February 12, 20179 yr Hej chlopaki moj ulubiony rodzaj gier to skranadki, dlatego ze trzeba sie troche wykazac a nie isc przed siebie i strzelac. Postaram sie zamiescic tu tutuly wszystkich gier z tego rodzaju Skradanki na PSX Metal Gear Solid Tenchu 1 i 2 Sheep dog and wolf Gry zawierajace elementy skradanki Abe Oddysee i Exodus Skradanki na PSP: Tenchu: Time of the Assassins Splinter cell Mgs portable ops Manhunt 2 Shinobido: Tales Of The Ninja Avatar the game Tenchu: Shadow Assassins MGS peace walker Gry zawierajace elementy skradanki (wiekszosc wrogow da sie zabic po cichu, jesli nas nie zauwazyli) Rainbox Six Vegas Advanced warhfigther 2 SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike Assassin's Creed: Bloodlines Seria Cabelas tez ma troche do skradania, bo przeciez polowanie na zwierzyne to tez skradanie sie. Najciekawsza czesc to: Cabela's North American Adventures Wyzej wymienione gry na PSX i PSP przeszedlem wszystkie. Teraz moja "skradankowa" przygoda zaczyna się z PS Vitą. Bo jestem jej posiadaczem od niedawna. Assassins Creed 3 Liberation Assassins Creed: Chronicles: China , India, Russia Metal Gear Solid 2 i 3 Hitman GO Stealth Inc. 1 i 2 Spy Chameleon Level 22: Gary Misadventure Oddworld: Stangers Wrath Oddworld: New and Tasty CounterSpy Unit 13 Shinobido 2 The Swindle Volume Doctor Who: The Eternity Clock Ktos zna jeszcze jakies gry tego typu na PSP i Vita to niech proszę napiszę posta. Edited March 5, 20179 yr by 1adamek
February 18, 20179 yr Jako bezpośrednia konkurencja dla Metal Gear Solid to mogę dodać od siebie Syphon Filter - Logans Shadow PSP / PS2 Syphon Filter - Dark Mirror PSP / PS2 Syphon Filter - Omega Strain PS2
February 18, 20179 yr Paradoksalnie - Hotline Miami 2. Parę elementów typowych dla skradanek posiada, zwabianie wrogów, przemykanie, uważanie na szyby/drzwi, taktyczne planowanie jak się zabrać za daną lokację.