Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Nie miałem problemów z gubieniem zasięgu, ale zauważyłem, że lewy rozładowuje się szybciej od prawego. W sumie pierwszy raz dłużej się nimi bawię, no i taki efekt. Czemu tak? :[
Opublikowano 19 kwietnia 20178 l Czy Wam prawy joy-con wibruje slyszalnie glosniej od lewego, czy mi się tylko wydaje?
Opublikowano 22 kwietnia 20178 l Witam a czy ktoś miał może problem z lewym i prawym joy-con. Zauważyłem ostatnio u siebie, że obydwa lubią gubić połączenie.
Opublikowano 1 maja 20177 l macie tez tak, ze lewy joycon ma zauwazalnie slabsze wibracje niz prawy? zwrocilem na to uwage wczoraj jak z kumplem gralem we dwoch w mk8
Opublikowano 1 maja 20177 l Witam a czy ktoś miał może problem z lewym i prawym joy-con. Zauważyłem ostatnio u siebie, że obydwa lubią gubić połączenie. Tak, mam tak od premiery, w przyszły weekend będzie okazja (granie w kanapowe multi), żeby się przekonać czy ta wada jest dla mnie na tyle istotna, żeby oddać padziki na gwarancję.
Opublikowano 2 maja 20177 l Mi lewy joycon z czasem troche synchro gubi i zaczyna znosic (np w Mario Kart) w prawo.