Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dla niektorych to i tak za malo

BTW Fanek próbowałeś rzucać kanistrami z penzyną ? Biore kanister, wciskam  :square18x18: , potem L2 celuje gdzie mam rzucić i  :circle18x18:

:pawel:

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Potem sie dziwic ze fatality w tekkenie maja tokeny na latwa egzekucje

Opublikowano

GUESS WHOS BACK

Opublikowano

:lapka:

Opublikowano

Rano lemonka nie miał bana, a teraz znowu ma? O co chodzi? :lapka: 

Opublikowano

Czezki dawaj jakąś bombę prawdy, bo tak co to za powrót.....

Opublikowano

:D

Opublikowano

080a8f41540d2ef6563220e7a3732e44.png
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Widać, że Colinowi psycha siadła od CW. Zenada, a jeżeli nie żenada, to wytłumacz mi jak Lem działa przeciwko forum? Że jego 90% postów było w CW, które traktowane jest jak temat do trollingu i obrzucania się guwnem? Czyli juz za to można dostać bana na tym forum?

PS. Nie chodzi o to, że Lem to klapek itp. ale naprawdę dziwi mnie takie zachowanie, zwłaszcza, że pierwszego bana (nie słusznie) dostał od innej osoby, dziś został odbanowany, to Colin jednak postanowił zmienić decyzje, "argumentując" ją czymś takim.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti, widze ze zerwales sie ze smyczy pod moja nieobecnosc?

PARTER SUKO

Opublikowano

bezhonorze, mało wiesz to siedź cicho. nie muszę tobie niczego tłumaczyć. żyj dalej w swoim świecie i poważne tematy zostaw tym wyżej od ciebie :lapka:

"Colinowi psycha siadła od CW" :yao: nawet nie wiesz jak bardzo mam wy(pipi)ane w ten temat :yao: wpadam tutaj jak do zoo popatrzeć sobie na zwierzątka. mam ciekawsze zajęcia niż toczyć konflikty rodem tutsi i hutu o kawałek plastiku. no proszę cię, nie mierz innych swoją miarą. komu siadła to siadła.

Opublikowano

:banderas:

Oj pieknie sie dzieje w CW!

Opublikowano

Colin niczym Viktor Orban stojący w obronie czystości naszego forum, gdy lewacki Yeti zacheca do przygarniania uchodźców z Syrii czy innego gejonly.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Colin? Ależ tak, oczywiście, zawsze szanowałem.

Opublikowano

080a8f41540d2ef6563220e7a3732e44.png

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Widać, że Colinowi psycha siadła od CW. Zenada, a jeżeli nie żenada, to wytłumacz mi jak Lem działa przeciwko forum? Że jego 90% postów było w CW, które traktowane jest jak temat do trollingu i obrzucania się guwnem? Czyli juz za to można dostać bana na tym forum?

PS. Nie chodzi o to, że Lem to klapek itp. ale naprawdę dziwi mnie takie zachowanie, zwłaszcza, że pierwszego bana (nie słusznie) dostał od innej osoby, dziś został odbanowany, to Colin jednak postanowił zmienić decyzje, "argumentując" ją czymś takim.

typie, te debile wysyłały na  pm spoilery z MGSV, weź teraz przeproś jaśnie moderację i administrację za swoje karygodne zachowanie

Opublikowano

typie, te debile wysyłały na  pm spoilery z MGSV, weź teraz przeproś jaśnie moderację i administrację za swoje karygodne zachowanie

mało wiesz to siedź cicho. nie muszę tobie niczego tłumaczyć. żyj dalej w swoim świecie i poważne tematy zostaw tym wyżej od ciebie :lapka:

Opublikowano

Nie dość, że człowiek bez honoru to jeszcze pyskuje adminowi. Klapy to mają tupet. 

Opublikowano

Dobrze się stało tak jak Polska tak i to forum nie potrzebuje imigrantów :cool::lapka:

Opublikowano

No teraz jeszcze ban dla mendrka i średnia iq foruma skoczy o 50%

Opublikowano

Bez przesady, nie będzie z kogo polewać za niedługo. Lem zawsze starał się ale jednak nie dostarczał tak jak Parówek i Bezjajcew.

Opublikowano

Colin

good-job-picard.gif

Yeti, wiesz gdzie szukać Lemonkę i ekipę, w razie gdybyś tęsknił do ich pier.dolenia.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.