Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 65,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No burgerek wcześniej oczywiście. W sobotę targi są otwarte od 12 do 24. Ja bym optował za godziną 16-17 pod fotografem i potem Boltem na piwka.

Chmurki i Adiego nie będzie.

Opublikowano

Kupione 1

Jutro rezerwuje stolik u Fotografa.

edit: No i miejscówka zarezerwowana na 16.

Edytowane przez sprite

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo chętnie bym wpadł, jednak w piątek wyjeżdżam i wracam po świętach. Koniecznie zaplanujcie kolejny termin :)

Opublikowano

Od razu mówię, że sobotę najbliższą mam już obstawioną ze znajomymi, a 27 lecę do Edynburga. Od 23 jestem na urlopie, więc mogę w zasadzie tylko 22, albo 23.

Opublikowano

Ja w niedzielę będę na 1 dzień jeszcze w Lublinie, więc na max 2 piwka mógłbym wpaść, bo w poniedziałek kieruję i jadę do swojej rodziny, a od piątku do niedzieli właśnie będę u teściów. Jak od nich wrócę to na śledzika bym wleciał :lapka:

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano
  • Autor

Czyli w końcu (pipi)a gdzie i kiedy? :pawel: