Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jestem skłonny powiedzieć ze za 1200zł znajdę telefon z mocniejszymi bebechami niż switch.

Odważnie, spróbuj. 

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 698,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Niczym Cię nie przekonam, bo poza moją domniemaną listą gier (poza pewniakami z trailera), którą napisałem kilka postów wyżej, nic nie jestem w stanie Ci pokazac. Nintendo samo Cię przekona do kupna 13 stycznia o godzinie 5:00 :cool:

nie mogę się doczekać stycznia, wtedy wszytkei te podśmie(pipi)ki grzecznie przeproszą i ustawią się w kolejce po Switcha, taka ta konsola będzie dobra, tak dobra, że o ja (pipi)e nawet Ficuś sie po nią skusi, taka dobrą będzie  :banderas:

To jakie killery wychodza na tego switcha? Nie dawaj mi tutaj listy gier z obecnej generacji ktore zmierzaja ponownie na nowa generacje.

Przekonaj mnie do kupna

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

3ds z procesorem slabszym od tranzystora wsadzonego do ziemniaka ma sliczne gierki

tu mamy mocniejsze bebeszki od x360 chyba

ja tam zagrozenie widze jedynie w lineupie

Opublikowano

Którego lineup nie ma i mieć nie będzie, poza remasterami (swoją drogą jakoś nikt nie yebie nintendo z tego powodu, a na ps4 już tak XD)

Opublikowano

vita ma do dzis niektore gierki ladniejsze niz to w co mozna zagrac na topowych komorkach, 3ds ma sliczne pozycje, a komorka o tej mocy pewnie by miala klopoty z plynna rozgrywka w weza

Opublikowano

Którego lineup nie ma i mieć nie będzie, poza remasterami (swoją drogą jakoś nikt nie yebie nintendo z tego powodu, a na ps4 już tak XD)

Oho, mamy nowego nostradamusa i macieja wróżbite :gayos: 

Opublikowano

Akurat w kwestii grafiki można być spokojnym - wystarczy zerknąć na Mario Kart 8 na WiiU. Gorzej z lineupem. W multiplatformy, poza startowymi starociami, raczej nikt o zdrowych zmysłach wierzyć nie powinien.

Opublikowano

No żeby się nikt nie zdziwił w styczniu na pokaz nintendo, że lineup to jednak będzie słabe  :dog:

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Jestem skłonny powiedzieć ze za 1200zł znajdę telefon z mocniejszymi bebechami niż switch.

Odważnie, spróbuj. 

na papierze ten jest mocniejszy https://www.aliexpress.com/item/Huawei-Mate-8-NFC-Fingerprint-6-inch-Mobile-Phone-4GB-RAM-128GB-ROM-Octa-Core-Kirin/32551111396.html?spm=2114.01010108.3.1.OuBgco&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10054_10059_10099_10078_10079_427_10073_10103_10102_10096_10052_10050_10051,searchweb201603_2&btsid=7524eb64-a5ff-49ff-bc4a-123c1c24eb3f no ale nie ma co porównywać moc na papierze do faktycznej wydajności.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Bez kontrolera i dedykowanych gierek to sobie możesz wysłać co najwyżej sms-a do kolegi na tym mocarzu.

Opublikowano

Dokladnie to jak ps2 na papierze byla mocarna na swoje czasy i w ogole megazord do odpalania rakiet, a jak trudna byla do robienia gier to tego narzekania nie zapomne.

Opublikowano

z tego tematu dowiedzialem sie ze telefon za 2400 jest mocniejszy od handhelda za 1000

cale fakty cala dobe

Opublikowano

z tego tematu dowiedzialem sie ze telefon za 2400 jest mocniejszy od handhelda za 1000

cale fakty cala dobe

halo 340 euro 1300zł

Opublikowano

cale fakty cala dobe

halo 340 euro 1300zł

photo-thumb-7800.jpg?_r=1470240380

Opublikowano

racja 1500zł kurs euro wysoki

Opublikowano

Cieawe ile fpsow wyciaga takie chywej w jakis angry berds albo innym one click runie :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

sprawdzcie cene tego tel w pl dauny

Opublikowano

Dokladnie to jak ps2 na papierze byla mocarna na swoje czasy i w ogole megazord do odpalania rakiet, a jak trudna byla do robienia gier to tego narzekania nie zapomne.

PS3 Kali :lapka:

Opublikowano

dwojka masorz :D rakietami mialo sterowac ps2, ps3 to leczylo raka i mialo ciagnac moc z lodowki

Opublikowano

A, jest możliwe. Na pewno ps3 z tą lodówką i koszmar przy programowaniu.

I jeszcze chuyowe triggery w ds3.

PS4 takie super łatwe do pisania gier, normalnie pecet a tu Broforce w multi miewał 10 fps :[

Opublikowano

"ta gra chuyowo chodzi bo wykorzystuje tylko jeden rdzen cella"  tak bylo xD

Opublikowano

Wrzuciłeś link do telefonu w różnych wersjach, gdzie porównywalny z osiągami systemu opartego o tegra x1 (pixel c, który wyposażony jest w 3 a nie 4GB RAMu jak Switch) kosztuje u chińczyka nie mniej niż 1700 zł i to przy założeniu, że sobie pojedziesz i odbierzesz na miejscu, natomiast w normalnej dystrybucji to koszt ponad 2000 zł. 

Edytowane przez Gość

Opublikowano

no to samo mu napisalem xd

Opublikowano

Wrzuciłeś link do telefonu w różnych wersjach, gdzie porównywalny z osiągami systemu opartego o tegra x1 (pixel c, który wyposażony jest w 3 a nie 4GB RAMu jak Switch) kosztuje u chińczyka nie mniej niż 1700 zł i to przy założeniu, że sobie pojedziesz i odbierzesz na miejscu, natomiast w normalnej dystrybucji to koszt ponad 2000 zł. 

:kaz: racja niedoczytałem literówki chińczyka tu łap już telefonika za 230 euro z wysyłką do polski https://www.aliexpress.com/store/product/5-2-Nubia-Z11-Mini-S-23-0MP-Camera-4GB-RAM-Android-6-0-Mobile-Phone/301564_32760329201.html?spm=2114.10010108.1000023.1.81LgDu

POPhuong WAS ZAj.ebieIE

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

kurde rzucam prace bede brau telefony za 1000 i opyerdalal januszom na allegro za 2400 boze jaki sposob na biznes bede bogaczem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.