Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 66,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

Opublikowano
  • Autor

Ae sie naebaem...  :rayos:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ja wstałem godzinę po konfie słicza bo mnie suszyło, sprawdziłem czy zapowiedzieli mi kolejną część głaskania świni i poszedłem spać zawiedziony.

GOTY spotkanie, muszę częściej przyjeżdzać. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

18-24 maja jestem w Lublinie, ktoś chętny na browarka?

Pasuje mi właściwie każdy dzień poza niedzielą.

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio myślałem właśnie o jakiejś powtórce goty spotkania. Termin mi pasuje. Wstępne może sobota, 20 maja?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Myślałem właśnie, że piątek lub sobota będzie najlepiej. Mi pasuje bardziej piątek chociaż sobota też może być, najwyżej na drugi dzień z rana na kacu do rodzinki pojadę.

Opublikowano

Jestem w Lublinie cały czas, więc też chętnie wpadne ;)

Opublikowano
  • Autor

Tym razem zarezerwuję stolik jak już ustalimy termin, by nie było cyrków jak ostatnio. :lapka:

Opublikowano

Jak mi sie uda odkrecic jeden wyjazd to sie wpraszam. :ogor:

Opublikowano
  • Autor

Odkręcaj odkręcaj, są sprawy ważne i ważniejsze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie dacie rade w piątek? To będzie 19.05, znacząco by mi to ułatwiło żywot.

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie Hum do mnie napisał i jak będę miał wtedy czas to na pewno i ja wpadnę. Będzie wiedział na 100% bliżej połowy maja, więc wtedy napisze co i jak :lapka:

Opublikowano
  • Autor

Szykuje się kolejny rekord, o ile sprite lub suteq dadzą radę się zjawić. 

Opublikowano

No ja w piątek, 19 maja, odpadam bo dopiero tego dnia wracam do domu więc nie mam zamiaru jechać na siłę zwłaszcza, że nie mam Lublina pod nosem i pewnie będę zmęczony podróżą. O zgraniu autobusów nie wspomnę.

Za to w sobotę pewnie bym mógł bez problemu no ale nie chce też wymuszać zmiany decyzji z mojego powodu skoro innym pasuje, w tym Adiemu. 

Opublikowano
  • Autor

No mi sobota nawet nieco bardziej by pasowała z tego samego względu o którym wcześniej pisał chmurqab, ale nie ma co wybrzydzać;)

Rozumiem też Adiego, że ciężko jest pogodzić wszystkie spotkania, gdy przyjeżdża się raz na jakiś czas do kraju i trzeba jakoś wszystko ogarnąć.

W sumie jeszcze trochę czasu zostało.

Opublikowano

No ja będę mocno agitował za sobotą :lapka:

edit:
nnno dobra, jednak nie będę, bo okazało się, że mam w sobotę 10 lecie matury xd

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano
  • Autor

Przełóż maturę, jaki problem. :dunno:

Opublikowano

Panowie głupio mi bardzo ale w sobote na 100% nie dam rady, pasuje mi niestety tylko piątek. Później będę dopiero w poniedziałek w Lublinie :nvmnd: