February 4, 20179 yr Witam! Chciałbym trochę pograć na przenośnej konsolce Nintendo. Mam pytanie czy mógłby ktoś mi pomóc w wyborze Nintendo DS. Zastanawiam się nad wersją DS Lite i DSi. 1. Czy wyświetlacze w konsolach różnią się tylko wielkością czy też różnią się jakością obrazu? 2. Czy na obu konsolach można korzystać z internetu za pomocą WiFi, czy można przeglądać strony w internecie? 3. Którą konsole byście doradzili Lite czy DSi? (Slot na kartridże GBA nie będzie mi potrzebny).
February 5, 20179 yr DSi - jest lepiej wykonane, trochę nowsze. Miałem białe i byłem bardzo zadowolony.
June 16, 20179 yr Mam wersję LL (japońska, ale nie wiem, czy różni się czymś od innych) i bardzo mi się podoba (wykonanie jest cudne), choć po dłuższym graniu trochę bolą nadgarstki.
June 16, 20179 yr Byłem kiedyś zwolennikiem wersji XL i chwaliłem DSi XL, ale później pod wpływem GB Micro zmieniłem zdanie :) Najwygodniejsze są zwykłe wersje, tutaj najlepszy będzie DSi albo poczciwy Lite. A w ogóle najbardziej polecam starego 2DSa. Jest za(pipi).biście wygodny.
June 16, 20179 yr No właśnie mogę mieć lite za 100 lub Dsi za 150 i nie wiem co wybrać :) 2ds to koszt x2 większy.
June 16, 20179 yr Bierz Lite W sumie to cokolwiek wezmiesz bedzie dobre, najlepsza konsolka na swiecie. Edited June 16, 20179 yr by Velius