August 25, 20169 yr Jakiś nadgorliwy mod pewnie przeniesie ten topic do działu wyścigów, ale imo gierka zasługuje na szerszą atencję, właśnie dzięki większemu działowi. Trailler zapowiada dobry tytuł dla sierot po Wipoucie. Redout wychodzi 2 września na pc, a niedługo później na ps4 i x1.
August 26, 20169 yr Szykują się wreszcie dwa future racer'y, mojego ulubionego gatunku gier na PSX: Grip i Redout. Zobaczymy co z tego będzie, bo narazie wyścigów arcade na PS4 nie ma prawie w ogóle (nowy NFS jest słaby, a w Trackmanie Turbo nie grałem, ktoś poleci?). Przynajmniej XONE ma Forzę...
August 31, 20169 yr Szczerze mówiąc bez podniety. Pomijam, że jednak FRN wygląda dwie klasy lepiej, to szukuje się kolejny futurystyczny racer bez broni... WHD + Fury nadal król i tak pewnie jeszcze długo zostanie.
August 31, 20169 yr Za to mi generyczne FRN nie spodobało się tak jak RedOut. Wiąże z tym tytułem ogromne nadzieje.
September 2, 20169 yr Total Biscuit jest zachwycony: Jeżeli będzie zbierać pozytywne oponie to trzeba będzie zakupić.
October 3, 20169 yr Ogrywam właśnie gierkę Bardzo spoko. Trochę lipa, że brakuje broni i jeszcze trochę bije biedą. Mam wczesną wersję bez multi i mało torów jest. No, ale nie ma chyba lepszej rzeczy w tym klimacie po Wipoucie?
October 3, 20169 yr Nom, ale to jeszcze trzeba mieć Wii;/ w sumie to coraz bardziej mnie kusi, żeby je kupić