Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

a Tobie IQ znowu spadlo do 0 z rana ?

Dostosowuje się do rozmówcy.

Ale o czym synek ja mam z Toba dyskutowac? Szydzisz ze sportowek, ktorych pewnie bys nie ogarnal, do poki jeden z Twoich "januszowych kolegow" nie wlaczylby Ci trybu 2 button controll, a jeszcze paredziesiat stron temu pisales, ze dla Ciebie Titanfall jest skillowa gra i najlesza marka Xbox One!

TITANFALLL xDDDDD

nie wstyd Tobie teraz kogokolwiek od Januszy gamingu wyzywac ?

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

po prostu dalej jaraja go gierki a nie ze wszystko chuy, wieskiek slaby bo pacz, lewy tylko 1 bramka itp

Opublikowano

no to jest dosyc smieszne jak jaracie sie uncharted czy titanfall i toczycie beke z fify.

No kurfa, to znaczy tylko jedno - nie znacie sie na grach i jestescie chuyowi.

Ilu z was czeka na street fightera?

<swierszcze>

Ilu z was gra w guilty geara?

<swierszcze>

Podniecacie sie bloodbornem, ktory jest singlowa gra.

Kurfa, siedzac wystarczajaco dlugo przed TV nawet malpa to splatynuje.

A sprobujcie siedzac tyle samo czasu wygrac z mistrzem swiata w fife.

Opublikowano

w BB nawet LEGENDA przegrywa 8 razy na 10 z pajgim, taki to poziom tych gierek jest

Opublikowano

nie liczy sie, podobno mierzyl w tym czasie nowe sweterki za 500 funi.

Opublikowano

a Tobie IQ znowu spadlo do 0 z rana ?

Dostosowuje się do rozmówcy.
Ale o czym synek ja mam z Toba dyskutowac? Szydzisz ze sportowek, ktorych pewnie bys nie ogarnal, do poki jeden z Twoich "januszowych kolegow" nie wlaczylby Ci trybu 2 button controll, a jeszcze paredziesiat stron temu pisales, ze dla Ciebie Titanfall jest skillowa gra i najlesza marka Xbox One!

TITANFALLL xDDDDD

nie wstyd Tobie teraz kogokolwiek od Januszy gamingu wyzywac ?

xDDDDDDDDDD

za dużo bzdur by odpisywać na to, więc klasycznie: Januszstation4.

Opublikowano

pajgi co to pewnie odpalil bb na chwile zobaczyc czym to sie jaraja tak bardzo klapy, jedna reka trzymal pada druga myszke na pc ogrywal shower with your dad, rozyebal goscia co to w bb ma nayebane wiecej godzin niz zyje

tamten pozniej probowal sie tlumaczyc ze galka mu odpadla czy oslepila go lampa na padzie wiec to prawda

to ten sam typ co kupil xbona dla nba i aliena xdddd

Opublikowano

bloodborne nie jest grą singlową to raz, dwa w du.pie mam czy gierka jest skillowa czy nie jak i tak wszyscy tutaj zebrani gramy na poziomie ligi okręgowej, to, że easye rozwali kogoś w fife a ty dave skosisz jakiś randomów na steamie raczej nie oznacza, że to są najlepsze gry na świecie. I tak grając tylko w fife czy cs jest się każualem gierkowym, znam masę ludzi, którzy są zaje.bisci w LOLa ale nic nie wiedzą o gamingu ogólnie, po prostu motoryczny skill i wzrósł do pewnego poziomu i tyle są dobrzy w ten jeden tytuł i już. To jak gadać z człowiekiem, który nauczył się grać smoke on the water na gitarze do perfekcji ale nic o muzyce nie wie więcej. Nie jest to nic złego bo gry pokroju fify czy csa to dobre tytuły w swojej kategorii i tyle, ale smiesznie sie oburzacie jak ktoś napisze, że to gierki dla każuli :yao:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no fajnie sam sobie zaprzeczasz, wez blubi wroc jak juz ustalisz jakas wersje.

pozdrawiam

Opublikowano

no ale co grać w jeden tytuł i być w niego dobry nie oznacza nie bycie każualem

Opublikowano

Tyle ze mozna grac pol zycia w jeden tytul i nigdy nie osiagnac poziomu "dobry".

pajgi co to pewnie odpalil bb na chwile zobaczyc czym to sie jaraja tak bardzo klapy, jedna reka trzymal pada druga myszke na pc ogrywal shower with your dad, rozyebal goscia co to w bb ma nayebane wiecej godzin niz zyje

tamten pozniej probowal sie tlumaczyc ze galka mu odpadla czy oslepila go lampa na padzie wiec to prawda

to ten sam typ co kupil xbona dla nba i aliena xdddd

no to nie pozostalo mu nic innego jak tylko oczekiwanie na bana za chetowanie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

No można, ale co to ma wspólnego z dyskusją? Mam znajomka co grywa na ps4 w fife i pewnie by nam wszystkim wpier.dolił, ale weź z nim pogadaj o jakichś innych grach to max o czym słyszał to Unczarted albo nowy Assasyn Creed i jak to nie jest definicja każula to ja już nie wiem co nią jest.

Opublikowano

Obecnie to chyba kazdy by w FIFE w(pipi)il xD - nie wiem czy to lata juz swoje robia, kiedys jezdzilo sie na turnieje, nie jedna konsole czlowiek wygral pocinajac w te nieskillowe pilki nozne, a teraz walka by w 3 lidze sie utrzymac xD Brakuje tylko by Pajgi robiac sobie obiad odpalil i mnie ogral 5:0 jak w forumowym turnieju PESa xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

czyli jak gramy w wiele roznych dobrych gierek ale w zadnej nie jestesmy wybitni w skillu to nie jestesmy kazulami?

uff

Opublikowano

jak nie kupiłeś ps4 bo na xboxie grafika jest (pipi)owa i używki blokujom to nie jestes każualem

Opublikowano

to spoko, beka z tych każuli

Opublikowano

no ale co grać w jeden tytuł i być w niego dobry nie oznacza nie bycie każualem

ty nie wiesz kto to jest casual :pawel:

Opublikowano

(pipi) każuli 

Opublikowano

no to oświeć mnie panie deseczka

Opublikowano

to czlowiek, ktory gra sobie od czasu do czasu, ja pyerdole.

Dla ciebie casualem jest typ, ktory gra w fife po 5h dziennie, wez ty sie yebnij w glowe. 

Taki typ to definicja hardkora. 

Nie mozna byc hardkorowym graczem i napierdalac w kazda nowe gierke, wez ty sie zastanow nad soba.

Beka z ciebie kalafiorze.

Opublikowano

No jezeli dla Ciebie Bluber casual kojarzy sie z typami, ktorzy caly swoj czas poswiecaja 1 grze to jednak troche mylisz pojecia.

Opublikowano

ej bluber, a rozrozniasz np joypada od joysticka?

Serio pytam, bo widze, ze nie masz elementarnej wiedzy growej.

Naprawde bardzo bym chcial, ale niestety nie moge cie przepuscic do nastepnej klasy.

Siadaj, jeden.

Opublikowano

zły temat :facepalmz:

Edytowane przez Rayos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.