Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ragusa lubie i dam mu spokoj ale figaro jak kupie cos od nintendo to moderka banuje Ciebie? jak taki pewny jestes to co powiesz na taka propozycje ;)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dragon Quest VII ciebie nie interesuje?

Opublikowano

Rozperdala mnie troche to ze jak cos wychodzi z xboxa na pc to juz kazdy leci do swoich laptopow lenovo i blachy z pierwszej komunii swietej zeby to ograc bo mysla ze gry na blache funkcjinuja jak 20 lat temu.

A potem jest zal jak w temacie QB ''ale jak to na windows 10, zly microsoft, przeciez siodemka dziala ok'' ''ale jak to nie na stema, glupi MS nie kupie tej gry jak nie dadza jak na stema albo goga!!!'' 

Z drugiej strony nie wiem jaki MS widzi interes w tym zeby wszystkich w(pipi)ic :dunno:

Jak ktos chce sprzedac xboxa bo ma wypasionego PCta to dla MS jeden chuy, a nawet lepiej bo bedziecie placic po 280 zl za cyfrowki z ich stora i ciagle grac pod swoim gamertagiem na Live.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Wybacz mój ubaw, ale pamiętam jeszcze w 2013 oraz 2014 roku jak robiłeś wielkie plany, że już tuż, tuż kupujesz ("szkoda tylko brak voice actingu w Zeldzie").

Mamy 2016, a ja dalej widzę posty Ficusia przymierzającego się do zakupu czegokolwiek od Nintendo. Zrozum mój sceptycyzm. 

Opublikowano

Wybacz mój ubaw, ale pamiętam jeszcze w 2013 oraz 2014 roku jak robiłeś wielkie plany, że już tuż, tuż kupujesz ("szkoda tylko brak voice actingu w Zeldzie").

Mamy 2016, a ja dalej widzę posty Ficusia przymierzającego się do zakupu czegokolwiek od Nintendo. Zrozum mój sceptycyzm. 

to zrozum jeszcze nasz sceptyzm co do Twoich zakupow PS4 :) 

Opublikowano

Zbliża się dzień kobiet, więc może dostanie czwóreczkę w prezencie.

Ja stawiam dzień dziecka 1 czerwca 

tumblr_inline_mkdjyrmwrO1qz4rgp.gif

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

totalna bieda - wiem, ze gierki z ds i brak posiadania stacjonarek od niny sprawia ze i tak bede mial pelno gierek do ogrania ale mimo wszystko jestem srogo zawiedziony i zaskoczony jak malo niny wypuscilo gierek only on 3ds, calkowita zmiana polityki wzgledem tego co sie dzialo na ds'ie

Jakoś nie przeszkodziło ci posiadać i chwalić przez 3 lata konsoli na której chyba jest z 4 gry ekskluzywne.

Opublikowano

obstawiam, ze gierek vita only jest i tak sporo sporo wiecej niz takich na 3ds, nawet glupi killzone, wipeout czy lbp to byly dedykowane czesci oparte na marce, a nie porty. Nie mowiac juz ile exow wyplulo kkw (choc wiekszosc z nich u nas zainteresuje jedynie kypq'a i sa dosc marnej jakosci)

figaro znowu szczeka, a jak chce sie zalozyc to potulnie jak piesek ucieka do budy

Opublikowano

Co ty tak z tymi portami? Fire Emblem, Luigi's Mansion 2, Kirby, Ace Attorney 5, Pushmo, Zelda ALBW, MH4, STEAM, Pokemon XY, SMT IV, Bravely Default to porty? Ile ty masz tych portów, Xenoblade i Donkey Kong?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jeszcze zeldy i tyle, no ale na 3dsie masa portów xD

Opublikowano

No gratuluję grać w Ocarinę i Majorę na n64 po zagraniu w wersje z 3dsa.

Opublikowano

a smash bros, star fox?

Opublikowano

obstawiam, ze gierek vita only jest i tak sporo sporo wiecej niz takich na 3ds, 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

zblizajacy sie dragon quest 8 i shin megami tensei devil survivor 1 i 2 jeszcze przychodza mi do glowy

Opublikowano

a smash bros, star fox?

Ok, jeszcze starfox, znacznie udoskonalony względem oryginału.

Smash Bros to nie port, boże, zrób jakiś research zanim zaczniesz gadać głupoty xDDD

Opublikowano

a smash bros, star fox?

Smash broś najpierw wyszedł na 3dsa to raz, a dwa, że oprócz mechaniki gry różnią się trybami rozgrywki.

Starfox nie jest portem.

Opublikowano

Co ty tak z tymi portami? Fire Emblem, Luigi's Mansion 2, Kirby, Ace Attorney 5, Pushmo, Zelda ALBW, MH4, STEAM, Pokemon XY, SMT IV, Bravely Default to porty? Ile ty masz tych portów, Xenoblade i Donkey Kong?

Przecież były już jakieś fire emblemym i pokemony wczesniej na sprzęty nintendo więc normalnie ze na 3ds zrobili porty

:teehee:

Opublikowano

Steam jest na 3dsie?

A taka bla beka z xboxa xd

Opublikowano

jeszcze mario liczyc jako ex, przeciez kazda czesc to w sumie remaster, nawet grafy nie potrafia za bardzo dopracowac, a zelda - oczywiscie ze mogliby wprowadzic dubbing do tej serii

Opublikowano

To już na Vicie jest dziesiątki więcej portów xd 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

no jest wiecej portow, napisalem gdzies ze nie ma ich wiecej?

Opublikowano

Dawaj Ficuś wymieniaj na szybkensie 11 gierek VITA ONLY.

Opublikowano

Ficuś, weź już nie prdl tylko kupuj tego 3DSa :facepalmz: na vicie Ci nie przeszkadzaja porty, ale te kilka na 3DSie już tak? to nie kupuj, nie graj, masz dziesiątki innych tytułów które nie są portami -_- 

Poza tym, większość tych portów na 3DSa to pełnoprawne GOTY remastery z ulepszoną grafiką i dołożonym stuffem, więc głupio byłoby nie zagrać w taką okarynę, majorę czy starfoxa. Nawet w devil survivor dolozyli calkiem nowy content i full dubbing. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.