Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

In Empik we trust!  :yao:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 196,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Już nie ma tych girsów w empiku czy ślepy jestem? Właśnie chciałem klepnać. ;/

Opublikowano

Wyświetla że już niedostępny.

EDYTA: Informacja na stronie: 

Uwaga!!! Cena widoczna na stronie jest skierowana do klienta końcowego. Ilość sztuk ograniczona. Zamówienia hurtowe zostaną anulowane. Tytuł w dniu premiery będzie dostępny w cenie 99,99zł w wybranych salonach empik.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

skur.wamać ;/ Ciekawe czy stacjnonarnie w klepach w takiej cenie będzie można złapac w dniu premiery czy to tylko cena w przedsprzedaży była?

Opublikowano

Po tym co wkleiłem do posta powyżej wynika, że to był ograniczony rzut. Na 100 zł w sklepach bym nie liczył.

Opublikowano

Pozostałe części GoW do pobrania gratis dosteje się tylko w przypadku preordera (cyfrowo czy może być pudełko?) czy kupując grę po premierze też będzie można je pobrać za free?

Opublikowano

Trzeba kupić i odpalić grę do końca grudnia.

Opublikowano

Widać cwaniaczki się rzuciły i kupowały po xx sztuk.

Bo w Polsce kupowanie gry, w ilościach większych niż 1 sztuka, to *cwaniactwo/wykroczenie/przestępstwo... :blink:

*niepotrzebne skreślic

Opublikowano

Po ile masz?

Opublikowano

Po ile masz?

Jeśli do mnie to pytanie, to ja zamówiłem tylko 1 sztukę żeby nie narazic się na publiczny lincz ;) Kto przespał promo, to gapa. Nie ma co płakac, bo 139zł to też dobra cena.

Opublikowano
  • Autor

Bo w Polsce kupowanie gry, w ilościach większych niż 1 sztuka, to *cwaniactwo/wykroczenie/przestępstwo... :blink:

*niepotrzebne skreślic

Nie tylko w Polsce się nieprzychylnie patrzy na takie praktyki. Popatrz na USA i opinie na temat resellerów amiibo.

Opublikowano

*niepotrzebne skreślic

Nie tylko w Polsce się nieprzychylnie patrzy na takie praktyki. Popatrz na USA i opinie na temat resellerów amiibo.

Jasne, ale nie popadajmy w skrajności. Była ograniczona ilośc egzemplarzy w tej cenie i jeśli było to 100 szt., to wątpię żeby 1 osoba zakupiła 50 szt, a reszta po sztuce. Dla tych co zamierzają marudzic - było kupowac, a nie się czaic ;)

Opublikowano

Byłby ktoś w ogóle chętny na zaliczenie coopa (na insane)? Najlepiej przez weekend chyba, że empik zamuli.

Opublikowano

Byłby ktoś w ogóle chętny na zaliczenie coopa (na insane)? Najlepiej przez weekend chyba, że empik zamuli.

Ja mogę, oczywiście jeżeli sklep się wyrobi z wysyłką :)

Opublikowano

Kampania w 30 klatkach

To chyba było wiadomo od początku? 30 w singlu, 60 w mutli. Szkoda, że nie udało się tutaj i tutaj 60, ale jeśli trzeba iść na kompromis, to wolę 60 w multi :)

Opublikowano

Wole stałe 30 (o ile jest stałe) niż skoki między 60 a 35.

Opublikowano

Ultima właśnie zmieniała date premiery na 28.08

Edytowane przez bid0n

Opublikowano

Ultima właśnie zmieniała date premiery na 28.08

Ciekawe, bo np. Muve zaczął już wysyłać, a to są chyba sklepy prowadzone przez te same osoby.