Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czekam cały czas na mendrka i jego wywód jak blacharze są ruchani przez producentów gier. Proszę jako przykład niech posłuży fallout 4:)

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Czekam cały czas na mendrka i jego wywód jak blacharze są ruchani przez producentów gier. Proszę jako przykład niech posłuży fallout 4:)

Nie ma szans. Wyjdzie z pod kamienia pewnie po premierze AC: Syndicate na pc,ktrory pewnie dostanie (pipi)owy port na pc i wtedy bedzie (pipi)i o dymaniu graczy pc.

Opublikowano

A to jeszcze nie bylo premiery? Kijow pod ostrzalem sie nie wyrobil xd?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A to jeszcze nie bylo premiery? Kijow pod ostrzalem sie nie wyrobil xd?

Od poczatku wersja pc ma pozniej premiere.

Opublikowano

O ku.rwa to gra zdazyla wyjsc na konsole, ludzie zdazyli ja kupic i o niej zapomniec, zdazyli zjechac ze najgorszy assassin, najgorsza sprzedaz, a blacha ciagle czeka az Kijow wyjdzie spod okupacji Putina xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To ja juz wole tego Fallouta z dropami do zero fpsow.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

O ku.rwa to gra zdazyla wyjsc na konsole, ludzie zdazyli ja kupic i o niej zapomniec, zdazyli zjechac ze najgorszy assassin, najgorsza sprzedaz, a blacha ciagle czeka az Kijow wyjdzie spod okupacji Putina xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kto czeka? Te parę procent januszy, którzy kupią tą gierkę (a których jak widać po sprzedaży Assasinów na konsolach jest tak 95%)? Jak by to ujął Mendrek: tylko dzięki konsolom powstają tak duże gierki

i tasiemcowe

i rakowe

i coraz bardziej zbugowane 

Dzięki Rasie Panów możecie pograć w mniejsze (niekoniecznie indyki), ale zazwyczaj 20 razy lepsze tytuły. Przypomnieć sobie o co chodziło kiedyś w graniu. Assasin? Serio, kogo ta gra jeszcze obchodzi.

Opublikowano

ja AC Syndicate sprawdze ale jak spadnie z ceny, mam nadzieje ze ceny spadna tak szybko jak Unity xD

jak dobrze byc januszem 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jak na konsole której jest dużo mnie całkiem dobry wynik.

Pojawiły się najnowsze wyniki gier z Wielkiej Brytanii i możemy śmiało uznać, że w tym przypadku gracze zagłosowali portfelami. Klienci kupili aż 91% pudełkowych wersji Call of Duty: Black Ops III w edycji na aktualną generację, tak prezentują się szczegóły:

• 48% PlayStation 4
  • 43% Xbox One
  • 5% Xbox 360
  • 3% PlayStation 3
  • 1% PC

Blacharnia na kolanach i z pełną jamą ustną. Nimi (blacharzami) można tylko i wyłącznie gardzić :shotgun:

Blacharze, stanowią 1% kupujących gierki.

O! Tak lepiej.

Typowa blachara:

comment_gWMViVtAxion8GqeHHkQ9um9XM1GTwOn

Opublikowano

Idealny przykład, jeden pirat reszta go jedzie.

Opublikowano

Reszta jedzie typa za to, że się publicznie do tego przyznaje.

Opublikowano

Reszta udaje, że nie piraci :)

No bo konsolowcy tacy swieci byli na psx,ps2,ps3,psp,x360,3ds  :dynia:  

Opublikowano

Mam ponad 350 gier na steam oryginalnych na gogu około 100. Ostatni raz piracka wersje gry miałem na ps2 ponad 10 lat temu. Deal with it:)

Opublikowano

Wszystkie gry na PC mialem pirackie. Najbardziej popularna byl dodatek do Warcrafta 3, Frozen Throne krory chodzil po 7zl+koszty plyty. Wiem bo sam sprzedawalem.

Deal with it : )

Opublikowano

Mam ponad 350 gier na steam oryginalnych na gogu około 100. Ostatni raz piracka wersje gry miałem na ps2 ponad 10 lat temu. Deal with it:)

Jakbym mial tyle hajsu z heistow w GTA to tez bym kupowal oryginaly na pececie :/

Opublikowano

Nie smuc sie Blatman, tak tylko napisalem zeby pokazac ze jak ktos ma 300 gier na stem nie oznacza ze tak ma kazdy ;)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pewnie jeszcze większość z bundli za dolara. :kaz: 

Opublikowano

Pewnie jeszcze większość z bundli za dolara. :kaz:

:D pc fucking master race zobowiązuje :)

Tak 1/2 to uczciwa cebula bundle , cda czy okazyjne promocje. 1/4 to wyprzedaże a reszta premiery

Edytowane przez blantman

Opublikowano

na chuj?

pewnie 3/4 nie ogranych 

Opublikowano

Co tu się... Assassin Creed i sprzedaż nowego Call of Duty, ostatni gwóźdź do trumny PCta  :yao:

Wychodzi gra która na konsolach ma spadki do 0 fpsów a na PC chodzi jak trzeba i konsolowy plebs od razu ALE ASSASSIN, ALE BATMAN, CODA NIE KUPUJO, PIRACI, CYFROWA DYSTRYBUCJA TO (pipi). Typowy motłoch reagujący agresją.

Brakuje jeszcze tylko gifa w rozdzielczości wyświetlacza montowanego obecnie w lodówkach od pokrytegowstydem i oderwanego od rzeczywistości, losowego posta Mendrka żeby zebrać komplet twardych argumentów ostatecznie kończących wątek blacharski na forum  :newell:

Opublikowano

na chuj?

pewnie 3/4 nie ogranych

1/3 :)

Opublikowano

Ja gdzieś tak od 5 lat na PC gram tylko w prawilne wersje. Czasami ściągnę pirata obadać tylko czy w ogóle warto w to inwestować czas i pieniądze. Jasne, ze jak by tylko złamali PS4/XO to się nasze konsolorze rzucili na kopie zapasowe jak świnie do koryta, zwłaszcza, że większość z piratów zrezygnowała tylko dlatego, że jest to od paru lat na konsolach niemożliwe/mocno kłopotliwe. Jak na PC spiracenie jakiegoś tytułu jest niemożliwe, to np. nagle takie Diablo 3 sprzedaje się w nakładach hitów konsolowych. Kwestia możliwości i przyzwyczajenia, a nie prawilności (wystarczy przypomnieć sobie co było problemem DSa i PSP w oczach producentów). Piszę oczywiście o ogóle.

Opublikowano

http://i.imgur.com/MYpPSnZ.gif

w jaki sposób przy takiej oprawie, problemach technicznych, bugach, znikających broniach i milionie innych błedów, o których jeszcze nie wiemy ta gra zbiera takie oceny? Tam przez chwile są 2 klatki, na obu konsolach to pewnie sie zdarza.

na MC w te chwili 90, więcej niż nowy TR

trying-to-remember.gif

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.