Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

XD [2]

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no ja też nie wiem co z tym światem, starsi gracze, albo grają sporadycznie albo wcale, a młodsi nie wiedzą co to dobre gry i zadowalają się takim (pipi)stwem fifka.

Mozesz podac tytul lepszej pilki na rynku ?

Nie, niestety wszystkie piłki na rynku to takie 2 na 10

Opublikowano

Czyli standardowe (pipi)ostwo, bo JA nie gram!

xD

Opublikowano

a w sygnaturce widze, że grasz

to jak to jest??

Opublikowano

Pisalem o Tobie, zreszta - czego tu (pipi) nie rozumiec. Sa ludzie, ktorych pilka nozna interesuje, podobnie jak szereg innych sportowek. Do porzygu w tym temacie jest najezdzania na EA, a gdyby nie oni fani pilki w ogole nie mieliby w co grac. No chyba ze Blubera PES, ktory co roku po 10 minutah laduje na pchlim to dla kogos alternatywa...

To tak jak sie przypierdalac, ze ktos lubi w NBA 2K pograc. Bo kto normalny gra w koszyowke na konsoli ! 

Wiadomka gracze lubiacy rywalizacje powinni wybierac tylko te dobre gry !

fezpc-list.jpg

Edytowane przez easye

Opublikowano

Co na to Bluber?

:obama:

Opublikowano

no sam sie przy(pipi)iłes do mojej opinii popartej konstruktywnymi argumentami :)

chcesz to graj

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Co na to Bluber?

:obama:

ale co? fifa to guwno

Opublikowano

z pes'a taka sama piłka jak z mgs'a skradanka xd

Opublikowano

No wiem ze guwno. Dlatego wole w ogole nie grac w sportowki niz grac w (pipi).

Opublikowano

Karwa, z mojego prawie 19 letniego doświadczenia z grami wynika, że w piłkę na konsoli grają w 99% janusze i inne casuale.

Nazywanie kogos, kto 19 lat spedza z gra jednego typu casualem. xDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

A co to ma za znaczenie ile lat ktos gra w gre?

Fifa kojarzy sie z januszami gamingu i musisz sie z tym pogodzic.

Opublikowano

tu by się zdało inne pasujące określenie 

Opublikowano

jedni biegaja messim w fifie inni biegaja psem w okemi, nic was nie rozni, to tylko granie na konsolkach

Opublikowano

Karwa, z mojego prawie 19 letniego doświadczenia z grami wynika, że w piłkę na konsoli grają w 99% janusze i inne casuale.

FIFA dla kazuali, ale Assasiny, Battlefieldy i CODY to spoko gierki

Opublikowano

Najbardziej hardcorowymi graczami to albo Ci ktorzy kupuja wszystko na premiere jak leci, sprzedajac konsole po 2 latach z grami w folii, albo Ci ktorzy glownie kochaja gry indie tworzone przez 2 typow w piwnicy. Dla mnie wy jestescie januszami gamingu, skoro kazda gra sportowa nastawiona na rywalizacje, w ktorej trzeba poswiecic szmat czasu by w ogole prezentowac jakikolwiek poziom kojarzy wam sie z casualami...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nazywanie kogos, kto 19 lat spedza z gra jednego typu casualem. xDDDD
Izi, znów przestałeś brać leki?
Opublikowano

fifa jest spoko, masa contentu, aktualizacje, dzialajace multi, rywalizacja, grywalnosc, na obu konsolkach 1080/60 czyli supcio optymalizacja

no nie maja konkurencji bo co? te chinczyki? xddd

Opublikowano

Ja wiem ze przez konsolki stalem sie januszem czy tam casualem ale jeszcze moja dusza hardcorowca sie nie poddala i walczy.

Nie wiem jak dlugo wytrzyma, oby jak najdluzej.

Bo jak calkiem wygasnie to nie widze sensu w graniu.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

piszac, ze fifa jest casualowa osmieszacie sie.

To, ze graja w nia miliardy januszy, nie znaczy, ze gra nie ma wymagajacej mechaniki i duzej glebi.

Oni graja na zupelnie innym poziomie niz prosi.

Tak samo w CS - masz gimnazjalistow i masz lige PROsow, ktorzy zarabiaja na tym hajsy.

Po prostu jaraja sie nimi WSZYSCY, bo to sa po prostu najlepsze gry.

Sa ponad podzialami.

Opublikowano

a Tobie IQ znowu spadlo do 0 z rana ?

jest sporo po południu  :sorcerer:

Opublikowano

fifa i zaje.biste w jednym zdaniu xd

driveclub > sr.aka > forza 

cs > wszystko 

dave wybornie trollujesz czapki z głów :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.