Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

x D

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Odpalę już niedługo, niech tylko się jesienne premiery skończą aczkolwiek dla mnie to Ty szukasz niedoskonałości na siłę. 

To tak jakbyś miał jakąś fotkę, która jest piękna, ostra i można się nią zachwycać godzinami, ale Ty zdejmujesz z niej wszystkie filtry i ją powiększasz 10x po czym mówisz, że widać piksele i że tak naprawdę to ona nie jest ładna. Jaki w tym kur.wa sens to ja nie wiem. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

o czym on pier,doli jezuuuuuuu

sutek nie słuchaj go, I M A G E Q U A L I T Y w U4 to top tej generacji

Opublikowano

On w temacie o nes mini nawet pie,rdoli o grafice xd

Opublikowano

Odpalę już niedługo, niech tylko się jesienne premiery skończą aczkolwiek dla mnie to Ty szukasz niedoskonałości na siłę. 

To tak jakbyś miał jakąś fotkę, która jest piękna, ostra i można się nią zachwycać godzinami, ale Ty zdejmujesz z niej wszystkie filtry i ją powiększasz 10x po czym mówisz, że widać piksele i że tak naprawdę to ona nie jest ładna. Jaki w tym kur.wa sens to ja nie wiem. 

To nie jest tak, ja na pierwszy strzał nie zostałem powalony oprawą. Mi już coś nie grało na samym początku gry.

Niedoskonałości ja widzę z 3m i mi aż tak przeszkadzały że z 50 calowego tv poszedłem na 40 calowy i tam skończyłem grę bo w innym wypadku nie dałbym rady.

Uncharted 4 to nie piękny obraz ja w W3, Metalu5, Killzone:SF, Far4, Doomie a coś wręcz okropnego. Liczę, że na Pro to poprawią bo jak nie to tej gry nie chce widzieć na półce pomimo nawet tego, że gra jest całkiem dobra.

Opublikowano

Opublikowano

Ten Kyokushima to niezły troll, jego posty na forum GO, to takie stężenie raka, że niebezpieczeństwo dla zdrowia jest wielce prawdopodobne. Zresztą najlepiej będzie, jak wrzuci swoje ustawienia na których gra, beczka dobra.

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-uncharted-4-thiefs-end-tech-analysis

Czyli rozumiem tutaj oszukują i jeszcze biorą za to pieniążki?

Od czasu TTT2 Xbox 360 vs PS3 tam nie zaglądam ponieważ stwierdzili, ze wizualnie to ta sama gra. Rzeczywistość była zupełnie inna na wyraźną korzyść Xboxa 360, ba mało tego nawet goście z backdasha to potwierdzili. Zresztą nawet na tej stronce pseudo znawców jest szot którym sobie strzelają w stopę.

Patrz na kimono Paula gdzie walczy z Hwo.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-tekken-tag-tournament-2-face-off

@Yeti

A ty pokryty śniegiem to nawet boisz się tam cokolwiek napisać bo nie wiadomo jaka reakcja będzie.

Od razu Ci mówię fanoboyów nie trawie. Przytul się jeszcze bardziej do swojej konsoli.

Jeżeli faktycznie to jesteś ty to niezłe jaja na noc :pawel:

:facepalmz:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

A sio na gejonly

Opublikowano

Ten Kyokushima to niezły troll, jego posty na forum GO, to takie stężenie raka, że niebezpieczeństwo dla zdrowia jest wielce prawdopodobne. Zresztą najlepiej będzie, jak wrzuci swoje ustawienia na których gra, beczka dobra.

Większe rodzyny niż tutaj? XD

Opublikowano

<hurr durr popsuty obraz>

Opublikowano

Kyo, ja tam wpadam raz na kwartał, przy dobrych wiatrach. Wrzuć ustawienia na których grasz.

Opublikowano

Ej piszcie moze Kyok albo cos, bo ciagle mysle o innym Kyo :beksa:

Opublikowano

Kyo, ja tam wpadam raz na kwartał, przy dobrych wiatrach. Wrzuć ustawienia na których grasz.

Masz wszystko tutaj na forum wystarczy poszukać.

Opublikowano

A fioletowe zeby u postaci np w until dawn masz nadal?

Opublikowano

To jest wina flesza aparatu bo w rzeczywistości na tv są normalne białe. Zresztą ustaw sobie i sam sprawdź jak masz Bravie a nie (pipi).

Opublikowano

Podejmiesz wyzwanie actimela Ficławie? 

Opublikowano

o czym on pier,doli jezuuuuuuu

sutek nie słuchaj go, I M A G E Q U A L I T Y w U4 to top tej generacji

Dla U4 w monitorze musiałem dodać opcję wyostrzania i pixel - na -pixel, bo było mi szkoda rozmazywać taki obraz.

Jak ktoś widzi niedoskonałości w tej grze to niech (pipi) na dwór, podziwiać oczami DOSKONAŁE 128megapixeli

btw. nie odpuszczę postów jednego typa:

typie, The Last Guardian to porażka jak rząd Tuska - i obecny też.

obiecują u walą Cię w kakao aż piszczy.

jesteś ślepy :)

Opublikowano

Tak sobie gram teraz w Quantum Drake i mysle, ze jakby ta gra wyszla jako rks na ps4 to spokojnie by siadlo 90%, slabe skakanie i co chwile kill room, tylko strzela sie duzo przyjemniej i realia inne. Klapy siadajcie do swoich mocarnych pctow i grajcie, bedziecie zachwyceni

Opublikowano

Czekam az bedzie za 5 euro na steam sale, tyle ta gra jest warta.

Opublikowano

czyli gdyby to był ex sony Joe odwróciłbym ocenę do góry nogami?

Edytowane przez nobody

Opublikowano

czyli gdyby to był ex sony Joe odwróciłbym ocenę do góry nogami?

14:30 xDDD

quantum sraka, nawet na xboxie tego kijem nie tkne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.