Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie miałem problemów z gubieniem zasięgu, ale zauważyłem, że lewy rozładowuje się szybciej od prawego. W sumie pierwszy raz dłużej się nimi bawię, no i taki efekt. Czemu tak? :[

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 9,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moim zdaniem bardzo potrzebne są foty w tym temacie, w odróżnieniu od Twoich trzech postów. To nie jest mój HC room.

• M.Bizon24
    M.Bizon24

grzybiarz, debil typowy, czego innego mozna sie spodziewac?     Czyzby anteny az tak bardzo kierunkowo wysylaly sygnal, ze pomoglo ustawienie bokiem? Jak to sie sprawdza u innych?

Opublikowano

Czy Wam prawy joy-con wibruje slyszalnie glosniej od lewego, czy mi się tylko wydaje? 

Opublikowano

Witam a czy ktoś miał może problem z lewym i prawym joy-con. Zauważyłem ostatnio u siebie, że obydwa lubią gubić połączenie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

macie tez tak, ze lewy joycon ma zauwazalnie slabsze wibracje niz prawy? zwrocilem na to uwage wczoraj jak z kumplem gralem we dwoch w mk8

Opublikowano

Witam a czy ktoś miał może problem z lewym i prawym joy-con. Zauważyłem ostatnio u siebie, że obydwa lubią gubić połączenie.

Tak, mam tak od premiery, w przyszły weekend będzie okazja (granie w kanapowe multi), żeby się przekonać czy ta wada jest dla mnie na tyle istotna, żeby oddać padziki na gwarancję.

Opublikowano

o wibracje chodzi czy gubiacy sie zasieg obu joyow?

Opublikowano

ma ktos na stanie ta gabke/pianke przewodzaca?