Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

jakie durne te klapy omatkoiojcu 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

durne klapy to pleonazm

Opublikowano

czyli 3D symulator gołębia na PS4 to AAA,

no w sumie to ma sens, jeszcze więcej hitów na rzyg4

Opublikowano

Jaki filmik (pipi)a :dynia: :dynia: :dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Spokojnie xboty, wy ostatnimi dniami macie strasznie podwyższoną obrone chyba już wam psychika pęka powoli. W sumie po takim niewypale a.k.a halo 5 to się nie dziwie.  :cool:

Opublikowano

a co tam w halo nie tego? Z(pipi)ali konkretnie czy klapom psycha siadła od nadmiaru exów powyżej 8/10?

Opublikowano

jotun to gra z najlepszą artystyczną grafiką i najlepszym klimatem. Może być :)?

Opublikowano

Spokojnie xboty, wy ostatnimi dniami macie strasznie podwyższoną obrone chyba już wam psychika pęka powoli. W sumie po takim niewypale a.k.a halo 5 to się nie dziwie.  :cool:

jak halo 5 to nie wypał to co powiedzieć o no własnie ku,rwa o czym? klapy tak zdesperowane, że kupują nowego need for speeda xd

Opublikowano

oj klapy, nie jedną kiełbe syryjczykowi byście obrobiły dla takiego "niewypału" jakim jest halo 5

ale pocieszajcie sie angryjasiem bo wam ta dupa nigdy sie nie zrośnie

Opublikowano

Lel a czy ja mówie że na szrocie jest w co grać? xD W przeciwieństwie do niektórych nie zakrzywiam rzeczywistości nie gadam  że wyszło coś od czasu bloodborne'a. :lapka:

Opublikowano

6/10 czyli na ps4 bardzo dobra gra a gdzie indziej nikt nawet nie wie po chuy to wyszło

Opublikowano

Lel a czy ja mówie że na szrocie jest w co grać? xD W przeciwieństwie do niektórych nie zakrzywiam rzeczywistości nie gadam  że wyszło coś od czasu bloodborne'a. :lapka:

japa klapie i czekać grzecznie na fallouta, który wyglada jakby gdzieś się walał u bethesedy w 2011 roku ale jednak zdecydowali wydać najpierw skyrima a potem to w ogole zapomnieli o tym bo kąpali się w hajsie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie wyzywaj kutasiarzu :lapka:

Opublikowano

jotun

JOTUN, hmmm, bardzo silnie heteroseksualna nazwa, czuc moc, chyba sprawdze, dzieki Lester :lapka:

Opublikowano

jotun

JOTUN, hmmm, bardzo silnie heteroseksualna nazwa, czuc moc, chyba sprawdze, dzieki Lester :lapka:

ale wiesz że grasz Thorą :D także ten nie nastawiaj się na Thora bo to Thor po emancypacji

Opublikowano

Uuu, czyli wiecej propagandy SJW, no to podziekuje :lapka:

Opublikowano

kocham te urojone problemy biały facetów :yao:

Opublikowano

Granie babą XDDD

Opublikowano

Branie kasy od starego XDDDD

Opublikowano

kocham te urojone problemy biały facetów :yao:

np niejedzenie miesa :kaz:

Opublikowano

bansaj przecież ty masz głosik jak dziewczynka, weź nie kozacz :teehee:

Opublikowano

Uuu, czyli wiecej propagandy SJW, no to podziekuje :lapka:

szczerze to ta babka jest 100000 x bardziej męska niż 3/4 tego forum razem wzięte :>

Opublikowano

bansaj przecież ty masz głosik jak dziewczynka, weź nie kozacz :teehee:

Nie dziwne ze lubi gry o 12-letnich chinskich dziewczynkach. :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.