Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nikt takich wymagań nie stawia, to było raczej takie kurtuazyjne "proszę". W swoim czasie Total Wary kochałem, ale obecnie jestem casualem i nie mam czasu na skomplikowane gry z PC, zamiast tego odpalam giereczki na konsole w którą każdy wchodzi jak w masło, bo w każdą generalnie gra się tak samo.

Total War skomplikowane? Bez przesady...

Co do samej serii, to motzno szanowalem, a potem wydali Rome 2, takiego parujacego (pipi) dawno na oczy nie widzialem, mam nadzieje Warhammer to bedzie ich zadoscuczynienie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie twierdzę, że TW jest skomplikowane jak na strategię, tylko jak na konsolowe standardy. W TW się nie wchodzi z marszu np. po przejściu z Command & Conquer i w takim wypadku nikt raczej z początku nie czuje się jak ryba w wodzie, a nie pamiętam gierki na konsole której zasady zmusiłyby mnie do zapoznania się tutorialem (i nie piszę o jakichś tajnikach). Ba! Większość gierek na konsole ma nawet tak samo rozłożone sterowanie na padzie i w sumie często nie ma znaczenia reprezentowany gatunek.

Opublikowano

Siema!

eX4cT klania sie z pad baru w Lublinie.

Pozdrawiam serdecznie!

Wiem ze tesknicie!

ucałuj go i jego zbanowane altery :xboss:

Opublikowano

Siema!

eX4cT klania sie z pad baru w Lublinie.

Pozdrawiam serdecznie!

Wiem ze tesknicie!

ucałuj go i jego zbanowane altery :xboss:

Właśnie się całują z Adim w tekkenie.
Opublikowano

Wlasnie otworzylem piwo i juz mam lepsza impre niz na waszym ''zlocie''.

Pozdrawiam.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tablet po(pipi)alo do usuniecia.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Co tam? Bo na rynku PS4 nadal panem. Ostatnio mało tu bywam, ale ciekawi mnie czy ludzie już to tutaj zajarzyli, czy nadal nie wiedzą, że nie tyle żyją w kraju Playstation, co już na planecie Playstation :)

Anyway, ponoć na Steam załatano wreszcie jakąś śmieszną metodę na zyskanie dostępu do cudzego konta i niby Steam jest teraz nieco mniej dziurawy, no cóż zawsze to jakiś krok do przodu:

https://nakedsecurity.sophos.com/2015/07/27/steams-account-stealing-password-reset-exploit-fixed/

Popular gaming platform Steam recently experienced a breach which reportedly allowed attackers to hijack a small number of accounts.

With only the victim's username, an attacker could exploit what creator Valve described as a "bug" in its forgotten password feature.

As the gamers among you will know, a forgotten Steam password will require you to enter your username, email address or phone number in order to receive an email containing instructions and a code required to reset the password.

But, as UK gamer Elm Hoe shows in the following video, a password could be reset even if the code field was left blank. This could have allowed attackers to take over an account even if they only knew their target's Steam ID, something that is hardly a secret on the platform.

Po 2011, gdy ze Steam w wyniku ataku hakerskiego wyciekło chyba wszystko co możliwe (łącznie z danymi kart kredytowych), chyba jednak użytkownikom nie robi to różnicy, gdyż pogodzili się z faktem, że w momencie rejestracji na Steam nie tylko kupowane gry przestają być ich własnością  :reggie:

Ps. Nie od dziś wiadomo, że Sony napędzane jest miłością do ich konsol, które z kolei masowo psują się hejterom którzy tej miłości skąpią. Sprawiedliwość dokonywana! ;)

Opublikowano

aunIo3z.jpg

Japonia wraca, ciekawe czy siedziba konami sie nie zawalila po tym jak 4 osoby sciagnely MGSa z Cebula with Gold na martwej konsoli Xbox One.

Opublikowano

aunIo3z.jpg

Japonia wraca, ciekawe czy siedziba konami sie nie zawalila po tym jak 4 osoby sciagnely MGSa z Cebula with Gold na martwej konsoli Xbox One.

Boty potrafią problemy Xboxa zamienić w problemy kogokolwiek OPRÓCZ Xboxa.

Opublikowano

87gjoxb.jpg

Ludzie graja w GTA Online, WoT, odpalilem Titana i tez smiga tylko kitajskie demko nie ruszy. Przypadek? Nie sadze.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

zaraz sprawdze symulator chowania sie w kartonie 

Opublikowano

oczywiscie nie chodzi, co za chin,ska sraka taka sama jak plejstejszon

Opublikowano

Chyba trzeba isc pograc w jakis dobry amerykanski szpit jak Titanfall, kubson?

Opublikowano

Dlatego nie biore tego nowego MGS od tego geja Kojimy, co za ch_ujowe jaranko tym rakiem od Konami,beka z osob ktore tego smiecia zamowilo. Amen

Opublikowano

PS4 wprowadziło nową jakoś serwisu Sony. 70+ dni naprawienie nowej nieużywanej nigdy konsoli. Dominacja jak nigdy wcześniej.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

chowanie w kartonie, udawanie kartonowej laski, porywanie balonikami, niedziałający GZ w games in onion. piękne seba odstraszacze Kojima :banderas:

Opublikowano

beka z chinoli

Opublikowano

MGSV biorę rok po premierze na steamie. Nie ma sensu użerać się z alfa wersją.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Chowanie w kartonie to klapy maja opanowane do perfekcji, po 3 razy pakuja ps4ki do serwisu zeby w koncu dostac dzialajacy i niezajechany egzemplarz.

Opublikowano

to nie klapy. tylko jacyś podrabiańcy. prawdziwe nigdy nie wysyłają konsoli do serwisu, bo ta wie że się ją szanuje i nie sprawia problemów.

dowód? 4 generacje po jednym, nigdy nieprzerobionym egzemplarzu.  :banderas:

Opublikowano

Nie mogę się doczekać jak Ci konsola padnie. Będę łapał Twoje łzy do kieliszka. :banderas: 

Opublikowano

Wlasnie otworzylem piwo i juz mam lepsza impre niz na waszym ''zlocie''.

Pozdrawiam.

Odejdź w zdrowiu, Ty i Twoje wielbłądy, smutny człowieku z internetu.
Opublikowano

wielbłądy, smutny człowiek z internetu.

Altery exacta pojawily sie na zlocie?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nawet dwa, Adi i Chmurqab.

I picie piwa z nimi oraz granie w Fifę 15, Rayman Legends oraz MK 10 było znacznie ciekawsze niż czytanie Twoich smutnych postów smerfie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Już za 3 godziny wyścig na 4-ech w Super Metroida na SGDQ. Jedyne co oglądam na żywo na tym GDQ. Będę siedział w mroku mojego pokoju i eksajtował się jak ostatni przegryw. Będzie cudownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.