Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 95
  • Wyświetleń 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Typowy odmóżdżacz na wieczór, to co dzieję się w drugim sezonie to przechodzi ludzkie pojęcie Takich licznych i zwariowanych sposobów eksterminowania zombiaków, czy nawet samych typów umarłych to bym

• Dwugodzinna premiera 17-ego września tego roku. 

Opublikowano

Nie mogę się doczekać by znowu oglądać Murphy'iego, 10k i Doc'a. AZ sobie poprzednie sezony zapodałem.

Opublikowano
  • Autor

Poleciał 1 EP. Mam wrażenie jakbym miał wersję z wyciętym "w poprzednich odcinkach" ale innej nie znalazłem. Odcinek na poziomie z bardzo fajnym zakończeniem, fajnie że trwał dłużej niż zwykle, tęskniłem za tą ekipą. :) Nowy badass bardzo spoko, czekam na 2 ep.

Opublikowano

ale to były jakieś retrospekcje, a wolałem zobaczyć ciąg dalszy z desantem chińczyków

Opublikowano

Ciąg dalszy historii będzie od kolejnego odcinka. Od dawna było wiadomo, ze premierowy epek to taki większy recap. :)

Opublikowano
  • Autor

Macie wersję z retrospekcjami? U mnie doc mówi, że będzie a za chwilę się urywa i wchodzi odcinek.

Opublikowano

Wydaje mi się żę owy odcinek to ta retrospekcja bo Murphy ma jeszcze Lucy a przecież ją zostawił u jednej rodzinki. Jest też Cassandra.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Obejrzałem pierwszy odcinek i niezłe z tego gwno. 

Czarnuch ginie pierwszy XDD, w dodatku w bezsensownej i nielogicznej akcji. Takie rzeczy to w Walking Dead od 3sezonu się pojawiały a tutaj od razu w pierwszym odcinku. Przynajmniej zawodu nie będzie jakby serial skopali w po paru sezonach :D

I ta merida z ryjem jak szafa biegająca z tą pałką z aluminium. Miejscami jest nawet bekowo i brak przestojów w akcji nawet ratowało ten ep. Nie wiem czy obejrzę kolejny.

Opublikowano

Ale ale czarnuch w horrorach (klasykach gatunku) zawsze ginie jako pierwszy. Hmmm no chyba, że jest jeszcze jakiś stróż prawa to on ma pierszeństwo. Pozatym mówisz o 1szym sezonie? No początek miał trudny ale poźniej nieźle się rozkręca jak na bekowe podejście (zupełnie odmienne od TWD) do tematu zombie apokalipsy. A najlepsi to Doc 10k i Murphy.

Opublikowano

Obejrzałem pierwszy odcinek i niezłe z tego gwno. 

Czarnuch ginie pierwszy XDD, w dodatku w bezsensownej i nielogicznej akcji. Takie rzeczy to w Walking Dead od 3sezonu się pojawiały a tutaj od razu w pierwszym odcinku. Przynajmniej zawodu nie będzie jakby serial skopali w po paru sezonach :D

I ta merida z ryjem jak szafa biegająca z tą pałką z aluminium. Miejscami jest nawet bekowo i brak przestojów w akcji nawet ratowało ten ep. Nie wiem czy obejrzę kolejny.

Pierwszy odcinek lipny, z każdym kolejnym coraz lepiej. Poza tym nie szukaj logiki w serialu, w którym są zombi niedźwiedzie, zombi na viagrze, czy zombi-zielsko. Płyń z falą, serial mimo absurdów angażuje emocjonalnie bardziej od twd, jakby mi teraz Doktorka uśmiercili to bym się załamał, w twd od 5 sezonu gdzieś mam wywalone na całą ekipę, wszyscy są smętni i wnerwiający.

Szkoda, że napisów nie ma dalej. :(

Są angielskie, do nowych odcinków tego samego dnia się pojawiają na necie

Opublikowano

Najnowszy odcinek z Doc w roli głównej. Poziom beki na zadowalającym poziomie. Jakoś wcześniej nie zwróciłem uwagi że nie znam Doca z imienia a tu proszę. Steven.

Opublikowano

Obejrzalem pierwszy odcinek i jakos nie wylapalem, ze to ma byc na serio dla beki. Wzialem serial za niskobudzetowy TWD. Moze po zmianie nastawienia da sie to ogladac.

Opublikowano
  • Autor

Zobacz jeszcze ze 2 odcinki, wkręcisz się trochę, zżyjesz z bohaterami i może zatrybi. Bo to nie u każdego tak działa. Ja z początku miałem tak jak ty.

Opublikowano
  • Autor

Ja prdl szukałem przrz napiprojekt :whyyy:

Ale tam i tak są napisy tylko do 7 epa włącznie,

Edytowane przez wuJJek

Opublikowano

Mi napi wogóle nie wyszukuje napisów do Z nation.

Edit :

Wujek nic nie bój. Gość od napisów miał chyba wolne a teraz nadrabia zaległości. Będą. Spokojnie.

Edytowane przez Mani

• 2 tygodnie później...