Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

to jest bullshot ? no way........

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wybacz mu, figaro żyje w epoce wczesnego PS3 i nie ogarnia, że taka jakość to nic nowego na obecnych sprzętach.

Opublikowano

Dx12 i druga strona gpu w calej okazalosci :fsg: 

Opublikowano

Wybacz mu, figaro żyje w epoce wczesnego PS3 i nie ogarnia, że taka jakość to nic nowego na obecnych sprzętach.

na pewno jest DOWNSAMPLING na tym zdjęciu

Opublikowano

Możesz się ciskać skamielino gejmingu, ale na tych fotach nie ma nic czego już na nowych sprzętach nie widziałem chociażby w Ryse.

Opublikowano

1457424386-uncharted-tm-4-multijoueur-20

figaro lepiej znajdz tutaj downsampling xd

900p

tragiczny antyaliasing

strzelanie totem z dupy

minimapa zeby klapy sie nie zgubiły

feeling kapiszonów

tło jak z gier na ps2

dom yetiego z blachy :pawel:

:rotfl: :rotfl:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Możesz się ciskać skamielino gejmingu, ale na tych fotach nie ma nic czego już na nowych sprzętach nie widziałem chociażby w Ryse.

Tylko stwierdzam fakty. :)

A może to screen z wersji PC? To chyba że .

Opublikowano

Izi prawie codziennie rozpruwa żyłkę na głowach botów, więc chwilowo jest moim idolem <ok> Może napisać parę najprostszych głupot i już cała zielona banda przychodzi bronić xd

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

W sumie nie dziwie się, dwoje Was półgłówków razem jest w stanie wykrzesać nieczytelny stek bzdur, sprawnie wypełniając lukę po expercie. Obowiązkowy uśmieszek na końcu. :)

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

1457424386-uncharted-tm-4-multijoueur-20

figaro lepiej znajdz tutaj downsampling xd

900p

tragiczny antyaliasing

strzelanie totem z dupy

minimapa zeby klapy sie nie zgubiły

feeling kapiszonów

tło jak z gier na ps2

dom yetiego z blachy :pawel:

:rotfl: :rotfl:

I tak wygląda lepiej niż 99,9% gier na XDronie, taka za(pipi)istą macie konsolke, zielone karakany :pawel:  Nawet mi was nie żal.

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Kim Ty jesteś randomie i czemu jesteś tępy? 

Opublikowano

Izi prawie codziennie rozpruwa żyłkę na głowach botów, więc chwilowo jest moim idolem <ok> Może napisać parę najprostszych głupot i już cała zielona banda przychodzi bronić xd

myslisz, że ktoś traktuje wasz dwójke powaznie? waldus byl przeciwnikiem, a nie wy ku,rwa kmioty xddd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
xd ten mysli, że ktoś traktuje wasz dwójke powaznie? waldus byl przeciwnikiem, a nie wy ku,rwa kmioty xddd 

Starczy że traktujecie na tyle poważnie by odpisywać i się pruć. Zawsze jest co poczytać rano przy kawce :3

Opublikowano

Każdy widział gameplay z Gamescomu (ta burza :banderas: )

No i ludzie sądzili ze to remaster pierwszej części. Moc x-taczer.

Bluber jak się miota z tymi screenami nie mającymi nic wspolnego z rzeczywistości, a najlepsze jest to ze multi w Girsach nie będzie wyglądało lepiej od tego z U4, a już o singlu nie wspomnę, bo tam będzie standardowa masakra zielonych karaluchow.

W ogóle co ro za jaranko Gursami od jakiś randomow, skończy się tak jak z H5, co najwyżej crap na 8 i rozczarowanie roku.

Opublikowano

Rozczarowanie roku to co miesiąc zapodaje SONY i jej wypasione exy, Yeti zaginaj dalej tą czasoprzestrzeń cóż innego Ci pozostało xD

Rayos zostaw gościa życia i tak już go pokarało wybrał PS4 do grania....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Starczy że traktujecie na tyle poważnie by odpisywać i się pruć. Zawsze jest co poczytać rano przy kawce :3

Hłe hłe, też mnie ciekawi czy bluber i reszta przegrywow mogą upaść niżej i chłopaki nie zawodzą, samo dno zielonego szamba.
Opublikowano

X-korki ma tyle mocy, że starcza na ładna grafikę i fantastyczny gameplay. :banderas: Namówiłem dwóch kupli z pracy na zakup One'a i są zachwyceni, bo jest w co grać. Kupując PS4 skończyliby BB i konsola do żyda.

No ja jednego znajomego z pracy namówiłem na X1 i jest zachwycony :banderas: z drugiej strony inny kumpel kupił PS4, pograł w destiny kilka/naście godzin, pograł chwilę w BB i od pół roku nie odpala bo nie ma w co grać :dynia: 

Opublikowano

Każdy widział gameplay z Gamescomu (ta burza :banderas: )

No i ludzie sądzili ze to remaster pierwszej części. Moc x-taczer.

Bluber jak się miota z tymi screenami nie mającymi nic wspolnego z rzeczywistości, a najlepsze jest to ze multi w Girsach nie będzie wyglądało lepiej od tego z U4, a już o singlu nie wspomnę, bo tam będzie standardowa masakra zielonych karaluchow.

W ogóle co ro za jaranko Gursami od jakiś randomow, skończy się tak jak z H5, co najwyżej crap na 8 i rozczarowanie roku.

ahahahha weź sie nie zesraj w broneniu kapiszonów, których multi gearsów rozjedzie jak WALEC CZAISZ TO JAK WALEC ROZUMISZ?

gears-of-war-beta.gif

zmielony na 1000 pieces karakan jak yeti kontra janusze vs grażyny na wakacjach

jug1ygr1dICuk.gif

XD z czym do ludzi

Opublikowano

Rozczarowanie roku to co miesiąc zapodaje SONY i jej wypasione exy, Yeti zaginaj dalej tą czasoprzestrzeń cóż innego Ci pozostało xD

Wy takiego exa jak BB to chyba w tej generacji sie nie doczekacie, co najwyżej crapy z grafika jak afryka z halo 3 w hd jak to pięknie stwierdził DF.

W ogóle o czym my mówimy, xbon i exy? Haha, dobry rodzyn. Pod tym względem wystarczy ze Sony wypuści U4 i wygra, a gdzie Ratchet, Last Guardian, Horizon, Detroit, NiOh, Nier czy Person 5... :fsg:

X-taczer, najgorsze wersję multiplatformy i... exow.

xDDD

CO ZA DOMINACJA, ZUPELNIE JAK ZA CZASÓW PS2.

:banderas:

Ps. Multi w Girsach, shotgun, shotgun i shotgun xD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Cudowny rok dla Xboxa, wg fanatyków w temacie Girsów 4. QB w kwietniu oraz Girsy w listopadzie, oba również na pececie. A, sorry, jeszcze czternasta Forza.

No GOTY rok się zapowiada Tyle różnorodności. Dobrze że zabili Press Play czy Lionhead. Studia pod skrzydłem MSu, które nie robią strzelanki?! Jak to tak?!

Opublikowano

a gdzie Ratchet, Last Guardian, Horizon, Detroit, NiOh, Nier czy Person 5...  :fsg:

2016 ratchet a reszta 2017,2018 ... :kaz: 

tymczasem my prawilnie w kwietniu quantum fucking break, najlepsza wersja DkS3, w maju najlepsza wersja DooM, na dniach definitywna wersja Oriego, niedlugo masakrator waszej bety SFV - KI sezon 3, Recore, coraz więcej gier w goty EA Access, niszczator oczów i audiowizualna orgia w postaci girsów 4 :banderas: A do tego M$ odcina się od rakowych developerów, przez co pójdzie jeszcze więcej pieniażków w goty nowe IP i nowe lepsze gierki. Sony zostanie zaorane i zmiecione z powierzchni ziemi na E3 :fsg: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.