Opublikowano 7 października 20168 l Ja jestem gotowy na tą sobotę, niedzielę i poniedziałek. Kto chętny?
Opublikowano 7 października 20168 l Autor Prosze Was o to by pzrede wszystkim zagrac mecz z osoba z terminarza, jak chcecie cos w nadmiarze to w drugiej kolejnosci
Opublikowano 7 października 20168 l Ja jestem gotowy na tą sobotę, niedzielę i poniedziałek. Kto chętny? Pierwszy meczyk masz ze mną także ja jutro sie postaram szybko wrócić do chaty i jak wstaniesz to raczej będę gotowy.
Opublikowano 7 października 20168 l Ja jestem gotowy na tą sobotę, niedzielę i poniedziałek. Kto chętny?Pierwszy meczyk masz ze mną także ja jutro sie postaram szybko wrócić do chaty i jak wstaniesz to raczej będę gotowy. Ok spoko, dawaj mi znać na psn message czy coś, mam aplikacje na telefonie.
Opublikowano 8 października 20168 l Ekhu ekhu prze(pipi)alem dwumecz ekhu ekhu. Pierwszy mecz Forebode 0 : 2 ja. Drugi mecz ja 1 : 4 Forebode. Na swoja obrone powiem ze mama wlaczyla odkurzacz.
Opublikowano 9 października 20168 l No Kołd to chyba jako jedyny nie dolaczyl do grupy na PSN, maja zalegla kolejke z Bartizem. Edytowane 9 października 20168 l przez easye
Opublikowano 9 października 20168 l KOŁD wysłałem Ci zaproszenie do znajomych. Po południu (tak od 15) będę dziś dostępny to mogę zagrać
Opublikowano 9 października 20168 l KOŁD wysłałem Ci zaproszenie do znajomych. Po południu (tak od 15) będę dziś dostępny to mogę zagrać Ok zgadamy sie na psnie.
Opublikowano 11 października 20168 l Ja jestem gotowy na tą sobotę, niedzielę i poniedziałek. Kto chętny?a w ten weekend jak bedziesz ?
Opublikowano 11 października 20168 l Ja jestem gotowy na tą sobotę, niedzielę i poniedziałek. Kto chętny?a w ten weekend jak bedziesz ? To samo, będę w domu.
Opublikowano 13 października 20168 l ja do KOŁDa pisalem juz na PSN nawet jak był on-line. zero odzewu
Opublikowano 13 października 20168 l Jak nie chce grać to niech da znać bo może na szybko jeszcze kogoś na jego miejsce by się znalazło.
Opublikowano 13 października 20168 l no skoro chlop nawet 1 kolejki nie rozegrał, to nie ma sensu go trzymac w lidze...
Opublikowano 13 października 20168 l Autor Spokojnie, zgodnie z tym co pisalem w zeszlym tygodniu pierwsza kolejka jak cos jeszcze bedzie do odegrania w tym tygodniu, wiec nie skreslajmy chlopa jeszcze.
Opublikowano 13 października 20168 l Siema panowie. Ja już jestem z powrotem i gotowy do gry. Zgadamy się i pewnie pykniemy coś wieczorem.
Opublikowano 14 października 20168 l Spokojnie, zgodnie z tym co pisalem w zeszlym tygodniu pierwsza kolejka jak cos jeszcze bedzie do odegrania w tym tygodniu, wiec nie skreslajmy chlopa jeszcze. Zaraz 2 sie kończy, a chlop nadal ludzi nie przyjmuje, po co kogos takiego trzymac, zeby zagral 1 kolejke na sile i dalej robil problemy pozostalym? Szybko znajdziemy zastepstwo, bo Kold to ewidentnie ochoty grac nie ma.
Opublikowano 15 października 20168 l Mój brat chętnie zagra, wieczorem wejdzie na forum i się wpisze.