następnym razem jak dostane zapro to stawiam ojca na bazarze i wczesniej przyjeżdzam nie ma bata. Są rzeczy wazne i wazniejsze

Opublikowano

No wlasnie te micromachines to Blaze Rush. Szkoda ze nie dalo sie local na 8 graczy to wtedy by byla petarda.

Crawl po kilku glebszych tez bedzie nie lada przygodą.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No mpgamogą byc epickie boje i flugiedługie przygody. Drugie podejscie sporo dluzsze i wieksze levele.