Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Digimon Story: Cyber Sleuth

Featured Replies

Opublikowano

nareszcie potwierdzono, ze gierka opusci KKW, na chwile obecna ogloszono wydanie pudelkowe na ps4 (siic kolejny port) i cyfrowe na vitusie w 2016 roku w US, o rynku europejskim cisza

sama gierka? bardzo cieplo przyjeta przez recenzentow i graczy w KKW, swietny solidny jrpg, vitowe pokemony choc jak wiemy troche to naginane bo te stworki byly pierwsze ;)

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 8,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Musze sprawdzić, większość digimonow to szrot, ale kilka fajnych czesci wyszlo.

• pogralem 5h w mojego importa, solidny jrpg, idea gameplayu z serii shin megami tensei (czy to persona czy nocturne/lucifer call) przeniesiona w swiat digimonow (oczywiscie bez social linkow), hodujemy

Opublikowano

Ja pierdziele, na ps4 w boksie, a na vite w cyfrze i to tylko w us, nieee, to juz sa jakies zarty :(

Fajnie, ze gre jednak przetlumacza, ale niesmak pozostaje.

Opublikowano

Musze sprawdzić, większość digimonow to szrot, ale kilka fajnych czesci wyszlo.

Opublikowano
  • Autor

calosc ogloszenia tyczy sie us, o eu cisza - roznica taka, ze w razie czego pudelko na ps4 zaimportujesz, cyfrak z us na vicie to znowu zabawa z zmiana kont i kart pamieci (meeh)

swoja droga chora jest ta polityka wymuszonych portow japonskich gier na ps4 - sword art online, toukiden, god eater, teraz ten digimon - przeciez to co swietnie wygladalo na ekranie vity bedzie prezentowac sie karykaturalnie na ps4 tym bardziej ,ze japonce te porty lepia po najmniejszej liniii oporu podbijajac praktycznie tylko rozdzielczosc i liczbe fps

Opublikowano

Śmieszna nie jest, przecież wydawcy wiedzą ile sprzętu się sprzedało i w jaki rynek mają celować. Niestety VIta jest pogrzebana (rynek handheldów ogólnie się kurczy, nawet w JP) i nawet najlepsze chęci każdego wydawcy tego nie zmienią. No i poza JP software'owo to tragicznie wygląda, gry się nie sprzedają, szczególnie w USA.

Oprawa mi nie przeszkadza w takich grach, w sumie byłbym hipokrytą gdybym narzekał na oprawę w jrpgach, mając w ulubionych serię Lunar, pierwsze dwie Persony (które jak na możliwości PS wyglądały brzydko) czy pierwszego Suikodena (druga część miała duży skok jeśli chodzi o jakość sprite'ów i tła).

Zresztą Toukidena testowałem i był ok.

Opublikowano

Toukiden na Vicie ma lepsza grafikę niż na PS4/PC .

Vita przeżyje PS4 - WiiU już przeżyła,  a to sprzęt z tego samego okresu.

Opublikowano
  • Autor

namco bandai potwierdzilo, ze bedzie tez premiera w europie - na obie konsole w formie cyfrowej

Opublikowano

Tego mi potrzeba na vite :) ciekawe jak z ceną będzie

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

gral ktos? wyszlo to w pudelku w eu?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

pogralem 5h w mojego importa, solidny jrpg, idea gameplayu z serii shin megami tensei (czy to persona czy nocturne/lucifer call) przeniesiona w swiat digimonow (oczywiscie bez social linkow), hodujemy, rozwijamy, lapiemy, ulepszamy stworki by potem walczyc w systemie turowym w cyfrowym swiecie Edenu (jest nawet tryb online walk w colloseum z innymi graczami)

bardzo fajna oprawa jak na vite, czasem trafi sie slabsza tekstura ale wszystko chodzi i wyglada bardzo fajnie (zdecydowanie lepiej i w natywnej rozdzielczosci niz nawet persona4golden) choc widac nizszy budzet, malo kwestii mowionych, srednia muzyka, duzo atakow digimonow ma te same animacje itp

co zawodzi jak na razie - fabula, jest bo jest, nudy straszne, mam nadzieje ze przygoda tej agencji detektywistycznej sie rozwinie bo na razie ssie stereotypami i nuda na calej linii