Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Taka cena bezgłośnej pracy. Wolę instalkę i ciszę w domu niż grać z buta a potem budzić w nocy połowę domu odgłosami startującego Jumbo Jeta

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Tak wszyscy na forumku narzekają że nie ma gier na konsole, że mało, a chcesz sobie w coś zagrać z ludźmi w wolny weekend, to każdy w innej parafii - ci w Uncharted, tamci w BF-a, ktoś inny w Bloodborne, tamci w Alienation, ze dwóch w PES-a, a nawet jedna osoba w FFXIV.

Ino w Overwatcha nikt nie grywa...

Opublikowano

Patola troche kupujesz płytę i chcesz zagrać z miejsca ale czeka cie godzinny patch albo odłączania routera bo w sofcie nie dali opcji jak na ps4 (graj bez patcha)

Powinni wprowadzic pre-load patchy, nawet jak gierki nie masz.

W tej generacji wprowadzili juz tyle po(pipi)anych rzeczy ze jeszcze jedna nie zaskodzi xd

Opublikowano

mnie roz(pipi)a, ze nie moge odistalowac gierki z zostawieniem patchy na hdd - np mam takiego wieska3, nie gram od paru miesiecy a powoli konczy mi sie miejsce na hdd, to fajnie by bylo gierke odistalowac, patche zostaja i jak kiedys beda chcial znowu zagrac to tylko zaintaluje dane z plyty, ale (pipi)aa nie - usuwajac gre usuwasz wszystko wiec bede znowu musial sciagac terabajty patchy

Opublikowano

Patola troche kupujesz płytę i chcesz zagrać z miejsca ale czeka cie godzinny patch albo odłączania routera bo w sofcie nie dali opcji jak na ps4 (graj bez patcha)

Mozna grać bez patcha na XO, wybierasz tryb offline z menu.

Opublikowano

mnie roz(pipi)a, ze nie moge odistalowac gierki z zostawieniem patchy na hdd - np mam takiego wieska3, nie gram od paru miesiecy a powoli konczy mi sie miejsce na hdd, to fajnie by bylo gierke odistalowac, patche zostaja i jak kiedys beda chcial znowu zagrac to tylko zaintaluje dane z plyty, ale (pipi)aa nie - usuwajac gre usuwasz wszystko wiec bede znowu musial sciagac terabajty patchy

W nocy ściągał mi się remaster DmC. Budzę się rano i słyszę, że chłodzenie konsoli mocniej chodzi, więc dalej coś pobiera w uśpieniu, odpalam Xone a tam nowy patch do Wiesława 3 - 28 Gb XD

Opublikowano

Ahaha fajfus podniecony Titanfallem bo wyszedł na ps4. Co za przegryw

Opublikowano

Mozna grać bez patcha na XO, wybierasz tryb offline z menu.

Girsów 4 bez neta nie odpalisz.

Opublikowano

Ja wiem ze jesteś chory, ale wczoraj grałem w girsy offline normalnie.

Opublikowano

Czy człowiek ziarno musi pisać? ;)

Opublikowano

Zostawcie typa,przynajmniej jest się z czego pośmiać.

Z innej beczki to jakiś random z tematu o The Last Guardian nieźle popłynął,pewnie pisane po jakimś dopalaczu:

Panowie, no weźcie pozwólcie nadziei swej w sercu wykiełkować. Uwierzcie, że gra będzie dobra, to... taka właśnie będzie. Piękno nie leży wyłącznie w tej produkcji, ale też w was samych. Dajcie się odnaleźć temu pięknu, niech niesie was po oktanach artystycznej uczty. Niech spazmy rozkoszy opanują wasze ciała, smagane pistacjową fantazją Uedy.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Ja wiem ze jesteś chory, ale wczoraj grałem w girsy offline normalnie.

Mówię człowieku przy pierwszym odpaleniu gry. 

Tak trudno się domyślić.

Na GO mimo wszystko dużo bardziej kumaci są niż tutaj co niektórzy.

Mniejsza z tym.

:facepalmz:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Kumaci bo łykają te twoje brednie? Już Cie gmeru ładnie wyjaśnił w temacie. :pawel: 

Opublikowano

tam go yebia juz od paru lat za te brednie, juz tak mu psycha tam siadla ze jak ktos mu tam napisze kukuryku to zaraz raportuje do adminow bo dla niego to wieksza obraza jakby ktos mu od (pipi)v naublizal xDDDD

Opublikowano

Ja tam tego nie czytam, ale co gdzieś przewijam, to tylko widzę: Uncharted 4, ziarno, HDR :P

Opublikowano

Kumaci bo łykają te twoje brednie? Już Cie gmeru ładnie wyjaśnił w temacie. :pawel:

Taa po (pipi)u wyjaśnił :pawel: 

Odwrócił kota ogonem i uciekł jak najszybciej :notbad:

Opublikowano

uciekł :rotfl:

Typ się tym zajmuje zawodowo i ma wiedzę w przeciwieństwie do ciebie. Pogódź się z tym, im szybciej tym lepiej dla ciebie. :lapka: 

Opublikowano

ładne rzeczy wy tu hodujecie, tylko trzymajcie go przy tematach konsolkowych

Opublikowano

uciekł :rotfl:

Typ się tym zajmuje zawodowo i ma wiedzę w przeciwieństwie do ciebie. Pogódź się z tym, im szybciej tym lepiej dla ciebie. :lapka:

Wiedzę ma teoretyczną, ale nie praktyczną niestety.

Opublikowano

Jak wymusili 1080p to tez bylo gorzej :kaz:

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

kukuryku zjedz ziarno :chicken:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.