Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Star Ocean 5, Disgaea 5, DQ XI, FF7R, Persona 5, Nier 2, Talesy, BB... Odrodzenie gatunku tylko na PS4

Z tego wszystkiego jedynie Persona 5/BB i prawdopodobnie Nier 2 można nazwać świetnymi produkcjami,reszta to średniaki z takim sobie designem.

Ja tam lubię j-rpg ale w całym natłoku tytułów na 1-2 świetne pozycje,przypada cała masa góvna z infantylnym i nędznym designem. Skierowanym do napalonych otaku,którzy od jakiegoś czasu rządzą portfelami w segmencie anime i gierek.

Tak jak pisze Paliodor.

Podniecanie się grami tylko dlatego, że są z JP jest mega żałosne. No i odrodzenie gatunku grami które mają numery od 5 do 11 (Telesy to już pewnie ze 20 część) - nagle klapkom tasiemce nie przeszkadzają bo są na Piis For i z Dżapan XD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

czyli figaro nowego dooma jednak ogra na piecu

No raczej laska jeszcze PS4 mu nie kupi, są jakieś granice  :reggie:

Opublikowano

YETI gra o grafice Order wyszła w 2013. Nazywała się Ryse i służyła da benchamark.

Piszesz o tym crapie w 900p/24fps? Nie kompromituj się :yao:

Ryse: 900p/30

The Order: letterbox 1080p a.k.a. 800p/30

Nie dość że nie wiesz o czym mówisz to jeszcze kłamiesz. Nie mam do Ciebie cierpliwości, więc powiem krótko: wyp.ierdalaj.

Opublikowano

Krótka piłk. Yeti cały czas mówisz o przyszłych system sellerach które nie wiadomo kiedy wyjdą w europie. Xbox one ten rok wygrywa i tego nic nie zmieni. top 5 najbardziej oczekiwanych gier to dla mnie : 

1. Persona 5

2. Yakuza 5

3. Uncharted 4

4. Halo 5

5. Xenoblade 2

3 z nich na ps3/ps4 ale nie wiadomo kiedy wyjdą.  dwie pozostałe wyjdą przynajmniej na pewno w tym roku.

Oprócz tego na xbox, pc czy wii u w tym roku wyjdzie kilka exów godnych uwagi z uwzględnieniem tej paczki za śmieszne pieniądze dla xboxa one.

http://www.euro.com.pl/gry-xbox-one/microsoft-rare-replay.bhtml

Na ps4 cisza od czasów bloodborne. Ja chcę grać w gry a nie obietnice. To że ps4 w następnym roku zaora xboxa wierzę już za sprawą samego uncharted. Niestety w zime ps4 może mi posłużyć jedynie za piecyk nie licząc multiplatform które mogę na pc ograć:D 

Chociaż we wrześniu kupię mgs5 na ps4 . Wychodzę z założenia że mgs tylko na konsolach sony. 

Takie pytanie ci co się tutaj podniecają personą 5 albo dragon questem czy przeszli chociaż JEDNĄ poprzednią część ?:D

Opublikowano

czyli figaro nowego dooma jednak ogra na piecu

No raczej laska jeszcze PS4 mu nie kupi, są jakieś granice  :reggie:

Kogoś coś szczypie :lapka:

Opublikowano

Kogoś ma szczypać, że dziewczyna cie utrzymuje? 

No chyba nie. 

:usmiech:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Takie pytanie ci co się tutaj podniecają personą 5 albo dragon questem czy przeszli chociaż JEDNĄ poprzednią część ? :D

To jest CW, jak chociaż 1% z tych co tutaj tak promuje listę mega ex'ów na PS4 zagrało choć w część z poprzednich gier z tych serii to już będzie sporo. Reszta gierki wrzuca bo co mają zrobić jak na PS4 taka ex'owa bieda,to że nie zagrają albo słyszą o tytule pierwszy raz to szczegół xD

Opublikowano

Kogoś ma szczypać, że dziewczyna cie utrzymuje? 

No chyba nie. 

:usmiech:

Jakoś musiała mi się odwdzięczyć za wielokrotne orgazmy i poczucie bezpieczeństwa w męskich ramionach. Koleś o nicku "suteq aka (nene)eq" nigdy tego nie zrozumie.

rainbowsheep2.gif

Opublikowano

Odezwał się (pipi)ro. :pawel:

Opublikowano

Bezpieczeństwo w tych ramionkach cienkich jak patyczki do uszu? NIE SONDZE  :yao:

Opublikowano

czuje sie bezpieczna bo ktoś kto lubi nintendo nie może skrzywdzić kobiety

Opublikowano

Star Ocean 5, Disgaea 5, DQ XI, FF7R, Persona 5, Nier 2, Talesy, BB... Odrodzenie gatunku tylko na PS4. Wymieńcie mi jakiegoś exowego japońskiego rpga na Xboxa One ;/ I wy się śmiejecie z różnorodności. 

ładnie nawalone w bani masz, 1-2 na XO, większość bez większej różnicy do ogrania na ps3 ale te gry i tak nikogo  :)

Japonia wiecznie na kolanach z pełnymi ustami, został tylko Marian i odcinanie kuponów na martwym wiiu na ale są figurki zamiast gier...

Opublikowano

Chyba sobie kupię DS-a/3DS-a bo pograłbym w jakieś dobre platformówki, a ostatnio mam fazę na Mario do tego stopnia, że mam zamiar przejść w końcu SMB. 

Opublikowano
Na ps4 cisza od czasów bloodborne.

Ledwie kupił xboxa i już xbotuje :dynia:

Przecież na twojej nowej konsoli ta cisza trwa od października zeszłego roku.

Star Ocean 5, Disgaea 5, DQ XI, FF7R, Persona 5, Nier 2, Talesy, BB...

ładnie nawalone w bani masz, 1-2 na XO, większość bez większej różnicy do ogrania na ps3 ale te gry i tak nikogo   :)

Star Ocean i Disgaea na śmieć-boxie? W którym z równoległych światów? :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

kup wii u tam masz kilka platformuwkowych must have łącznie z grami z wii to minimum 10 przegenialnych platformówek .

Opublikowano

Nie chcę kolejnej stacjonarki teraz, chcę coś przenośnego sobie kupić.

Poza tym grałem w SMG na Wii i kompletnie mi nie podszedł. Zdecydowanie wolę platformówki 2D, ew. 2,5 aniżeli 3D. 

Opublikowano

Chyba sobie kupię DS-a/3DS-a bo pograłbym w jakieś dobre platformówki, a ostatnio mam fazę na Mario do tego stopnia, że mam zamiar przejść w końcu SMB. 

Jak platformówki to tylko WiiU. DS'y raczej do różnej maści jRPG.

Tak czy siak najlepiej brać oba sprzęty ze względu na kompatybilność wsteczną. DS'a nie ma co brać - tylko 2DS/3DS.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

WiiU może po Ps4 za rok. 

Opublikowano

Przyszla mi dzisiaj bravia bo ponoc najlepsze tv do gier i w ogole. Inzynierowie z Sony to maja niezle cpanie. Podejrzewam, ze projektowanie tych telewizorow wygladalo mniej wiecej tak:

- macie jakies nowe pomysly co do tv?

- SUPER CIENKIE

- DOBRE, ROBCIE

kilka miesiecy pozniej

- szefie, no udalo sie, ale nie miesci nam sie zasilacz do obudowy

- to nic, wy(pipi)cie na zewnatrz

- no i jest maly problem, jest taki cienki ze nie da rady go powiesic w standardzie vesa

- to nic, do(pipi)iemy adapter za 200zl

- szefie jestes genialny

Opublikowano

Oho, zewn. zasilacz do tv przeszkadza, ale cegła, dodatkowy dysk, kinekt i cholera wie co jeszcze do bonera super sprawa, nie?

Adapter VESA do Bravii na amazonie całe 6 funtów kosztuje.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

WiiU może po Ps4 za rok. 

Zła kolejność  :Coolface:

Opublikowano

No nie, bo PS4 puszczę od razu jak ogram U4. Specjalnie zrobię tak aby przyszła w piątek i od razu wystawię aby przez weekend skończyć. :kaz:

A na WiiU z platformówek już kilka naliczyłem, w które chciałbym zagrać. 

Kilka gier>jedna gra.

Dobra kolejność. :usmiech:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.