December 30, 20169 yr Cześć,otóż mam problem z xperia z 2 gry mi lekko ścinają zaktualizowałem swój telefon do wersji 6.0.1 i to też nic zdziałało pierwsza to asphalt 8 i bully ,gry nie powinny ścinać bo mam dobry akurat niby ten telefon może ktoś ma jakieś pomysły? Proszę bo nie mam sił już na to
December 30, 20169 yr a gry masz z google play? bo czasem niektóre gry mają różne wersje, w zależności od procka. A na google play pobiera się wersja właściwa. Xperia Z (ta pierwsza?), to dość stary telefon i mimo bodajże czterech rdzeni, nie radzi sobie z zaawansowanymi/nowszymi grami.
December 30, 20169 yr Na Z2 chyba w Marshmallow jest inny zarządca I/O z tego co pamiętam i niektóre giereczki mogą chodzić wolniej. Pobierz Flashtool, wróć do Lollipopa i po kłopocie. Zwłaszcza, że piątka ma cudownie działającą Staminę, a nie to gunwo z Androida 6.
December 30, 20169 yr Jest jakaś rozpiska gier kompatybilnych z padem ipega? Córa dostała taki pod choinkę, ale niewiele gier ze sklepu play go obsługuje.