Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Figaro...........dalej go nie szanuje 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

..............Figaro.............

Opublikowano

pojechałbym po ficusiu, ale brakuje mi go trochę żal za bycie żałosnym dolnośląskim pyrowskim sonyklapkiem :/

dolnyslask to wroclaw :reggie:

nieważne, i tak jest kryptoszwabem z oltarzykiem sony 

Opublikowano

japa bialorusinie

Opublikowano

białystok xd

Opublikowano

Gifaro, a Ty masz

3DSa czy same WiiU i naiwnie wierzysz, że stacjonarki Nintendo dalej dają radę? xddd

3dsa też mam.

Opublikowano

idzie na 3ds czy wiiu odpalac filmy ? - to bys sobie mogl wreszcie powrot do przyszlosci,star wars czy indiane jones zobaczyl, ja (pipi)e zyebany figar stulejarz uczony juz tak od dziecka

Opublikowano

szczerze to wolałbym nie ogladać gwiezdnych wojen niż grać w lbp z zamiast platformerów od nintendo

Opublikowano

gralem w platformery od nintendo wczesniej niz figar

Opublikowano

no ale galaxy ograłeś? donkey kong country czy tropical freeze? no wlasnie

Opublikowano

ficuś, do budy oglądać star warsy na konsoli :dynia: oglądanie filmów na konsoli jak jakiś plebs :pawel: 

Opublikowano

no ale galaxy ograłeś? donkey kong country czy tropical freeze? no wlasnie

country, freeze na zywo nawet nie widzialem

Opublikowano

Jeżeli chodzi o japońskie gierki to tylko Nintendo, Sony jedynie potrafi robić nieudane podróbki i pseudo fajne gierki dla januszy, nienawidzę z całego serca

Opublikowano

Które Country? Na SNESa czy Wii? Mów tu szybko.

Opublikowano

idzie na 3ds czy wiiu odpalac filmy ? - to bys sobie mogl wreszcie powrot do przyszlosci,star wars czy indiane jones zobaczyl, ja (pipi)e zyebany figar stulejarz uczony juz tak od dziecka

Przynajmniej je faktycznie obejrzę.

A Ty już na wieki wieków, aż do ostatniej nocy swego nędznego żywota będziesz miał w buzi mosznę Kaza chinola i udawał, że to kawior Beluga.

Szkoda na Ciebie uwagi.

Opublikowano

Za dobrymi jrpg jęczy ale w xenoblade chronicles i xenoblade x nie zagra, za platformerami stęka ale nie pogra na konsoli nintedno bo lepiej męczyć się grając w lbp albo ewentualnie raymana, scigałki super ale w mario kart 8 nie pogra, jara się japońszczyzną w niepedalskim wydaniu ale bayonetty dwa nie powącha ehhhh ficek, ficek 

Opublikowano

dobra, nie jeździjcie już tak dziś po nim bo się chłopak załamie :rayos: 

Opublikowano

Tak (pipi)owej konsoli od ninny jak wii u dawno nie bylo, malo gier [dobrych, fakt, ale MALO] i zerowe wsparcie devow 3rd party, dobry dodatek do normalnych konsol i nic poza tym. No chyba ze ktos gra w gry raz w tygodniu przez godzine, wtedy moze taka konsola mogla by komus calkowicie wystarczyc.

Wyjdzie Xeno i pora pozbyc sie tego gigantycznego niewypalu, podejrzewam ze ninny samo wkrotce zaora wii u i zapowie nxa (przyszly rok?).

Opublikowano

Przyszły rok

Opublikowano

Ciekawe tylko ilu potencjalnych graczy się rzuci na NXa pamiętając jaki "sukces" odniosło WiiU.

Opublikowano

Jednego już tutaj mamy, Ficuś.

Opublikowano

Ciekawe tylko ilu potencjalnych graczy się rzuci na NXa pamiętając jaki "sukces" odniosło WiiU.

Podejrzewam ze Zelda U bedzie juz cross-platformowa (cos jak z twilight princess bylo), dodadza do tego jakiegos mariana i jeszcze jakis ex i sukces bedzie, przynajmniej na poczatku. Choc wiele ludzi na pewno im nie daruje ze tak szybko opuszcza Wii U (za 2 tygodnie mina 3 lata od premiery), no ale jest to tonacy statek, nawet niektore zboczki to widza, chyba tylko ci zatwardziali sie jeszcze oszukuja.

Opublikowano

Jak NX będzie handheldem ze stacjonarką i wsteczną kompatybilnością z wii u + metroid u, zelda u i poksy handheldowe na start to wszyscy kupią tę konsolę. 

Opublikowano

Będzie stacjonarką z handeldem, ale nie będzie wstecznej kompatybilności :gayos:(i tak kazdy kupi jak konsola bedzie mocna i bedzie miala te milion gier ktorych brakuje Wii U :fsg:

Edytowane przez Rayos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.