Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No takim tokiem myslenia to i Uncharted 2 jest gotg bo przeciez w dniu premiery robilo sieczke z mozgu <ok>.

GOTG, dla mnie, to moze byc Okami, Wind Waker, czy -dyskusyjnie- RE4. Bo mozna w nie zagrac dzis bez zadnego zgrzytu i sa tak samo fun jak w dniu premiery. Co jest ogromnym osiagnieciem.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A dla mnie RE4 jest drewniane i miałem w ch.uj zgrzytów(zwłaszcza jeśli chodzi o upośledzone sterowanie) jak w to grałem w 2013 roku więc Twój argument jest inwalidą.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dlatego napisalem dyskusyjnie I w mojej opinii. I ten przyklad nie zmienia mojego argumentu w inwalide.

Jesli tobie gra sie w RDR w 2015 tak samo dobrze jak w dniu premiery, to spoko. Jest to bez watpienia Twoje gotg :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

sterowanie w ocarina of time, czy okami nie zestarzały się ani o rok. to co pisze suteq o rdr idealnie pasuje też do sotc, które także dla ciebie Figaro jest jedną z najlepszych gier VI generacji.

patrząc jeszcze dalej w przeszłość jakoś nikt nie kwestionuje zayebistości starych re, czy tr, które miały te sterowanie jeszcze bardziej udziwnione. ot takie były czasy. współczuć zostaje jedynie pokoleniu kamera kopnięta w prawo, auto regen, cover system i reload pod kwadratem. 

Opublikowano

Nintendo już dawno pokazało, że ma w (pipi)e graczy Europejskich. 

NA ich jeszcze jako tako obchodzi, ale nas traktują jak Afrykę. 

Niech już sprzedadzą marki i odejdą lub przejdą całkowicie na handheldy, bo tylko to im wychodzi.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dlatego napisalem dyskusyjnie I w mojej opinii. I ten przyklad nie zmienia mojego argumentu w inwalide.

Jesli tobie gra sie w RDR w 2015 tak samo dobrze jak w dniu premiery, to spoko. Jest to bez watpienia Twoje gotg :)

No i o to wszystko się rozchodzi, bo nie da się ustalić jednego prawdziwego tytuły, który zasługuje na miano GOTG. :lapka: 

@nobody

Kur.wa znowu przez ciebie zacząłem tęsknić za apteczkami. :(

Opublikowano

Niech już sprzedadzą marki i odejdą lub przejdą całkowicie na handheldy, bo tylko to im wychodzi.

Co XDDD

NA najgorszy oddział Ninny I kazdy to wie.

Opublikowano

Co XDDD

NA najgorszy oddział Ninny I kazdy to wie.

Taki najgorszy, że ludzie wolą ściągać 3DS'y z NA, bo w EU nie wychodzą wszystkie tytuły...

(wyjątkiem była premiera Bravely - najpierw w EU)

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jak NA najgorszy, to EU w ogóle nie ma tylko jest pewnie pokój robiący za biuro oddziału EU i dodatkowy pokój jako magazyn dla tych paru sztuk danej gierki jaką rzucą na rynek XD

Opublikowano

No, NA takie super, ze dostali xenoblade rok pozniej, Fatal Frame tylko w cyfrówce, Yoshi Wolly World pół roku pozniej od eu, a to tylko poczatek wyliczanki.

Opublikowano

No, NA takie super, ze dostali xenoblade rok pozniej, Fatal Frame tylko w cyfrówce, Yoshi Wolly World pół roku pozniej od eu, a to tylko poczatek wyliczanki.

To tylko pokazuje, że nitendo to jedna wielka patologia... nie potrafią nawet wydać exa w jednym dniu jednocześnie na całym świecie.

Śmiech, a nie korporacja XXI wieku. 

Opublikowano

Nom, sa staroświeccy. Taki ich urok. Mnie głównie obchodzą ich gry I dla nich będę wspierał Ninny.

Opublikowano

Nom, sa staroświeccy. Taki ich urok. Mnie głównie obchodzą ich gry I dla nich będę wspierał Ninny.

Uważam, że robią świetne gry - szczególnie pod względem rozgrywki. Z drugiej jednak strony ich polityka wydawnicza i cała otoczka z nią związana...

Opublikowano

RDR dobra giera, ale żeby jakieś tam GOTYG z tego robić ? dajcie spokój.

Opublikowano

@nobody

lubię cię w(pipi)iać w sentymentalny sposób. 

Opublikowano

Uważam, że robią świetne gry - szczególnie pod względem rozgrywki. Z drugiej jednak strony ich polityka wydawnicza i cała otoczka z nią związana...

Mają dla równowagi sporo dobrych praktyk... rzadkie dlc, a jesli juz, to zrobione dobrze. Brak patchy, wiec nie boisz sie, ze kupisz day one gre zepsuta, co jest juz codziennoscia u konkurencji. I tak dalej.

Dla mnie plusy przeciazaja minusy.

Opublikowano

tylko pokazuje, że nitendo to jedna wielka patologia... nie potrafią nawet wydać exa w jednym dniu jednocześnie na całym świecie.

Co z tego,że wydają skoro nawet w sklepie ich nie da się kupić jak choćby cyrk z PZ. Albo SMTIV w Europie. Nintendo to growy skansen.

Opublikowano

@nobody

lubię cię w(pipi)iać w sentymentalny sposób. 

ty kur.wa gnoju :(

Opublikowano

tylko pokazuje, że nitendo to jedna wielka patologia... nie potrafią nawet wydać exa w jednym dniu jednocześnie na całym świecie.

Co z tego,że wydają skoro nawet w sklepie ich nie da się kupić jak choćby cyrk z PZ. Albo SMTIV w Europie. Nintendo to growy skansen.

Nadal czekam

Opublikowano

Mają dla równowagi sporo dobrych praktyk... rzadkie dlc, a jesli juz, to zrobione dobrze. Brak patchy, wiec nie boisz sie, ze kupisz day one gre zepsuta, co jest juz codziennoscia u konkurencji. I tak dalej.

Dla mnie plusy przeciazaja minusy.

Żeby były day one patche to te gry Nintendo jednak musiałyby być trochę bardziej skomplikowane niż platformówki  :reggie:

PS. No i technicznie rzecz biorąc to nie Ty ich wsparłeś a Twoja dziewczyna, ale niech Ci będzie  :Coolface:

PS2. Widzę, że na gruncie dyskusji o RDR niektórzy zaraz odkryją koło na nowo i zrozumieją, że każdy ma inny gust i podoba mu się co innego  :sorcerer:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ile ja ich rzeczy nakupowałem w folii, to tylko ja wiem ;)

Opublikowano

ja też kiedyś kupiłem używkę w folii z allegro :kaz:

zdrowo mnie to w(pipi)iło

Opublikowano

WP0zuBo.jpg

:obama:

no ale bym pograł w sumie

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wydania NA gier 3DS zjadaja te EU bez popitki.

Opublikowano

@ragus: pewnie znaleźli jakąś gorszą teksturę gdzieś na obrzeżach mapy i już tragedia. Zresztą ja mamy wywalone na grafę w multi, liczy się dobry balans,net code i jak najwięcej fps'ów więc pewnie jakbym pykał w takie H5 to nawet bym się tym nie przejmował,że mam parę tekturek czy geometrię w jakimś kącie gorszą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.