Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

JC3 to jest typowa gra ale do zagrania 30 min przed snem na dobre kimanie, a ci cos o funie xD. Pusta mapa, wybuchy jak z ps2 i otoczka jak dla 12latkow.

Nie to co poważne hurr-durr strzelanie do krasnali xD

halo5_0.jpg

ja pier.dole jak ci nie wstyd mówić co jeszcze o otoczce dla 12 latków, ten plakat krzyczy tak bardzo JESTEM STULEJARZEM DLATEGO POTRZEBUJE MĘSKOSCI W GIERCE

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 5,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Preferuje bieganie z rozowa pila w Gearsach ale samce alfa ubranic w nano kombinezony tez sa spoko.

Opublikowano

to z halo beka bo takie męskie, epickie i poważne czy beka bo krasnale, piskliwe glosiki i kolorki

zdecydujcie sie

Opublikowano

Z jednej strony durna otoczka amerykanskiego żołnierza w zamkniętego w konserwie, który ma problem bo chce wyruchać SI a na domiar złego od pierdyliarda lat toczy się wojna z krasnalami, które miały być comedy relief a wyszło pokracznie. Tako o odpowiedź, z humorkiem, pozdrawiam

Opublikowano

Przeciętny krasnal z H5 :D

h5-guardians-render-grunt-18f9514378964f

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Nawet nie jak przy kasie w biedronce bo tam sa trzy opcje.

Opublikowano

W sumie tak wyglądały dialogi w Fallout 1 i 2 jak się miało niską inteligencje :)

Widocznie, Bethseda, uznała, że i tak nikt nie czyta dialogów, bo liczy się pif paf i dekapitacja za pomocą kija baseballowego. Ale koniec końców, będzie to pewnie wyglądało jak w Life is Strange i temu podobne.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Ile ja godzin spedzilem przy tworzeniu postaci w Fallout 2 i wybieraniu perków, sprawdzaniu dialogów zaleznie od charyzmy i inteligencji :banderas:

Opublikowano

W New Vegas pamietam ze tez mozna bylo zrobic totalnego glaba i byly ciekawe dialogi - ehhh, ile ja bym dal za kolejnego Fallouta od Obsidian, chyba pora kupic expansion do Pillarsow.

Opublikowano

Dialog jakbym gadal z kolezanka z pracy, hej idziemy się ruchac? yes, no, unsure chociaż tutaj w polskiej wersji mam nadzieje ze będzie tłumaczenie "mętlik w głowie".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie tak wyglądały dialogi w Fallout 1 i 2 jak się miało niską inteligencje :)

Widocznie, Bethseda, uznała, że i tak nikt nie czyta dialogów, bo liczy się pif paf i dekapitacja za pomocą kija baseballowego. Ale koniec końców, będzie to pewnie wyglądało jak w Life is Strange i temu podobne.

Nsz (pipi)a dzieki ... przez ciebie własnie instaluje Fallouta 1 i 2 ... i znowu zycie pojdzie w odstawke ;/ 

Opublikowano

Też mnie wzięło na przejście znów Fallouta. Jeszcze nie grałem w F2 z tym restoration patch więc może poszukam płytek czy instalki z GOGa i zobaczę jak się gra z tą modyfikacją.