October 21, 20169 yr Witam serdecznie wszystkich, chciałbym się zwrócić o pomoc do osób które mogą mieć wiedzę i doświadczenie w tworzeniu stron Wordpress. Wszystko rozbija się o standardową stronę, i zawarte w niej wtyczki poprawiające najważniejsze elementy, jak statystyki, bezpieczeństwo, być może poprawiające również układ strony. Proszę o kontakt na PW, za pomoc mogę zaoferować drobne wynagrodzenie.
October 21, 20169 yr Spam Protection by CleanTalk - płatne, ale jakieś grosze i dzięki temu nie masz w ogóle spamu. A sam wordpress całkiem niezły, na pewno lepszy niż ta zje.bana Joomla. Tutaj wszystko się samo updejtuje.
October 21, 20169 yr Author potrzebuje wiedziec jakie wtyczki nalezy ogarnac zeby korzystac ze strony komfortowo i bezpiecznie. na zaliczenie.
October 21, 20169 yr Hide My WP może jeszcze MainWP i Wordfence Security zależy przed czym chcesz się chronić Edited October 21, 20169 yr by gekon
October 21, 20169 yr Przyda sie tez https://pl.wordpress.org/plugins/wp-database-backup/ do automatycznego back upa. Edited October 21, 20169 yr by El Loco Chocko
October 23, 20169 yr Author dzieki Loco, jesli znasz sie dobrze na wszelkich wtyczkach do wordpressa i chcialbys odpowiedziec kompleksowo, co tam jeszcze moznaby wrzucic, zeby to dobrze wygladalo i dzialalo, to jestem w stanie sypnac wiekszym groszem. Pytanie to kieruje do wszystkich, jesli znacie jakas dobra w tych klockach osobe, i chcielibyscie polecic ja, to chetnie rowniez i to uwzglednie przy odplatnym podziekowaniu.
October 23, 20169 yr Co prawda dawno nic w wordpressie nie robiłem ale jak przeglądam stronki z "must have" pluginami to tutaj chyba jest najlepsza lista http://www.wpbeginner.com/showcase/24-must-have-wordpress-plugins-for-business-websites/ Na pewno coś Ci wpadnie w oko, sam z niektórych korzystałem.