Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga PSXE FIFA 2017 sezon 1 - tabela, terminarz, wyniki, uczestnicy

Featured Replies

Opublikowano

Liga PSXE FIFA 2017 sezon 1

- czestotliwosc spotkan:

2 kolejki na tydzien (w ukladzie pon-sro i czw-nd), w kazdej kolejce po 2 mecze.

- czas meczy i ustawienia:

Domyslnie 6 min 1 polowa oraz ustawienia automatyczne (jesli obaj gracze zgodza sie na manual mozliwosc zmiany ustawien)

Uczestnicy w kazdej kolejce maja 3 dni na uzgodnienie pasujacego terminu i rozegrania w tym czasie meczu/meczow, niestawiennictwo bez wczesniejszego ustalenia = walkower.

Uczestnicy powinni robic screena z wynikami i wrzucac go na tablice spolecznosci PSN.

Odstepstwa beda omawiane wspolnie w odpowiednim dziale (jako organizator pozwolam sobie na glos wiadacy w razie powazniejszych problemasch, oczywiscie licze na dobra wole wszystkich :) )

Lista uczestników:

1. BoryZPL (BoryZPL) - Borusia M'dlad (GER)
2. nero-2082 (nero-2082) - Schalke (GER)
3. KamileQ (KamilloLce) - Leicester (ENG)
4. bartiz (Bartiz_X) - Wolfsburg (GER)
5. Blachoo1950 (Blachoo1950) - Roma (ITA)
6. Rapen (Rap_en_PL) - Stoke (ENG)
7. Forebode (maciek0112) - Milan (ITA)
8. Plamek (Plamski) - Valencia (SPA)
9. karmaster (Giuly_PL) - FC Porto (POR)
10. easye (easye_PL) - Olympique (FRA)
11. rosomaq - Sevilla (SPA)
12. Kaliszke (Daddys_LambOo) - Sporting (POR)
13. Radovan (Radothan) - Benfica (POR)
14. Matriks_1111 (Matriks1111) - Bayer 04 (GER)

Tabela:

25i2gcj.png

Spolecznosc na PSN:

Fifa 17 liga psx extreme

Najbliższa kolejki:

(termin rozegrania 07.11 godz. 23.59):

dpzrzs.png

Kompletny terminarz lacznie z tabela:

http://www.haxball.gr/league/view/215140

Daty rozgrywania kolejek:

Kolejka 1 i 14: 04.10 - 09.10
Kolejka 2 i 15: 10.10 - 16.10
Kolejka 3 i 16: 10.10 - 16.10

Kolejka 4 i 17: 17.10 - 23.10
Kolejka 5 i 18: 17.10 - 23.10

Kolejka 6 i 19: 24.10 - 30.10
Kolejka 7 i 20: 24.10 - 30.10

Kolejka 8 i 21: 31.10 - 06.11 W TOKU
Kolejka 9 i 22: 31.10 - 06.11 W TOKU
Kolejka 10 i 23: 07.11 - 13.11
Kolejka 11 i 24: 07.11 - 13.11
Kolejka 12 i 25: 14.11 - 20.11
Kolejka 13 i 26: 14.11 - 20.11

Sprawy organizacyjne:

http://www.psxextreme.info/topic/113929-liga-psxe-fifa-2017-sezon-1-sprawy-organizacyjne/

Udanej zabawy :)

Edytowane przez BoryzPL

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 35,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W drugiej kolejce spotkań czekało nas spotkanie Leicester City (KamileQ) z Benficą (Radovan). Leicester rozpoczęło ze sporym animuszem, od początku starając się doprowadzić do otwarcia wyniku. W 11 mi

• 3. bartiz (Wolfsburg) - Radovan (Benfica) 1:0 16. Radovan (Benfica) - bartiz (Wolfsburg) 0:2   Kolejne dwa mecze i kolejne szczęśliwe (dla mnie)   Ciężkie mecze i znów dużo walki w środku polu.

• 3. KamileQ Leicester - BoryZPL Borusia M'dlad 3:1 Leicester zastowało wobec mnie na samym poczatku terapie szokową, w okolicach 20 min juz bylo 2:0 dla rywali. Troche udalo mi sie z tego otrzasnac st

Opublikowano
  • Autor

Wrzucony terminarz, Panowie mozna grac i posylac wyniki :)

Powodzenia raz jeszcze :)

Opublikowano
  • Autor

1. Rapen - karmaster 1:0

14. przelozone (problemy techniczne)

jak pisalem, ze wzgledu ze to pierwsza kolejka to jeszcze przymykam oko na pierwsze problemy :)

Opublikowano
  • Autor

10. BoryZPL - easye 1:4

23. easy - BoryZPL - 7:0

No coz, pierwsze koty za ploty easy dobrze mnie ogral :) Co ciekawe pierwszy gol nalezal do mnie, potem juz tylko pilka ladowala w mojej bramce :D, pierwsze spoktanie jeszcze jakos sie toczylo w drugim juz bezdyskusyjna przewaga rywala :) Niestety moje niemiaszki nie nadazalo za czarnoskorymi zawodnikami easyego :)

Bardzo wkrotce upload skrotu z pierwszego meczu (niestety drugi mecz gralismy na raty przez zerwanie polaczenia wiec skrotu nie bedzie, moze i dobrze ;D )

Opublikowano

No Lacazzete zagral mecz zycia, oby nie ostatni w lidze xD

Opublikowano

NIe wiem czy to ma znaczenie ale jednak na odwrot kolejki zagralismy - powinno byc:

14. easye - Olympique (FRA) 1 - 0 Blachoo1950 - Roma (ITA)

Bardzo duzo szczescia w tym meczu mieli francuzi - przez caly mecz dominowala druzyna Romy, Olimpique wygladal jakby do meczu wyszli ospali, 3/4 meczu sie bronili, o wyniku zadecydowala 1 kontra

1. Blachoo1950 Roma (ITA) 1 - 1 easye Olympique (FRA)

tu juz mecz byl bardzo wyrownany - sporo akcji z obu stron, walka w srodku pola o kazda pilke, mogl wygrac kazdy.

Nie bylo 5 przypadkiem ? ^^

Co z reszta chetnych na lige - mam nadzieje, ze standardowo nie odechcialo sie nagle grac jak juz ruszyla ?

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

A sorry mogłem sie pomylić, straciłem rachubę bramek w naszym meczu :)

Opublikowano
  • Autor

1. BoryZPL - Matriks_1111 2:3

14. Matriks_1111 - BoryZPL - 2:4

Dwa mecze na niemieckich boiskach, pierwszy mecz wyrownany cios za cios z naciskiem w strone matriksa, wysoko postawil poprzeczke :) Drugi mecz niestety, ale obie strony glownie przewalczyly z lagami ktore daly sie nam mocno we znaki, w tym mocno losowym rewanzu ja bylem gora.

Ponizej skroty :)

Tutaj z pierwszego meczu z easyem jeszcze z wczoraj (sorry ale wrzucilem podklad, bo nie wiem czemu ale zgralo dzwiek z mikrofonu a w dodatku tylko moj wiec wygladalo jakbym gadal sam ze soba ;P)

Tutaj pierwszy mecz z matriksem:

I rewanz:

Opublikowano

NIe wiem czy to ma znaczenie ale jednak na odwrot kolejki zagralismy - powinno byc:

14. easye - Olympique (FRA) 1 - 0 Blachoo1950 - Roma (ITA)

Bardzo duzo szczescia w tym meczu mieli francuzi - przez caly mecz dominowala druzyna Romy, Olimpique wygladal jakby do meczu wyszli ospali, 3/4 meczu sie bronili, o wyniku zadecydowala 1 kontra

1. Blachoo1950 Roma (ITA) 1 - 1 easye Olympique (FRA)

tu juz mecz byl bardzo wyrownany - sporo akcji z obu stron, walka w srodku pola o kazda pilke, mogl wygrac kazdy.

Nie bylo 5 przypadkiem ? ^^

Co z reszta chetnych na lige - mam nadzieje, ze standardowo nie odechcialo sie nagle grac jak juz ruszyla ?

lajtowo, my z KamilQ już ruszyliśmy z kolejką, pierwszy mecz, porywające 0-0 (ale jak kolega stwierdził, taktycznie dobry mecz :D), rewanż po meczu kadry mial mial byc grany :) 

scrren zarzucę na społeczność ps 

Opublikowano

W pierwszej kolejce zmagań Leicester City podejmowało Sporting i był to typowy mecz polegający na rozpoznaniu przeciwnika. Na starcie ligi nikt nie chciał stracić punktów, jednakże Lisy stworzyły kilka dogodnych sytuacji. W odpowiedzi dynamiczne skrzydła Sportingu robiły różnicę, jednakże brak zdecydowania przy wykańczaniu akcji spowodował, że drużyny podzieliły się punktami, remis bezbramkowy. 

Sporting Club de Portugal - Leicester City 0:0 

W rewanżu, znając lepiej mocne i słabe strony oponentów, panowało przekonanie, że nikt tutaj nie będzie już odstawiał nogi i murował bramki. Sporting zaczął i do ostatniej minuty próbował realizować plan - dominacja środka pola silnym Carvalho, rozgrywanie powierzając błyskotliwemu Adrianowi Silvie. Lesicester mądrze się bronilo i próbowało wyprowadzać kontry z użyciem swoich szybkich napastnikow - wysoko ustawiona linia defensywy Portugalczykow była narażona na pojedynki biegowe z Musą i Vardym, jednak środkowi obrońcy asekurowani przez szybkich bocznych Semedo i Jeffersona skutecznie uniemożliwiali gwiazdom Leicester strzelenie bramki. Sporting kontynuował atak pozycyjny i jeden z nich zakończył się faulem na skraju pola karnego, jednakże faulowany Adrian nie potrafił przekuć karnego na gola - Schmeichel wyczuł intencje strzelca, ale i tak nie musiał interwerniować, gdyż Portugalczyk obił słupek. W myśl nieśmiertelnej zasady mszczących się niewykorzystanych sytuacji, w zamieszaniu podbramkowym, Rui Patricio skapitulował po przytomnym uderzeniu Hutha. Sporting nie był już w stanie odpowiedzieć, a Lisy dowiozły wynik. 

Leicester City - Sporting Club de Portugal 1:0 

37' Adrian - niewyk. karny 

58' - Huth 1:0 

Piękne dzięki za mecz Kamilu, boli porażka i tylko jeden punkt na start, ale nie wstyd przegrać z godnym rywalem. Powodzenia dalej! 

Screeny wrzuciłem na grupę :)

Opublikowano
  • Autor

Ciesze sie Panowie ze walczycie :) Jutro do poludnia ogarne cale wyniki i tabele i bedzie update :)

Opublikowano

1. nero-2082 vs Radothan 1:0
14. Radothan vs nero-2082 0:1

pierwszy mecz byłem ciśnięty cały mecz i powinienem przegrać, no ale to jest fifa
w drugim więcej mojej przewagi ale sytuacji jak na lekarstwo

pierwszy mecz udało się nagrać, drugi się popsuł, cudowne ps4share ;) zaraz wrzucę linka

Edytowane przez nero2082

Opublikowano
  • Autor

Panowie mozna juz sprawdzic aktualne wyniki i uklad tabeli, brakuje mi wynikow od bartiza i kołda za oba mecze oraz od Rapena i karmastera za rewanz.

Nie wiem, moze wrzucone na spolecznosc i zaktualizuje wieczorem pierwszy post, tymczasem do sprawdzenia pod linkami z pierwszego postu.

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano

W drugiej kolejce spotkań czekało nas spotkanie Leicester City (KamileQ) z Benficą (Radovan). Leicester rozpoczęło ze sporym animuszem, od początku starając się doprowadzić do otwarcia wyniku. W 11 minucie miało miejsce ważne wydarzenie, mianowicie jeden z obrońców Benfiki został ukarany czerwoną kartką. Od tamtego momentu Leicester jeszcze mocniej starało rzucić się rywalom do gardła, lecz świetna postawa obrony Portugalczyków nie pozwalała na strzelenie gola. Dopiero w okolicach 27 minuty nastąpił faul w okolicach pola karnego, a rzut wolny na bramkę zamienił Mahrez - piłka uderzona bardzo dobrze, technicznie w okno bramki, Cesar musiał wyjąć piłkę z siatki nawet mimo asysty obrońcy przy słupku. Po tym golu nastąpiła zmiana obrazu gry - mimo gry w 10kę Benfica przystąpiła do mocnego ataku, który panował do około 70 minuty drugiej połowy. Przez ten okres Leicester musi mówić o szczęściu, gdyż napastnicy klubu z Lizbony obili słupek oraz nie wykorzystali sytuacji sam na sam ze Schmeichelem. W okolicach 70 minuty Leicester jednakże wyprowadziło szybką kontrę, która zakończyła się golem na 2:0. Później Benfica jeszcze szukała swojej szansy, otworzyła się, lecz przyniosło to odwrotny skutek do oczekiwanego - wynik na 3:0 po kolejnym kontrataku ustalił Musa, dobijając piłkę do pustej bramki. Mecz bardzo żywy, ciekawy - kto wie, jakby się potoczył, gdyby nie czerwona kartka dla Benfiki na początku spotkania.

2. SL Benfica - Leicester 0:3

W rewanżu Benfica od razu rozpoczęła dość ofensywnie, stwarzała sobie dużo więcej okazji, oddawała więcej strzałów na bramkę. Leicester nie mogło odpowiedzieć niczym konkretnym w ofensywie, na wyróżnienie zasługują obrońcy Benfiki którzy wzorowo wyłączyli z gry szybkich Vardyego, Musę, Graya oraz Mahreza. Po raz kolejny Lisom dopisywało szczęście - piłka raz wylądowała na ich słupku oraz raz na poprzeczce. Starali się oni odpowiedzieć czymś podobnym, lecz jedyną akcją która zasługuje na wyróżnienie jest akcja jeszcze z początku spotkania i niezłe uderzenie Musy, które jednak poleciało obok bramki. Leicester przy takim obrocie spraw skupiło się na obronie, i bardzo długo im się to udawało, aż w okolicach 75 minuty Jonas uderzył nie do obrony z 25 metra. Lisy szybko ruszyły do odrabiania strat, lecz nie mogli sforsować świetnie ustawionej obrony Portugalczyków. Do końca spotkania Leicester stworzyło sobie dwie warte odnotowania okazje - jedna 1vs1 Amarteya z Cesarem, którą bez problemu obronił brazylijski bramkarz oraz ostatnia sytuacja meczu, kiedy Amartey nieatakowany znalazł się w polu karnym rywali, lecz uderzenie poleciało kilka dobrych metrów od bramki. Ostatecznie Benfika bierze rewanż za pierwsze spotkanie i zasłużenie wygrywa z Leicester.

15. Leicester - SL Benfica 0:1

Opublikowano

W drugiej kolejce spotkań czekało nas spotkanie Leicester City (KamileQ) z Benficą (Radovan). Leicester rozpoczęło ze sporym animuszem, od początku starając się doprowadzić do otwarcia wyniku. W 11 minucie miało miejsce ważne wydarzenie, mianowicie jeden z obrońców Benfiki został ukarany czerwoną kartką. Od tamtego momentu Leicester jeszcze mocniej starało rzucić się rywalom do gardła, lecz świetna postawa obrony Portugalczyków nie pozwalała na strzelenie gola. Dopiero w okolicach 27 minuty nastąpił faul w okolicach pola karnego, a rzut wolny na bramkę zamienił Mahrez - piłka uderzona bardzo dobrze, technicznie w okno bramki, Cesar musiał wyjąć piłkę z siatki nawet mimo asysty obrońcy przy słupku. Po tym golu nastąpiła zmiana obrazu gry - mimo gry w 10kę Benfica przystąpiła do mocnego ataku, który panował do około 70 minuty drugiej połowy. Przez ten okres Leicester musi mówić o szczęściu, gdyż napastnicy klubu z Lizbony obili słupek oraz nie wykorzystali sytuacji sam na sam ze Schmeichelem. W okolicach 70 minuty Leicester jednakże wyprowadziło szybką kontrę, która zakończyła się golem na 2:0. Później Benfica jeszcze szukała swojej szansy, otworzyła się, lecz przyniosło to odwrotny skutek do oczekiwanego - wynik na 3:0 po kolejnym kontrataku ustalił Musa, dobijając piłkę do pustej bramki. Mecz bardzo żywy, ciekawy - kto wie, jakby się potoczył, gdyby nie czerwona kartka dla Benfiki na początku spotkania.

2. SL Benfica - Leicester 0:3

W rewanżu Benfica od razu rozpoczęła dość ofensywnie, stwarzała sobie dużo więcej okazji, oddawała więcej strzałów na bramkę. Leicester nie mogło odpowiedzieć niczym konkretnym w ofensywie, na wyróżnienie zasługują obrońcy Benfiki którzy wzorowo wyłączyli z gry szybkich Vardyego, Musę, Graya oraz Mahreza. Po raz kolejny Lisom dopisywało szczęście - piłka raz wylądowała na ich słupku oraz raz na poprzeczce. Starali się oni odpowiedzieć czymś podobnym, lecz jedyną akcją która zasługuje na wyróżnienie jest akcja jeszcze z początku spotkania i niezłe uderzenie Musy, które jednak poleciało obok bramki. Leicester przy takim obrocie spraw skupiło się na obronie, i bardzo długo im się to udawało, aż w okolicach 75 minuty Jonas uderzył nie do obrony z 25 metra. Lisy szybko ruszyły do odrabiania strat, lecz nie mogli sforsować świetnie ustawionej obrony Portugalczyków. Do końca spotkania Leicester stworzyło sobie dwie warte odnotowania okazje - jedna 1vs1 Amarteya z Cesarem, którą bez problemu obronił brazylijski bramkarz oraz ostatnia sytuacja meczu, kiedy Amartey nieatakowany znalazł się w polu karnym rywali, lecz uderzenie poleciało kilka dobrych metrów od bramki. Ostatecznie Benfika bierze rewanż za pierwsze spotkanie i zasłużenie wygrywa z Leicester.

15. Leicester - SL Benfica 0:1

Podpisuję się pod tym - bardzo dobra relacja, wróżę karierę w Przeglądzie Sportowym ;) 

Wreszcie wpadły mi jakies punkty ;)

Opublikowano

2. easye - Olympique 4 - 1 Rapen - Stoke
15.  Rapen - Stoke  0 - 1 easye - Olympique

Pierwszy jak i 2 mecz wyrownany, choc po wyniku tego nie widac - standardowo duzo walki w srodku pola, masa niewykorzystanych sytuacji z obu stron - bramki zaczely padac dopiero jak Rapen musial odrabiac straty.
W 2 meczu wszystko zapowiadalo remis, obydwie jedenastki widac nie mogly sie przyzwyczaic do oczo(pipi)nej murawy SToke xD

w 85 minucie Grenier znalazl sie niekryty w obrebie 16tki i rezerwowy Lyonu wyrwal wazne 3 pkt na wyjeździe.

Opublikowano

Oj tak, ciezkie spotkanie i emocjonujace :D

karmasterem nie dogralem rewanzu, nie ma go od czwartku ale na dniach powinien juz byc :P

Opublikowano

2. bartiz (Wolfsburg) - Kaliszke (Sporting) 3:2

15. Kaliszke (Sporting) - bartiz (Wolfsburg) 1:1

Ciężkie mecze obydwa, w pierwszym spotkaniu po szybko straconej bramce, ładnym strzałem popisał się Gomez z dystansu i udało się wyrównać, potem mecz ustawiły moje szybkie dwie kontry i zrobiło się 3:1. Przeciwnik do końca cisął i w końcówce wpadła bramka na 3:2.

Drugi mecz to szybko strzelona bramka przeciwnika (piękny strzał z dystansu), potem dużo gry w środku pola, ciężka walka, bardzo zacięty mecz. Udało mi się wyrównać i mecz skończył się podziałem punktów.

Dobre mecze! 

Opublikowano

3. bartiz (Wolfsburg) - Radovan (Benfica) 1:0

16. Radovan (Benfica) - bartiz (Wolfsburg) 0:2

Kolejne dwa mecze i kolejne szczęśliwe (dla mnie) ;)

Ciężkie mecze i znów dużo walki w środku polu. Dużo ostrych starć, fauli, kilka żółtych kartek, O zwycięstwach zdecydowały w sumie 2 bramki po strzałach z dystansu (Gomez w pierwszym meczu i Luis Gustavo w drugim). Dzięki za meczyk i powodzenia dalej!

Opublikowano
  • Autor

3. KamileQ Leicester - BoryZPL Borusia M'dlad 3:1

Leicester zastowało wobec mnie na samym poczatku terapie szokową, w okolicach 20 min juz bylo 2:0 dla rywali. Troche udalo mi sie z tego otrzasnac strzelajac bramke kontaktowa na 2:1, jednak nie trwalo to dlugo i przed przerwa bylo juz 3:1. Podczas przerwy troche sie uspokoila druzyna i druga polowa byla wyrownanym spotkaniem. Draznilismy sie z obu stron ale wiecej goli nie padlo :)

16. BoryZPL Borusia M'dlad - KamileQ Leicester 4:4

Tutaj zgodnie przyznalismy ze to byl jeden z najlepszych meczegow jaki kazdy z nas odegral w tej edycji fify. Niech swiadcza o tym chociazby staty jakie wrzucilem na spolecznosc zaraz po meczu. Tutaj na poczatku udalo mi sie dyktowac tempo i w pewnym momencie po ciekawych akcjach udalo mi sie prowadzic 3:1. Przed samym koncem pierwszej polowy Leicester zdobylo bramke kontaktowa i juz widzialem po swoich zawodnikach ze opadaja z sil. Co tylko sie potwierdzilo zaraz na poczatku drugiej polowy gdzie po zmianach w Leicester szybko doprowadzili do remisu. Nie mialem wyboru jak wprowadzic swiezych zawodnikow, lecz nim sie rozegrali bylo juz 3:4 i znow dla mnie zaczela sie gonitwa za wynikiem. W ok. 70 minucie w lekkim zamieszaniu pod polem karnym udalo mi sie huknac z linii pola karnego na 4:4. Od tego momentu zaczela sie wymiana ciosow, kazdy z nas mogl wygrac jeszcze kilkoma bramkami, na wysokosci zadania stawala obrona i bramkarze. Jeszcze w rozpaczliwej obronie w polu karnym w 90 minucie karny dla Leicester, na moje szczescie slupek (chociaz wg mnie bramkarz by to zlapal bo w dobrym kierunku skoczyl) i chwile pozniej na moje nieszczescie nieudana kontra po ktorej nastapil koncowy gwizdek :)
W skrocie rewelacyjny mecz, oby jak najwiecej takich!

Opublikowano

1 mecz: 

Roma (Blachoo1950) : Sporting (Kaliszke) 1:3 

1:0 Nainngolan

1:1 Elias 

1:2 Gelson 

1:3 Joel Campbell

2 mecz: 

Sporting (Kaliszke) : Roma (Blachoo1950) 0:0 

Dwa bardzo dobre, wyrównane mecze obfitujące w ciekawe zagrania. W Romie zdecydowanie wyróżniłbym Nainngolana, który na spółkę ze Strootmanem próbował zdominować środek pola. W Sportingu klasycznie siła skrzydeł, świetny Gelson i Mateus Pereira, no i wprost genialni boczni obrońcy asekurujący stoperów, plus harujący na całej długości boiska. Piękne dzięki za dwa bardzo dobre mecze. 

Opublikowano
  • Autor

BoryZPL Borusia M'dlad - nero-2082 Schalke (GER) 0:1

Pierwszy mecz był meczem walki :D, za dużo sie nie działo (mimo dominacji nero). Ja zaś praktycznie nie istnialem i przez cały mecz moze oddalem jeden lub dwa strzaly.

nero-2082 Schalke (GER) - BoryZPL Borusia M'dlad 1:3

Po dominacji nero w pierwszym meczu postanowilem postawic wszystko na jedna karte i wystawilem trzech napastnikow. Nim przestawilem sie do nowej taktyki to juz przegrywalem 0:1, ale przed przerwa udalo mi sie wyrownac i w drugiej polowie po zmianie zawodnikow udalo mi sie jeszcze 2 gole trafic :)

A jak Panowie u Was? Jak z wynikami?