Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A pochwaliłeś się już swoim smokiem?

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

U4 pewnie będzie miało z 92-93 na MC, klasycznie dostanie bardzo wysoki oceny ja sam osobiści chętnie sprawdzę U4 w akcji a tym czasem ogrywam QB i daje to radę, a przecież klapy wiedzą najlepiej, że takie 7 na 10 też są pozycjami mega grywalnymi ;)

Opublikowano

Niestety można lubić Remedy ale QB to raczej takie lepsze The Order niż gorsze Uncharted.

Opublikowano

U4 pewnie będzie miało z 92-93 na MC, klasycznie dostanie bardzo wysoki oceny ja sam osobiści chętnie sprawdzę U4 w akcji a tym czasem ogrywam QB i daje to radę, a przecież klapy wiedzą najlepiej, że takie 7 na 10 też są pozycjami mega grywalnymi ;)

No pewnie będzie miało 92 na MC jak U3, a U3 to dla mnie jest gra na 6/10. :reggie;

Niemniej do U4 podchodzę bez żadnych większych oczekiwań więc i wrażenia mogą być lepsze. 

Opublikowano

No klapy dostaną wreszcie jakąś drugą dobrą gierke bo ile można grać w bloodborne w kółko?

Opublikowano

No klapy dostaną wreszcie jakąś drugą dobrą gierke bo ile można grać w bloodborne w kółko?

Mam nadzieję, że mówisz o Ratchecie, bo Uncharted :niedobrze:

Opublikowano

Mówisz o tej gierce z ps2?

Opublikowano

czwarte kapiszony albo remaster gierki z ps2, ok to ja wole nowe ip quantum fucking break

Opublikowano

Mam nadzieję, że mówisz o Ratchecie, bo Uncharted :niedobrze:

W obu jest duża ilość strzelania bo klapy za głupie na serial bez polskich napisów więc hejtujom :((((

Opublikowano

Ten Ratchet wygląda tak nudno, że porównując to z platformerami Nintendo to spać mi się chce gdy widzę ten gameplay. Jak Starh mi dorzuci gierkę to sam przetestuję, ale nie sądzę aby mnie porwała na dłużej niż godzinę. 

Opublikowano

No ale to wygląda jak życie w bajce pixaru, będzie 1080p, ponad 80 na mc i spusty klapów mamy murowane

Insomniac na Ps4 <<<<<<<<<<<<<< Insomniac na XO :reggie:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ratchett? dobra strzelanka, ale platformer kiepski

Uncharted to już po raz piąty będzie, ludzie zapominają o wersji na vitę :gayos:

Wiadomo, że klapki sie bardziej jarać kolejnymi wersjami kapiszonów albo portami gierek z PS2, dla nich najważniejsze są sprawdzone marki a nie coś nowego 

jak się jest amebą we wczesnej fazie rozwoju intelektualnego, to tak to właśnie bywa. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Niestety można lubić Remedy ale QB to raczej takie lepsze The Order niż gorsze Uncharted.

jak czytam boty broniace QB to przypominaja mi sie klapy po premierze The Order, bardzo podobne posty. 

Opublikowano

Aż się poświęcę i ogram QB aby wystawić jedyną słuszną obiektywną opinię. Tylko najpierw ogram SM3DW, pozbędę się WiiU i ktoś wystawi grę na PT. :lapka: 

Opublikowano

Tylko najpierw ogram SM3DW, pozbędę się WiiU i ktoś wystawi grę na PT. :lapka:

Jesteś rakiem wśród dobroci gamingu :/ 

Opublikowano

Nie martw się Rayos, jego WiiU trafi w dobre ręce :lapka:

Opublikowano

Dlaczego? :(

Opublikowano

Aż się poświęcę i ogram QB aby wystawić jedyną słuszną obiektywną opinię. Tylko najpierw ogram SM3DW, pozbędę się WiiU i ktoś wystawi grę na PT. :lapka:

a jak to tak bez bayonetty 2 i zelduni wind waker?

Opublikowano

#janusz100pro

Nie sądzę aby Bayo 2 mi podeszła skoro przez klimat od jedynki się odbiłem. Podobnie z Zeldą, no nie załapałem bakcyla. 

Priorytetem na WiiU zawsze były Mariany dla mnie. 

Opublikowano

Czyli największe pedalstwo.

Opublikowano

Hum teraz "Nintendo to podelastwo"

Hum po zakupie Wii U od sutka - OMG JAKIE TO DOBRE

Tak będzie. 

Opublikowano

Ale Ty masz świadomość, że ja mam ciągły kontakt z N od GC, która swego czasu była moją główną konsolą? Wiem czego się spodziewać i zdania na pewno nie zmienię, że Mariany to pedalstwo i w dodatku mnoży się tego jak na pęczki.

A WiiU biorę głównie dla gier, które Bluber wypominał Sutowi.

Opublikowano

Wiemy, bierzesz dla żony aby pograła w Zeldy. :cool: 

Opublikowano

Nintendo dla pedalow, oficjalne info :mocking:

Tylko najlepsze konsole MS i Sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.