Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

rzucic botom 3 tasiemce i pelnia szczescia xd

jak tam final fantasy 15 i dragon quest 7?

xD

slabe prowo

god of war 7 czy uncharted 5 też pewnie jaranko

fifa 17 czyli jaranko 24 czescia serii jest bluber?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

on chyba wszystkie assassiny skonczyl, lubi to

Opublikowano

nowym gowem jaram sie mocno, no ale ja to jestem fanem serii, takze ten, PS3 w gruncie rzeczy tylko dla GoW 3 kupilem, wiec moge kupic PS4 dla GoW (2018) :banderas: 

Opublikowano

No ale to nie bluber pisze, że ktoś tam gra w X część jakiejś serii tylko Ty Shen, więc fail jak cholera :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie mogę się doczekać 2k17. Nowe gearsy, forza a może i nowe halo się trafi :fsg:

Opublikowano

god of war 5 oczywiscie, bo gameplay sie zmienia, po gow 3 mialem dosc tej serii i ascension + dwie gry z psp olalem bo ile mozna.

gearsy w ogole sie nie zmieniaja, kazda czesc wyglada tak samo.

jaki 5 xD

jak 7

Opublikowano

Porównywać nowego God of Wara, gdzie zmieniło się tak duża, do nowych Girsów, które nawet animacje mają taką samą jak pierwsza część.

CO TEN KALAFIOR xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie mogę się doczekać 2k17. Nowe gearsy, forza a może i nowe halo się trafi :fsg:

jeszcze ten crackdown 3 z mocą chmury!
Opublikowano

on chyba wszystkie assassiny skonczyl, lubi to

nie powiem kto kupil i gral w kazdego po kolei

Opublikowano

XBOX, CZUJE DUMĘ :rotfl:

Opublikowano

Porównywać nowego God of Wara, gdzie zmieniło się tak duża, do nowych Girsów, które nawet animacje mają taką samą jak pierwsza część.

CO TEN KALAFIOR xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ale jak sześć częsci takich samych to spoko?

Opublikowano

No ale to nie bluber pisze, że ktoś tam gra w X część jakiejś serii tylko Ty Shen, więc fail jak cholera :P

no jak nie widzisz roznicy pomiedzy graniem w takie final fantasy, gdzie kazde ma inny setting i system, a gearsami ktore od pierwszej czesci wygladaja tak samo, to nie wiem czy prowo czy sam wiesz co
Opublikowano

A 2k18 jak ze skorupiakiem to już w ogóle namiesza, gears of war 6 w 4k :obama:

Opublikowano

Minecraft w hololensach. Szukam już mieszkania na te technologie. Św u narzekacie ze vr i telewizor 4K kupić trzeba

Opublikowano

god of war 5

ale wliczaj grzeczni do serii znakomite Chains of Olympus i przegenialne Ghost of Sparta taknieok? Do dziś się dziwię jak taki poziom osiągnęli na PSP, readyAtDawn potrafili jednak tworzyć dobre gierki :fsg: szkoda, że nic nie zrobili na Vitę :( 

Opublikowano

no jak nie widzisz roznicy pomiedzy graniem w takie final fantasy, gdzie kazde ma inny setting i system, a gearsami ktore od pierwszej czesci wygladaja tak samo, to nie wiem czy prowo czy sam wiesz co

No wiem, że widzę hipokryzję over 9000. Czekasz z językiem na brodzie pewnie na 30 część FF i to do tego jeszcze pewnie mega słabą, a komuś piszesz, że się cieszy z tasiemca :D

No i na koniec w każdej części Girs były zmiany, ale seria nie wymaga wywracania do góry nogami, bo jest świetna od samego początku i wymaga jedynie tweaków.

Opublikowano

Wymaga zarżnięcia 

Opublikowano

Jak zwykle największymi ekspertami w dziedzinie gier na Xo są klapy. Najlepiej wiedzą czego serie MS potrzebują. Co nie Shen? Wspaniałe są te FF po X c'nie, takie świetne części wychodzą od dekady, każda inny setting i jedna gorsza od drugiej :P

Opublikowano

Jak zwykle największymi ekspertami w dziedzinie gier na Xo są klapy. Najlepiej wiedzą czego serie MS potrzebują. Co nie Shen? Wspaniałe są te FF po X c'nie, takie świetne części wychodzą od dekady, każda inny setting i jedna gorsza od drugiej :P

A grales w te FFki po X czy tylko tak dla beki biadolisz?

Mi sie FF13 podobal, 13-2 byl mega nieliniowy ale o tym nikt nie wie bo nikt po 13, 13-2 nie ruszyl. A sam FF13-3 oprocz ogromnej nieliniowosci mial najlepszy system walki. FF14 online to jest tez majstersztyk, a FF15 dostarczy juz ja to czuje.

Opublikowano

guwna to były, nie ma innej opcji

Opublikowano

Skonczyłem czytać na Mi się FF13 podobał.

Daliby Lost Odyssey 2 a nie jakieś gówna rozmazane dla upośledzonych z dropującym framem.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

guwna to były, nie ma innej opcji

956047fdd51f87e988935aba71c73644.jpg
Opublikowano

Te Gearsy ładna sraka.

Opublikowano

No grałem Zetta i te Twoje rewelacje jakoś na mnie wrażenia nie robią. A kupowanie XV po mydleniu latami oczu Versusem, to zwykły syndrom sztokholmski :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.