Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

eurogamer przeciez juz napisal ze juz lepiej grac w smite na xbonie niz w mgo na ps4

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

I tak Fable Legends wszystko zaora.

Opublikowano

@Colin

Ale normalni gracze tego nie kupią, za to kupią janusze, którzy lecą po konsolę, o której prawie nic nie wiedzą aby pograć tylko w fifke i coda/bfa. 

Przecież w BF3 jak wyszły pakiety odblokowujące wszystkie dodatki do broni/pojazdów to były to bestsellery. :yao:

marka i uniwersum zrobi swoje. wielu rzuci portfelem, dostanie charą w pysk i poprosi o jeszcze no bo SW. 

Opublikowano

MGO niby mesjasz, a ogladaja jakies seriale xdddddddddddddddddddddddd

Japa bocie :[

43554qb.gif

Opublikowano

@Colin

Ale normalni gracze tego nie kupią, za to kupią janusze, którzy lecą po konsolę, o której prawie nic nie wiedzą aby pograć tylko w fifke i coda/bfa. 

Przecież w BF3 jak wyszły pakiety odblokowujące wszystkie dodatki do broni/pojazdów to były to bestsellery. :yao:

marka i uniwersum zrobi swoje. wielu rzuci portfelem, dostanie charą w pysk i poprosi o jeszcze no bo SW. 

Nie wiem po co te nerwy, przeciez taki podtytul CW jak teraz, powinien byc od dobrych 4 lat.

Opublikowano

e tam, żadne nerwy. bardziej beka ze z(pipi)ów i błędnego koła w jaki sami siebie wpędzają bo świadomie dają się ruchać.

Opublikowano

EA nieźle będzie dymał tych kretynów co to kupią te super duper edycje tej wydmuszki XD

Ja (pipi)ie deluxe z dwoma emotami XD XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD XD

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

No tak, tyle, ze tych co to kupuja ja bym o jakakolwiek swiadomosc branzowa nie podejrzewal i wlasnie to jest najsmieszniejsze w tym, ze horda januszy psuje rynek od dawna. A jeszcze smieszniejeszy jest fakt, ze nie zostala wyznaczona granica takie dojenia. 500zl to pare lat wstecz placilo sie za jakies chinskie gadzety jak glowa helgasta czy inna skrzynia kratos (a moze nawet nie az tyle), a dzis to cena za GRA i CZTERY DLC W WORKU.

No ale dobra, zrobilo sie zbyt powazanie - yebac xboxa.

Opublikowano

jesteś u Pani klapie

tylko xbox

yebać sony

Opublikowano

ponad 400 zeta to mogłem dać za limitkę gta iv bo było za co. dawać 500 za 2 emotki i 3 bajery które wpadają po 2-3 meczach + uj wie co później wymyślą to już trzeba być naprawdę rozwielitką.

Mejm, popraw się chuopcze, ja ci dobrze radzę  :shotgun:

Opublikowano

mejm to pewnie taki klap co dalej szanuje sony bo psx w 1997 miało fajne gry a xbon be bo tvtvtvtv w 2013 i drm

w skrócie nie ogarnia co sie dzieje na bieżąco bo gra w jakies gierki na pc sprzed 30 lat

Edytowane przez kermit

Opublikowano

jesteś u Pani klapie

tylko xbox

yebać sony

Bardzo mnie teraz obraziles Figus, nie bedziesz mial tu zycia #maus.

mejm to pewnie taki klap co dalej szanuje sony bo psx w 1997 miało fajne gry a xbon be bo tvtvtvtv w 2013 i drm

Sony mialo dobre gierki w kazdym roku az do 2013 + Bloodborne. Xbox najpierw przerzuty z pc a potem to juz tylko Halo, Forza, Halo Forza, Girsy, Halo, Forza, Girsy, Forza, Halo i niedlugo Girsy. No i Ryse xD

w skrócie nie ogarnia co sie dzieje na bieżąco bo gra w jakies gierki na pc sprzed 30 lat

20 lat, najlepszy rocznik :sir:

Opublikowano

czyli mialem racje

Opublikowano

jesteś u Pani klapie

tylko xbox

yebać sony

Bardzo mnie teraz obraziles Figus, nie bedziesz mial tu zycia #maus.

hav3n smaruj łańcuch w pile, bić sie kcom dzisiej za garażami

Opublikowano

tylko niech który nie przyjdzie w odświętnym ubraniu

Opublikowano

14.99, tyle jest wart wasz honor i godnosc czlowieka? To jeszcze zalozcie sobie konto na japonie i sciagnijcie Lococycle bo tez za darmo xd

pfff, miałem za darmo. wygrałem na onlinecenter :Coolface:

Ja dostałem kod na loko tu na forumku ale Maxem nie pogardziłem i jak przystało na prawdziwego Janusza cebulkę wyrwałem

Opublikowano

Macie juz instant access do torpedy i granatów ?

Opublikowano

Haven, ale po co mi ten gold... Xbox podpięty do neta, ostatnio gralem sobie w sunseta (sucio potwierdzi) i cos jeszcze. Nie wiem moze ty masz tyle czasu na granie aby jednocześnie ogrywać gierki na kilku platformach...

Wybacz, ale wole kupic sobie dobra książkę zamiast płacić haracz obu firma naraz.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Buahaha "haracz"

Xbox live to exclusive jakiego nie ma zadna inna platforma.

1) Mozesz grac online z innymi

2) Mozesz rozmawiac z innymi przez mikrofon

3) Czasem sypna Ci gierke za dolara

Pokaz mi ktora platforma na swiecie ma takie cos :)

Opublikowano

najtanszy haracz na rynku z najlepsza jakoscia i najlepszymi darmowymi grami w abonamencie

ja tam bym predzej oszczedzil na plusie, wiecej ksiazek kupisz

Opublikowano

Haven, ale po co mi ten gold... Xbox podpięty do neta, ostatnio gralem sobie w sunseta (sucio potwierdzi) i cos jeszcze. Nie wiem moze ty masz tyle czasu na granie aby jednocześnie ogrywać gierki na kilku platformach...

Wybacz, ale wole kupic sobie dobra książkę zamiast płacić haracz obu firma naraz.

Jaki ty kuhwa jesteś smutny.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

najtanszy haracz na rynku z najlepsza jakoscia i najlepszymi darmowymi grami w abonamencie

ja tam bym predzej oszczedzil na plusie, wiecej ksiazek kupisz

Na plusie sie nie da oszczedzac, chyba ze usuniesz karte z konta. Bo sami sobie wlacza i Ci zabiora, nawet jak juz konsoli nie masz :yao:

Opublikowano

Valve oferuje wszystko (gierki za kilka euro w promocjach) i to za darmochę (usługa), a taki ts/vent jest sto razy lepszy niż programy glosowe micro czy soony.

Haven, z Toba rozmawiać skończyłem.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

aha to na chuy oplacasz plusa w takim razie?

Opublikowano

Nie śledzę na bieżąco tego tematu, ale jak usłyszałem jaki dubbing xboty dostały w krasnalach...... Jak wy macie czelność jeszcze bronić tej kupy parującego gówna jaki jest xbox ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.