Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No takim tokiem myslenia to i Uncharted 2 jest gotg bo przeciez w dniu premiery robilo sieczke z mozgu <ok>.

GOTG, dla mnie, to moze byc Okami, Wind Waker, czy -dyskusyjnie- RE4. Bo mozna w nie zagrac dzis bez zadnego zgrzytu i sa tak samo fun jak w dniu premiery. Co jest ogromnym osiagnieciem.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A dla mnie RE4 jest drewniane i miałem w ch.uj zgrzytów(zwłaszcza jeśli chodzi o upośledzone sterowanie) jak w to grałem w 2013 roku więc Twój argument jest inwalidą.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dlatego napisalem dyskusyjnie I w mojej opinii. I ten przyklad nie zmienia mojego argumentu w inwalide.

Jesli tobie gra sie w RDR w 2015 tak samo dobrze jak w dniu premiery, to spoko. Jest to bez watpienia Twoje gotg :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

sterowanie w ocarina of time, czy okami nie zestarzały się ani o rok. to co pisze suteq o rdr idealnie pasuje też do sotc, które także dla ciebie Figaro jest jedną z najlepszych gier VI generacji.

patrząc jeszcze dalej w przeszłość jakoś nikt nie kwestionuje zayebistości starych re, czy tr, które miały te sterowanie jeszcze bardziej udziwnione. ot takie były czasy. współczuć zostaje jedynie pokoleniu kamera kopnięta w prawo, auto regen, cover system i reload pod kwadratem. 

Opublikowano

Nintendo już dawno pokazało, że ma w (pipi)e graczy Europejskich. 

NA ich jeszcze jako tako obchodzi, ale nas traktują jak Afrykę. 

Niech już sprzedadzą marki i odejdą lub przejdą całkowicie na handheldy, bo tylko to im wychodzi.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dlatego napisalem dyskusyjnie I w mojej opinii. I ten przyklad nie zmienia mojego argumentu w inwalide.

Jesli tobie gra sie w RDR w 2015 tak samo dobrze jak w dniu premiery, to spoko. Jest to bez watpienia Twoje gotg :)

No i o to wszystko się rozchodzi, bo nie da się ustalić jednego prawdziwego tytuły, który zasługuje na miano GOTG. :lapka: 

@nobody

Kur.wa znowu przez ciebie zacząłem tęsknić za apteczkami. :(

Opublikowano

Niech już sprzedadzą marki i odejdą lub przejdą całkowicie na handheldy, bo tylko to im wychodzi.

Co XDDD

NA najgorszy oddział Ninny I kazdy to wie.

Opublikowano

Co XDDD

NA najgorszy oddział Ninny I kazdy to wie.

Taki najgorszy, że ludzie wolą ściągać 3DS'y z NA, bo w EU nie wychodzą wszystkie tytuły...

(wyjątkiem była premiera Bravely - najpierw w EU)

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jak NA najgorszy, to EU w ogóle nie ma tylko jest pewnie pokój robiący za biuro oddziału EU i dodatkowy pokój jako magazyn dla tych paru sztuk danej gierki jaką rzucą na rynek XD

Opublikowano

No, NA takie super, ze dostali xenoblade rok pozniej, Fatal Frame tylko w cyfrówce, Yoshi Wolly World pół roku pozniej od eu, a to tylko poczatek wyliczanki.

Opublikowano

No, NA takie super, ze dostali xenoblade rok pozniej, Fatal Frame tylko w cyfrówce, Yoshi Wolly World pół roku pozniej od eu, a to tylko poczatek wyliczanki.

To tylko pokazuje, że nitendo to jedna wielka patologia... nie potrafią nawet wydać exa w jednym dniu jednocześnie na całym świecie.

Śmiech, a nie korporacja XXI wieku. 

Opublikowano

Nom, sa staroświeccy. Taki ich urok. Mnie głównie obchodzą ich gry I dla nich będę wspierał Ninny.

Opublikowano

Nom, sa staroświeccy. Taki ich urok. Mnie głównie obchodzą ich gry I dla nich będę wspierał Ninny.

Uważam, że robią świetne gry - szczególnie pod względem rozgrywki. Z drugiej jednak strony ich polityka wydawnicza i cała otoczka z nią związana...

Opublikowano

RDR dobra giera, ale żeby jakieś tam GOTYG z tego robić ? dajcie spokój.

Opublikowano

@nobody

lubię cię w(pipi)iać w sentymentalny sposób. 

Opublikowano

Uważam, że robią świetne gry - szczególnie pod względem rozgrywki. Z drugiej jednak strony ich polityka wydawnicza i cała otoczka z nią związana...

Mają dla równowagi sporo dobrych praktyk... rzadkie dlc, a jesli juz, to zrobione dobrze. Brak patchy, wiec nie boisz sie, ze kupisz day one gre zepsuta, co jest juz codziennoscia u konkurencji. I tak dalej.

Dla mnie plusy przeciazaja minusy.

Opublikowano

tylko pokazuje, że nitendo to jedna wielka patologia... nie potrafią nawet wydać exa w jednym dniu jednocześnie na całym świecie.

Co z tego,że wydają skoro nawet w sklepie ich nie da się kupić jak choćby cyrk z PZ. Albo SMTIV w Europie. Nintendo to growy skansen.

Opublikowano

@nobody

lubię cię w(pipi)iać w sentymentalny sposób. 

ty kur.wa gnoju :(

Opublikowano

tylko pokazuje, że nitendo to jedna wielka patologia... nie potrafią nawet wydać exa w jednym dniu jednocześnie na całym świecie.

Co z tego,że wydają skoro nawet w sklepie ich nie da się kupić jak choćby cyrk z PZ. Albo SMTIV w Europie. Nintendo to growy skansen.

Nadal czekam

Opublikowano

Mają dla równowagi sporo dobrych praktyk... rzadkie dlc, a jesli juz, to zrobione dobrze. Brak patchy, wiec nie boisz sie, ze kupisz day one gre zepsuta, co jest juz codziennoscia u konkurencji. I tak dalej.

Dla mnie plusy przeciazaja minusy.

Żeby były day one patche to te gry Nintendo jednak musiałyby być trochę bardziej skomplikowane niż platformówki  :reggie:

PS. No i technicznie rzecz biorąc to nie Ty ich wsparłeś a Twoja dziewczyna, ale niech Ci będzie  :Coolface:

PS2. Widzę, że na gruncie dyskusji o RDR niektórzy zaraz odkryją koło na nowo i zrozumieją, że każdy ma inny gust i podoba mu się co innego  :sorcerer:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ja też kiedyś kupiłem używkę w folii z allegro :kaz:

zdrowo mnie to w(pipi)iło

Opublikowano

WP0zuBo.jpg

:obama:

no ale bym pograł w sumie

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wydania NA gier 3DS zjadaja te EU bez popitki.

Opublikowano

@ragus: pewnie znaleźli jakąś gorszą teksturę gdzieś na obrzeżach mapy i już tragedia. Zresztą ja mamy wywalone na grafę w multi, liczy się dobry balans,net code i jak najwięcej fps'ów więc pewnie jakbym pykał w takie H5 to nawet bym się tym nie przejmował,że mam parę tekturek czy geometrię w jakimś kącie gorszą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.