Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

QYUYoRODPCFJy5ZaZPWoJRBGTPv1ejyF.png

gra niedawno zadebiutowała na polskim PSN, stworzona przez polskie studio developerskie lichthund. do kupienia za około 40 pln. 

gra opowiada o germańskim bogu który za pomocą tytułowej świetlnej włóczni musi pokonywać kolejne fale wrogów. pod względem mechaniki gra jest bardzo prosta, ot stoimy w miejscu i przy pomocy podstawowych praw balistyki staramy się trafić w nadciągających przeciwników. całe szczęście gra jest dość zróżnicowana i szybko się nie nudzi

osobiście pograłem trochę ponad 2 godziny a następnie plik zapisu uległ uszkodzeniu i musiałem zaczynać od początku... (ponoć częsty błąd, mam nadzieję że szybko naprawią)

mogę polecić ze względu na niską cenę, dość wysoką grywalność no i bardzo oryginalny "futurystyczno-germański" klimat

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• polecam zobaczyć na YT materiał archona gdzie rozpakowuje limitkę, która jest zaje.bista. Sama gra pewnie też fajna.

Opublikowano

polecam zobaczyć na YT materiał archona gdzie rozpakowuje limitkę, która jest zaje.bista. Sama gra pewnie też fajna.