Opublikowano 15 września 20168 l PES 2017 czyli najlepszą piłeczkę od lat trzeba szanować. Edytowane 15 września 20168 l przez simonldz
Opublikowano 15 września 20168 l http://www.mediafire.com/download/l4x20boqvi1cjue/DFL_OF_2017_V1.zip - FULL BUNDESLIGA (emblems, kits, complete squads,manager, stadiums)- FULL PREMIER LEAGUE, LA LIGA, SERIE B and LIGA NOS (emblems, kits, squads)- ALL EMBLEMS for other teams (Championship, Serie B...)- COMPATIBLE WITH FIRST KONAMI TRANSFER UPDATENEXT UPDATE:This sunday.More player faces for bundesliga, missing players, corrected some player name and add missing playersHOW TO:- Drag "WEPES" to your usb drive- In editor go to data management, import, import teams, selcet all and cross none of the both choices (or you'll lose transfers!)- AGAIN import ONLY bundesliga teams with a cross at the second choice "players and squads"
Opublikowano 15 września 20168 l Najpierw czekasz 10 minut na mecz, potem lago na necie 130mbit. Ja pyerdole.
Opublikowano 15 września 20168 l Najpierw czekasz 10 minut na mecz, potem lago na necie 130mbit. Ja pyerdole. he he, ponoc Gmoch gdy tak mowi zawsze ma na mysli PESa
Opublikowano 15 września 20168 l zagrałem dwa mecze online, pierwszy z jakimś Polakiem i były dwie kreski. Dwa, trzy razy przycięło. Drugi mecz bezproblemowo, zero zacięć. Oczekiwanie na przeciwnika ok. 2 minut w obu przypadkach
Opublikowano 15 września 20168 l I jeszcze to mielenie miedzy menusami, (pipi)icy mozna dostac edit: wszystko sie wyjasnilo, za problemy odpowiada dziadzia tony hawk xddddd Edytowane 15 września 20168 l przez Dave Czezky
Opublikowano 15 września 20168 l no teraz to tragedia, w nocy super, rano super, teraz trzeba czasem i czekac dobre 4 minuty w menu na wgranie czegos bo w nieskonczonosc laczy sie z serwerami i muli calym menu ps co do OFa co dalem linka - lubi crashowac gre podczas wgrywania, nie wiem czy to wina samego OFa czy gierki (bo muli aktualnie serwerami), jak sie wgrywa po kilka plikow, a nie od razu za jednym zamachem calosc to bledow nie ma Edytowane 15 września 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 15 września 20168 l OF crashuje jak się robi wiele lig na raz potwierdzone info 2/2 razy zkraszowało. Tak jak pisał Ficuś lepiej zrobić 3,4 tury. W tym OFie - jeśli dobrze rozumiem wszystkie drużyny kopiuję bez zaznaczonych X w opcjach do wyboru, a tylko drużyny z Bundesligi z drugim X zaznaczonym przy pytaniu, tak? Edytowane 15 września 20168 l przez michu86-
Opublikowano 15 września 20168 l niech mi ktoś przypomni: Jaki format usb musi być? FAT32? Co rozumiecie przez 4 tury wgrywania? Wgrać powiedzmy 10 drużyn, zasejwować i znów 10 drużyn i w koło macieju? Edytowane 15 września 20168 l przez MacGyver_PL
Opublikowano 15 września 20168 l fat 32 10 moze nie, mozna spokojnie wiecej plikow ale o to wlasnie chodzi, ja caly OF rozbilem na 3 wgrywania + czwarte dla bundesligi
Opublikowano 15 września 20168 l na krajowe drużyny czekamy cały czas rozumiem? Czyli jak wgram to co podlinkowałeś, to będę mieć wszystko na licencji i aktualne skłądy na dzień 15 września roku pańkiego 2016 i będzie można swobodnie zacząć master lige??
Opublikowano 15 września 20168 l krajowe druzyny raczej musi ktos z polski zrobic, przeciez nikt nie bedzie z zagranicy sie w to bawic aktualizacje skladow dostales dzis rano od konami, ten OF w skladach klubow nic nie miesza chyba pisze ci zreszta co zawiera OF to sam zdecyduj czy ruszasz juz teraz czy czekasz na kolejne aktualizacje
Opublikowano 15 września 20168 l Eeej mimo, że zgrywałem turowo wszystkie drużyny to i tak za 1szym razem nie wszystko się zgrało np: z angielskiej brakowało mi ok 5 drużyn - mimo komunikatu, że wszystko ok/ Musiałem 2gi raz poszczególne drużyny wybrać z angielskiej i wtedy załapało.
Opublikowano 15 września 20168 l krajowe druzyny raczej musi ktos z polski zrobic, przeciez nikt nie bedzie z zagranicy sie w to bawic aktualizacje skladow dostales dzis rano od konami, ten OF w skladach klubow nic nie miesza chyba pisze ci zreszta co zawiera OF to sam zdecyduj czy ruszasz juz teraz czy czekasz na kolejne aktualizacje chodzi mi o reprezentacje co to są za pliki bez nazw co mają tylko liczby? Właśnie wgrywałęm oddzielnie bundesligę i w między czasie wywaliło mnie do menu głównego ps4...mam zaczynać od nowa bundes lige? piszesz o aktualizacji składów...mam ją ściągnąć tym live update zanim zaczne znów robić edit? CZy samo się ściągnęło? Czy mam nacisnąć na live update yes a potem wyłączyć? edit:chyba muszę wszystko od początku Edytowane 15 września 20168 l przez MacGyver_PL
Opublikowano 15 września 20168 l te bez nazw to chyba 2liga angielska i jeszcze coś, jak wywaliło to od nowa
Opublikowano 15 września 20168 l dzięki. ale wydaje mi się, że to nie może być druga liga angielska, bo za dużo tego... edit: ok obczaiłęm jak się wgrywały...to serie B i liga adelante Edytowane 15 września 20168 l przez MacGyver_PL
Opublikowano 15 września 20168 l i coś jeszcze ale nie wiem co bo za szybko miga jednak widzę, że nie wszystko się kopiuje poprawnie... komunikat wskazuje, że niby wszystko jest ok - 5 razy próbuję Southampton przenieść i ciągle się nie udaje... Edytowane 15 września 20168 l przez michu86-
Opublikowano 15 września 20168 l Poddaje się - zgrałem całą Hiszpańską, w Angielskiej mi 1 drużyny brakuje, Włoska cała uzupełniona, Niemiecką mam roz*baną 14 drużyn znajduje się w PAU LEAGUE, a 4 w Other European Teams... a mówili, że będzie pięknie. Te 4 z niemieckiej, które są w OET to są te oryginalne co były na starcie, ale nie wiem czemu nie można ich podłączyć, a miał być automat mówili...