February 8, 20179 yr Mam wielki problem ludzie, ktoś włamał mi się na konto i do tej pory dwa razy użył mojego konta gdzie zabrało mi prawie 1000zl. Pisałem już do PayPal i Ubera, co mogę jeszcze zrobić?
February 8, 20179 yr Author Ok, Póki co ją usunełem z Paypala, kur** ale dziadostwo. Edited February 8, 20179 yr by zagroo
February 8, 20179 yr Idź na policję. Mi kiedys ktoś sie włamał, padłem ofiarą phishingu i ukradli 3 tysie. Na policji złożyłem papiery i umorzyli, a sprawcy nie znalazli.
February 8, 20179 yr chargeback, mam sporo takich spraw u siebie, praktycznie wszystkie wygrane na korzysc klienta.
February 8, 20179 yr No i na przyszlosc, albo nie podpinaj karty tylko przelewaj sobie kase na paypala zeby nie mogli sie do konta dobrac albo stworz sobie dwuetapowa weryfikacje bo to podstawa albo to i to
February 8, 20179 yr Author No i na przyszlosc, albo nie podpinaj karty tylko przelewaj sobie kase na paypala zeby nie mogli sie do konta dobrac albo stworz sobie dwuetapowa weryfikacje bo to podstawa albo to i to Jak zrobić taką dwuetapowa weryfikację? Nie mogę znaleźć tego nigdzie.
February 8, 20179 yr Author Dzięki wielkie, napisałem rano do Paypala w tej sprawie i o dziwo po godzinie pieniądze były już na moim koncie.