Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bad Religion

Featured Replies

Opublikowano

Amerykanski zespol punk rockowy zalozony w Los Angeles. W sumie przez ponad 30 lat dzialalnosci nagrali 16 albumow z czego ostatni True North jest wg mnie naprawde dobry. Zespol jest legenda i jest jednym z najbardziej wplywowych jezeli chodzi o sprzedaz albumow na calym swiecie w swoim gatunku. Wczoraj widzialem koncert z tego roku i dziadki spisuja sie nadal dobrze na zywo z czego Greg brzmi znosnie pomimo swojego wieku. Tutaj wspomniany przeze mnie koncert:

A Wy co myslicie o tym zespole? Dla mnie jak chodzi o punk rock to sa w czolowej 3-ce moich ulubionych zespolow w gatunku

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

mam go w du/pie

Edytowane przez koval

Opublikowano

Mój kumpel słuchał zawsze jakichś chujowych punk rocków i Bad Religion już zawsze będzie mi się z nim kojarzył.

Opublikowano

Ciężko mi się zawsze ogląda te koncerty, muzyka na płytach jest tak szybka i mocna, a tu stoi facio w t-shircie i praktycznie recytuje. Tak wiem, ja też kiedyś będę miał 60 lat. Ech. Ale wiele ich płyt uwielbiam. "Against the Grain" to jakieś (pipi)e arcydzieło - ta szybkość, ta bezpretensjonalność, żadnej zbędnej sekundy, te melodie, teksty.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ciężko mi się zawsze ogląda te koncerty, muzyka na płytach jest tak szybka i mocna, a tu stoi facio w t-shircie i praktycznie recytuje. Tak wiem, ja też kiedyś będę miał 60 lat. Ech. Ale wiele ich płyt uwielbiam. "Against the Grain" to jakieś (pipi)e arcydzieło - ta szybkość, ta bezpretensjonalność, te melodie, teksty. Gdybym lubił chipsy i piwo, to powiedziałbym, że to muzyczny odpowiednik chipsów i piwa.

a Butthole Surfers?

Opublikowano

Fak, jakbym nazwę Bad Religion poznał oglądając takie wideo to raczej nigdy bym nie planował słuchać ich ani sekundy dłużej.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ignite lepszy z tych klimatów, mają ładniejsze melodyjki i lepszy wokal. Ale BR też spoko, miło mi się kojarzy z czasów THPS2.

Edytowane przez TheAceOfSpades

Opublikowano

haha,  3 sekundy wytrzymałem  z tą muzyką xD

Opublikowano

Co wy (pipi) wiecie o punk rocku

Opublikowano

Bad Brains zjada wszystkie dead kennedys, black flag i zylion innych bandów punkowych. Prócz Butthole Surfers.

Opublikowano

Gdyby wy(pipi)ac z bb rege to ujdzie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepsza kapela punkowa i zdecydowanie w top 3 moich kapel zyciowych.Niesamowite teksty,muzyka...ja ich uwielbiam.

Na ich pierwszym koncercie w PL wypogowalem sie za cale zycie.

• 2 lata później...
  • 5 lat później...