Skocz do zawartości

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

Jedynka skończona, trochę się namęczyłem. Na niektórych poziomach można dostać lekkiej kurwicy ale nie jest to poziom cuphead. Imo najgorsze są te jaskinie bo przez perspektywę 3d nie wiadomo jak daleko się skoczy, może to tylko mój problem z oczami. Zawsze celuje w calaka ale tutaj nie wiem czy dam radę jak trzeba robić time trial na tym zjebanym Stormy Ascent.

Jedyny plus jest taki, że 1 podobno jest najtrudniejsza więc teraz powinno być z górki unsure

Edytowane przez Chewie

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 152,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dożyliśmy czasów gdy zwykła platformówka jest nie do przejścia dla przeciętnego gracza.    Zasługa gier typu assasin samograj oraz zanizonego poziomu trudnosci dla ludzi co o gierkach dowiedzieli si

• Az musialem odkurzyc dzisiaj filipa  

• Trójka prawie wyplatynowana. Jeszcze tylko kilka gemów i 14 time triali na złoto - definitywnie najprostsza część serii. Dwójkę może też oplatynię, ale do jedynki nie ma szans podejść - te levele są m