Skocz do zawartości

Pokken Tournament

Featured Replies

Opublikowano

linkowanie konsol :banderas:

Pamietam jak sie dawno temu linkowalo playstation

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 31,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pika Pika ?     Ja chcę napierdalać  Zniszczę was nooby !

• Tyrantrum, Sudowoodo, Hariyama, krookodile, lickitung piękne jest to, że jest potencjał na kosmiczną ilość zawodników i każdy będzie mógł znaleźć coś dla siebie jeszcze dojdzie do tego że kupię w

• Pojawiły się nowe informacje na temat Pokkena - od razu wspomnę, że punkt 5 to chyba coś czego żadna gra na WiiU jeszcze nie umożliwiała:   1) Zgodnie z zapowiedzią ogłoszono dzisiaj nowego fightera

Opublikowano

Pojawiło się info, że będzie jakiś tryb My Town, ale nie wiadomo jeszcze co w nim będzie

Opublikowano

Ciekawostka: w Niemczech gra będzie się nazywała Pokemon Tekken. Trailer: 

Opublikowano

Cytat z polskiej strony Conquesta:

"do wszystkich egzemplarzy gry z pierwszej partii produkcyjnej dołączona zostanie specjalna limitowana karta amiibo Shadow Mewtwo".

Czyli nie będzie edycji specjalnej tylko zwykła z kartą w pierwszym rzucie. Teraz pytanie ile wyniesie cena.

Opublikowano

Liczyłem, że zmieszczę się w 185 zł z wysyłką chociaż niby dużej różnicy nie ma..jeszcze poczekam na to ile zawołają inne sklepy

Opublikowano

Grając offline w versusie na jednej konsoli pierwszy gracz skazany będzie na Gamepada. Co ciekawe, gra trafi na tegoroczne Evolution (największy turniej bijatyk na świecie), więc będą tam musieli linkować konsole.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Do zamówień przedpremierowych będzie dołączania pokemonowa naklejka na gamepada, oprócz karty amiibo kolejny powód by brać grę na premierę :P

Opublikowano

Kusi mnie żeby wziąć preordera ale chciałbym zobaczyć recenzje. Wiadomo do kiedy jest embargo ?

Opublikowano
  • Autor

Kusi mnie żeby wziąć preordera ale chciałbym zobaczyć recenzje. Wiadomo do kiedy jest embargo ?

dziś dostałem info o możliwości zrecenzowania, a embargo mija 15.03.2016, 3 dni przed premierą.

Opublikowano

scan.jpg

Niezbyt to wygląda.

W ogóle pomyliły mi się miesiące - myślałem że to w kwietniu wyjdzie i miałem kupić razem z Wiiu. Tak to chyba dopiero za miesiąc, a się napaliłem...

BTW czemu temat nie jest w podforum PKMNów?

Opublikowano

Eurogamer.net (nie to polskie (pipi)) poleca Pokkena i szczerze nawet bym się skusił ale poczekam na kiedyś tam promocyjną cenę. Najbardziej odrzuca mnie od tytułu taki mały roster Poków a obecnie mam zbyt dużo pozycji na głowie żeby brać jeszcze tytuł w premierze.

Opublikowano

Nie wiecie czy Komputronik/Karen dorzucają naklejkę na gamepada?

Spodziewałem się nieco lepszej średniej 82-83...

Opublikowano

Najważniejsze że gameplay i tryb online są chwalone, a tryb ligi ferrum rozbudowany, bo o to były obawy.