Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

w FH2 spedzilem wiecej czasu niz na calym WiiU, konsola dla nintendozboczkow, odpalaja raz na 2-3 miesiace kiedy nowa gierka wyjdzie a potem pisza jak ta konsola wspaniala

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

w FH2 spedzilem wiecej czasu niz na calym WiiU, konsola dla nintendozboczkow, odpalaja raz na 2-3 miesiace kiedy nowa gierka wyjdzie a potem pisza jak ta konsola wspaniala

to jak z ps4

Opublikowano

Co do PC i "CS'a" - postanowiłem pograć sobie po długiej przerwie i to co ujrzałem... ręce opadają.

To był mój ostatni mecz ever - drące jape dzieciaki, krzyczały "rutować" zamiast rotować, pełno wyzwisk, ogólnie chamstwo. JP jakaś tam armia w nicku, jakieś ## z tyłka xD Najlepsze jest to, że grał jeszcze jakiś starszy dziad i kłócił się ciągle z tymi dzieciarami. Pełno jakiś cheatów i innych gówien, a idź Pan - wole SP. 

Boże, gra dobra, ale community... 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja tam czasem pogram parę rundek na deatmatchu i generalnie problemów większych nie miałem. Jak ktoś się drze to dajesz muta i można sobie pykać w spokoju.

Ale ogólnie mówiąc to gdyby nie te całe skiny i paczki to pewnie gierka by nawet połowy tego luda co w nią gra nie miała.

Opublikowano

Jak chcesz grać z mutem na turniejówkach? Przecież współpraca tam to podstawa. 

DT i Casual jest dla noobów. 

Opublikowano

Jak chcesz grać z mutem na turniejówkach?

Nie gram na turniejówkach.Aż tak mnie gra nie kręci by poświecać dla niej czas.

Opublikowano

Na turniejowkach sie gra z random dzieciakami? Myslalem ze sie lapie ludzi z forumka/kolegow i jazda.

Opublikowano

Mozna grac z randomami. 

Opublikowano

Na turniejowkach sie gra z random dzieciakami? Myslalem ze sie lapie ludzi z forumka/kolegow i jazda.

Akurat jak pykałem, to nikogo nie było. Nawet Dave rzadko teraz gra.

Opublikowano

No niestety, w tej chwili na niskich rangach jest rak. Role tutaj odegrali jutuberzy, idole gimbazy którzy się poprzenosili na CSa i ściągnęli dzieci z jakichś minecraftów. Koło "szeryfa" albo orzełka atmosfera się oczyszcza i już się gra w miarę normalnie podobno.

Z tym, że ja od dawna nie rozumiem grania matchmakingu w ogóle, przecież to nie ma żadnego sensu skoro jest FaceIt na którym nie ma cheaterów, jest znacznie mniej idiotów a gra się na zdecydowanie lepszych serwerach (128 tick). Po co grać ten matchmaking Valve? Jeszcze w dodatku solo. Granie samemu w CSa ma tylko sens wtedy jak kosisz i jesteś w stanie sam ugrywać rundy. Inaczej to festiwal frustracji, wystarczy jeden idiota w teamie i psuje wam całą grę.

Tak czy inaczej ja CSa już "rzuciłem" na rzecz Unreala, gram tylko jak mnie koleżanka zawoła żeby postrzelać do silverów na każualu więc w zebraniu ekipy nie pomogę  :dog:

Opublikowano

Na FaceIt są cheaterzy. Sam widziałem jak izak grał FaceIt i miał przeciwko haxa dwa razy. Tylko jest to spotykane dużo, dużo rzadziej niż na MM. 

Chociaż ja to chyba tylko w Goldzie miałem jakieś haxy przeciwko, odkąd jestem na wyższych rangach ani razu nie spotkałem cheatera. 

Ale na tych silverach, unrankedach i goldach to pewnie od zayebania tego. 

Opublikowano

2015 rok a ci dalej o cs'ie top kek

Opublikowano

Choćby konsolowcom doopy z bólu rozrywało o tego CS to lepszego shootera tego typu nie ma.

Jak granie w karabiny po sieci to tylko CS. Bo chyba nie powiesz, że taki CoD ma podejście do CSa :yao:  Zresztą w CoDa grają już tylko bezbeki pokroju Cezare i Mroka więc ta seria nikogo.

Opublikowano

TYLKO TF2!!!!!!!!1111oneone1

A tak na serio to... eee... ktoś ma jakieś propozycje?

Opublikowano

Choćby konsolowcom doopy z bólu rozrywało o tego CS to lepszego shootera tego typu nie ma.

Jak granie w karabiny po sieci to tylko CS. Bo chyba nie powiesz, że taki CoD ma podejście do CSa :yao:  Zresztą w CoDa grają już tylko bezbeki pokroju Cezare i Mroka więc ta seria nikogo.

Czy Cod czy CS to jeden pies, ta sama liga. 

Opublikowano

Tak bluber, a później zjadłeś kotleta i znów zacząłeś trzeźwo patrzeć na świat

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Nie no CSy i inne padechliny idealnie pasuje dla podludkowej platformy. Nie no super,ze podbili tekstury i dodali mozliwosc otwierania skrzynek :dynia: . Porownywanie tego guwna do CoDa, czy ty masz godnosc czlowieku ? CoD jest coraz lepszy z kazda nowa czescia i dostajemy swiezy produkt a nie to samo z podbitymi teksturkami i mozliwoscia kupowania skinow i innych bzdetow.

Opublikowano

Nie no CSy i inne padechliny idealnie pasuje dla podludkowej platformy. Nie no super,ze podbili tekstury i dodali mozliwosc otwierania skrzynek :dynia: . Porownywanie tego guwna do CoDa, czy ty masz godnosc czlowieku ? CoD jest coraz lepszy z kazda nowa czescia i dostajemy swiezy produkt a nie to samo z podbitymi teksturkami i mozliwoscia kupowania skinow i innych bzdetow.

Ostatnio całkiem dobrze trollowałes i szanowałem ale ten post to zbyt oczywiste prowo :D

Opublikowano

COD czy CS? TF2. [emoji14]

Opublikowano

CS to mała gierka, gdzie większość rozgrywek opiera się na 1 mapie (Dust II) i z tego powodu czołówka światowa gra na kosmicznym poziomie, do którego trudno dobić bez wielu godzin grania. To nie jest jakiś mesjasz ale jednak mamy do czynienia z solidnym produktem dopracowywanym przez wiele lat, co samo w sobie jest fenomenem.

Skrzynki i skórki w CS kompletnie nic nie dają, w odróżnieniu od niektórych płatnych DLC na konsolach, które dają przewagę.

Grę regularnie co jakiś czas można kupić za 5,49 ojro. Nie 15, nie 30 i nie 40 ojro.

Nie wiem czemu niektórym żal pupkę ściska, że ta gra jest popularna. Nie rozumiem takiego hejtu.

Skupmy się na hejtowaniu srony, które nie szanuje siebie i najwierniejszych klientów i stawia na januszy pykających w fifę i coda.

Opublikowano

Serio Adi, CoD wychodzi co 3 lata od kazdego innego studia( Treyarch,Sledgehammer Games i Infinite World). Maja mnostwo czasu na udoskonalenie nowej czesci i zawsze dodaja cos nowego i ciekawego. W tym roku wypuscili bardzo dobra czesc gry, Multiplayer,Zombies,kampania w CO-OP i Free Run. Bajka. No i oczywiscie nie ma tam Pay to Win jak w pecetowych rakach.  No i oczywiscie DLC wychodzi miesciac szybciej na PS4 niz na innych plaftormach.

Opublikowano

Ten STEAM to jest DNO i TONA mułu, nic tam nie dziala. Probuje dodac kuzyna do znajomych i go nie wyszukuje, za nic nie mozna znalezc. Nie działa lista osob, z ktorym poprzednio gralem.. A poki go nie dodam do znajomych, to nie mozemy zagrac prywatnej partii. Ja pierd*le, kazdy, kto jedzie po Xbox Live, a broni tej s(pipi)iny ma cos z glową :/

Edit: kuzyn musial zalozyc nowy temat, dopiero tam klikajac na jego profil moglem go dodac do znajomych. O rany, jak dobrze, ze to tylko w jedna gre chcemy pograc  :obama:

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Shots fired! Dam plusa i oczekuje eskalacji tej sytuacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.