Skocz do zawartości

Liga PSXE FIFA 2017 sezon 1 - sprawy organizacyjne

Featured Replies

Opublikowano

Ja jestem gotowy na tą sobotę, niedzielę i poniedziałek. Kto chętny?

• Odpowiedzi 138
  • Wyświetleń 33 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panowie oto i lista druzyn 1. BoryZPL - Borusia M'dlad (GER) 2. nero-2082 - Schalke (GER) 3. KamilloLce - Leicester (ENG) 4. bartiz - Wolfsburg (GER) 5. Blachoo1950 - Roma (ITA) 6. Rapen - Stoke (EN

• Panowie, najpierw pograjmy 3 tyg, a pozniej myslcie o nagrodach, bo kazda liga na tym forum umierala szybko, a to ktos po (pipi)e dostal w 1 kolejce i nagle byl pol roku w delegacji, a to ktos gre spr

• Ekhu ekhu prze(pipi)alem dwumecz ekhu ekhu.   Pierwszy mecz Forebode 0 : 2 ja. Drugi mecz ja 1 : 4 Forebode.   Na swoja obrone powiem ze mama wlaczyla odkurzacz.

Opublikowano
  • Autor

Prosze Was o to by pzrede wszystkim zagrac mecz z osoba z terminarza, jak chcecie cos w nadmiarze to w drugiej kolejnosci :)

Opublikowano

Pierwszy meczyk masz ze mną także ja jutro sie postaram szybko wrócić do chaty i jak wstaniesz to raczej będę gotowy. 

Opublikowano

Pierwszy meczyk masz ze mną także ja jutro sie postaram szybko wrócić do chaty i jak wstaniesz to raczej będę gotowy.
Ok spoko, dawaj mi znać na psn message czy coś, mam aplikacje na telefonie.
Opublikowano

Ekhu ekhu prze(pipi)alem dwumecz ekhu ekhu.

Pierwszy mecz Forebode 0 : 2 ja.

Drugi mecz ja 1 : 4 Forebode.

Na swoja obrone powiem ze mama wlaczyla odkurzacz.

Opublikowano

No Kołd to chyba jako jedyny nie dolaczyl do grupy na PSN, maja zalegla kolejke z Bartizem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

KOŁD wysłałem Ci zaproszenie do znajomych. Po południu (tak od 15) będę dziś dostępny to mogę zagrać

Opublikowano

KOŁD wysłałem Ci zaproszenie do znajomych. Po południu (tak od 15) będę dziś dostępny to mogę zagrać

Ok zgadamy sie na psnie.

Opublikowano

a w ten weekend jak bedziesz ? ^^
Opublikowano

a w ten weekend jak bedziesz ? ^^
To samo, będę w domu.
Opublikowano

Jak nie chce grać to niech da znać bo może na szybko jeszcze kogoś na jego miejsce by się znalazło.

Opublikowano

no skoro chlop nawet 1 kolejki nie rozegrał, to nie ma sensu go trzymac w lidze...

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie, zgodnie z tym co pisalem w zeszlym tygodniu pierwsza kolejka jak cos jeszcze bedzie do odegrania w tym tygodniu, wiec nie skreslajmy chlopa jeszcze.

Opublikowano

Spokojnie, zgodnie z tym co pisalem w zeszlym tygodniu pierwsza kolejka jak cos jeszcze bedzie do odegrania w tym tygodniu, wiec nie skreslajmy chlopa jeszcze.

Zaraz 2 sie kończy, a chlop nadal ludzi nie przyjmuje, po co kogos takiego trzymac, zeby zagral 1 kolejke na sile i dalej robil problemy pozostalym? Szybko znajdziemy zastepstwo, bo Kold to ewidentnie ochoty grac nie ma.

Opublikowano

Mój brat chętnie zagra, wieczorem wejdzie na forum i się wpisze.

Opublikowano

Siema tu brat Bartiza. Jakby co chętnie zagram

Pan: Siarrka