Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

hereos of loot wyszło na pc/ios, coś tam innego na pc, persona to xd

ss-006.jpg

kuper wychodzi tam coś dla ludzi?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A mi was żal.

Code Realize to gierka gdzie jestes laska i podrywasz chłopaków zeby Cie dymali, widać jakie gusta ma Copper :kaz:

Opublikowano

Velius sam w takie giercujesz czuje to :cool:

Opublikowano

Ja sie do tego otwarcie przyznaje, lubie dziwne gierki, bieganie eksplodujaca swinia pomiedzy gadajacymi tortami, podrywanie chlopakow jako laska, branie prysznica z tatusiem, żąglowanie genitaliami, symulator zsypu na śmieci.

PC MASTER RACE :daddy:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Code Realize to gierka gdzie jestes laska i podrywasz chłopaków zeby Cie dymali, widać jakie gusta ma Copper :kaz:

Niech to zrobią na sony VR, a kupię, proszę Senpai :3 

Opublikowano

Halo 4 to gra która wyszła pod koniec żywota X360, której na świecie i w samym UK było od (pipi)a, nie dziwota, że H5 gorzej się sprzedało......

wiesz na dwuletniego xboxa360 wyszło H3, które zaorało sprzedażowo 

Tak wiem bo tu nie chodzi o samo HALO ogólnie sprzedaż exów mocno siadła. 

Opublikowano

PC master race? :kaz: 

http://www.ppe.pl/news/39724/warner-bros-sie-poddaje-pecetowcy-moga-zwracac-gre-batman-arkham-knight.html

NAWET MI WAS NIE ŻAL 

@Copper

Wolę dobre/średnie ZRÓŻNICOWANE gierki, niż symulatory japońskich pedofilów pod róznymi nazwami :gayos: also, chibi robo zaorać, kupsztal straszny, zmuszam się, żeby przejść do recenzji :/

Visual novel, gra muzyczna, bijatyka, dungeon crawler i horror na vicie, pod różnymi nazwami to nintendo wydaje swoje pedalskie platformówki :reggie: 

Opublikowano

Mało gierek pod koniec życia sprzętu, kiedy następca jest za rogiem i cała siła jest skupiona na nim.

Jak to możliwe.

Opublikowano

ja yebie, kantera za 20 zl mozna odpalic na lapie z biedronki za 629 zl, a oni graja w halo na elite controllerach za 1200, konsoli za 1500 i placac 350 z gre :yao:

Grafika - taka sama, gameplay - halo milaird lat za kanterem 0,9 beta sprzed 25 lat.

Nie wiem, czy taki rodzaj niedoyebania mozgowego jest jeszcze wyleczalny?

Opublikowano

W każdym Halo nooby wycierały sobie dupę Davem, więc nie dziwota, że grę hejtuje.

Opublikowano

I co niektórzy, to grają Warzone, bo Arena zbyt skillowa.

Warzone jest tak samo skillowe jak Arena bo to przecież ta sama mechanika. 

Opublikowano

tez by mnie bolala dupa jakbym gral w kantera za 20zl na kompie z biedry za 600zl a inni grali w halo

Opublikowano

W każdym Halo nooby wycierały sobie dupę Davem, więc nie dziwota, że grę hejtuje.

bo nie miał myszki xDDDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

W końcu w dalszym ciągu nie można zabić przeciwnika pojedynczą serią z AR  :frog:

Opublikowano

Dejw wydał na kompa 5 kafli, a mógł tylko 629 aby pograć w kantera. 

Jaki przegryw XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Chłopaki wydali 2000zł na xbox one a mogli zostac przy xbox 360 bo róznicy w grafice nie ma.

Jakie przegrywy xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ja tam roznice widze, nawet moimi klaperskimi oczami :dunno: - oczywiscie prosze powiekszyc obrazki

rise-of-the-tomb-raider-x360-xbo-comp-1.

rise-of-the-tomb-raider-x360-xbo-comp-2.

Opublikowano

Chłopaki wydali 2000zł na xbox one a mogli zostac przy xbox 360 bo róznicy w grafice nie ma.

Ty mogłeś zostac na pentium 166mhz i 32gb ram bo większość gierek to piksele xDDDDDD

Ale i tak największym failem jest posiadanie ps4 xdddddddddd wstyd było by mi wychodzić na ulice, normalnie jak trędowaci xDDDDDD

Opublikowano

No na pewno zagrałbym w Wieśka 3 na X360. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gurwa myśl. 

Opublikowano

Ale miałbyś DA i Saint Rowy.

Opublikowano

No ale ja chciałbym pograć w jakieś dobre gry Hum, a nie średniaki. :gayos:

Szykuj się bo za lekko ponad tydzień Gearsy bedo. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no to znamy juz kolejna platforme czezkiego, tam go jeszcze nie bylo

Opublikowano

Granie na androidzie XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.